2018 Nauja siunta Kredito ID Kortelės Turėtojas Derliaus Dizaino Crazy Horse Odos Individualų Verslo Vyrų, Moterų Piniginės Nemokamas Pristatymas

€8.00

-46%

€14.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortelės & ID Turėtojams, Pigūs kortelės & id turėtojams, 2018 Nauja siunta Kredito ID Kortelės Turėtojas Derliaus Dizaino Crazy Horse Odos Individualų Verslo Vyrų, Moterų Piniginės Nemokamas Pristatymas.

Natūralios Odos Kortelių & ID Turėtojas

Pagal Moterm

Informacija:

Medžiaga: Crazy Horse Odos (Labai geros kokybės)

Dydis: 10.2*7.5 cm (4.02*2.95 cm)

Savybės: Vintage stiliaus, 5 lizdai Kortelės Turėtojo Skirtingos konstrukcijos

Skatinimas:

Tiesiog Sekite mūsų parduotuvėje ir gaminiai, tada spaudo paslauga yra Nemokama. Prašome Palikite mums pranešimą su tvarka, kurią simbolių norite antspaudas.

>

###Didmeninė, yra sveikintinas. Jei jūs pirkti dideliais kiekiais, mes stengiamės, kad nuolaida už jus, Ypač senų VIP klientams.

###Drop laivyba kad yra sveiki, nėra Jokių sąskaitų ir skelbimai pateikiami (Palikti mums pranešimą kai užsakymo pateikimo). Mes šiuo metu įdarbinti platintojai visame pasaulyje, kviečiame prisijungti.

###"PASIDARYK pats" pritaikymas yra leidžiama, jei pirkti urmu. MOQ (Mažiausias Užsakymo kiekis) ir Kaina priklauso nuo gaminių detales, kad jums pasiūlė.

###Pažadame, visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš pristatymas. Visos nuotraukos parodė, kad jūs esate 100% imtasi natūra ir nuoroda tik. Prašome leisti galimus skirtumus tarp produktų ir nuotraukas.

###Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą. Mes palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi pirkėjai. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas, taip pat. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes stengiamės ją išspręsti ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

###Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Laivybos, darbo ir finansų maklerio mokesčiai negrąžinami.

###, Kad jums mokėti mažesnes arba jokių mokesčių, kartais mes skelbiame užsakymą-faktūrą su mažesnės vertės. Vertė neturi-tai iš viso sumokėjote, ar dar ką nors.

Prekės Svoris 50g
Prekės Pavadinimas moterm
Modelio Numeris K-101-FM04
Formos Pagalvė
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Elemento Ilgio 4.02inch
Stilius Derliaus
Lytis Unisex
Medžiagos Sudėtis Karvės odos
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Elemento Plotis 2.95inch
Naudoti Kredito Kortelės
Pakuotės Svoris 0.075kg (0.17lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)

Panašūs produktai