Natūralios Odos Watchbands Vyrai, Moterys, Italija Žiūrėti Juosta, Diržu, Panerai Diržo Nerūdijančio Plieno Raižyti Sagtis 20 22 24 26mm relogio

€20.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiūrėti juosta dirželis, grupė dirželis, odos watchband, Pigūs žiūrėti juosta dirželis, Aukštos Kokybės band dirželis, Kinija odos watchband Tiekėjų.

Pastaba : riešo apimtis didesnė nei 19.5 cm draugas, negali būti tinkamas šiam dirželis. Prašome atidžiai fotografiją. Apie Mūsų Paslaugos: Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba. Mes gali pažymėti paketą, kaip DOVANA, ir teigia, mažesnė kaina už jus. Mes paprastai parduoti mūsų produktus be mažmeninės prekybos paketas, prašome atkreipti dėmesį į tai, kad prieš perkant. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,pls mums duoti teigiamų atsiliepimų ir protingų patarimų,įrašyta mūsų parduotuvėje į surinkimo ir pirkinių krepšelis .galime pasiūlyti daugiau nuolaidų jums. Nuoširdžiausi Linkėjimai. Dėmesys Rusijos Draugais: 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai po mokėjimo atlikimo.:) 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies. Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! 3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

Befor jums jį nusipirkti, prašome sužinoti, kokio dydžio jums reikia.

Grupė Medžiagos Tipas oda
Užsegimas Tipas pin sagtis
Prekės Pavadinimas LUKENI
Elemento Tipas Watchbands
Juostos Ilgis 20cm
Modelio Numeris GD1050
Sąlyga Naujoji be žymės
Juostos Plotis 20mm, 22mm, 24mm, 26mm
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai