AHL Motociklo Stabdžių trinkelės, Diskai Galiniai kempinėlės YAMAHA YFM 660 Grizzly 2002-2008 m LX 700-4A Quad 2008-2009 m.

€7.92

-20%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklų stabdžių trinkelės, už yamaha, galiniai stabdžių trinkelės, Pigūs motociklų stabdžių trinkelės, Aukštos Kokybės yamaha, Kinija galiniai stabdžių trinkelių Tiekėjai.

Aukštos klasės kokybės ir labai patvarus, Geros Darbo

Specifikacijos

1.Pusiau organiniai Metallic trinkelės stabdžių diskas

2.Stabdžių diskas pagalvėlės pagamintos OEM

3.JOKIOS Taršos geros kokybės stabdžių diskas pagalvėlės Ypatybės:

Aukštai Temperatūrai Atsparus

Medžiaga :Pusiau organinis Metallic

Dydis : 65.5x44.75x11.65mm

Spalva : Kaip Nuotraukoje Parodė

Saugai : Aukštos kokybės įsitikinkite, kad saugos

Ilgai ilgaamžiškumas : labai apkrova ir skolų galios ilgą laiką įvairių aplinkos ir sąlygos

Stabilių rezultatų : Papildomi frikcinės formulės, kuri gali užtikrinti stabilių rezultatų visoje įvairių temperatūra

Komfortas : Pažangių medžiagų, kurios gali sumažinti triukšmo ir vibracijos, todėl galite jaustis lengvai ir patogiai sustoti Tinka YAMAHA YFM 660 FWAP/FWAR/FWA/FWAT/FWAW/FGW/FGX Grizzly 02-08 R YFM 660 FR/FS/FT Grizzly 03-05 R LX 700-4A Quad 08-09 R

Pirkėjas Skaityti

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis(išskyrus atvejus, Nemokamas pristatymas). Mes atsiųsime elementus per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 45 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo(išskyrus Elektros Komponentus ). Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Motociklams Padaryti Yamaha
Pozicija Galiniai
Specialios Funkcijos Tiesioginis pakaitalas originalios
Elemento Aukštis 0cm
Prekės Svoris 161g
spalva Kaip parodė nuotrauką
Medžiaga Pusiau organiniai Metallic
kokybė B lygis
Elemento Plotis 4.47cm
Prekės Pavadinimas AHL
Sąlyga 100% Brand New
Elemento Ilgio 6.55cm
Modelio Pavadinimas YFM660 LX700 FR/FS/FT FWAP/FWAR/FWA/FWAT /FWAW/FGW/FGX
OEM Kodas FA344
Prekės Skersmuo 1.16cm
Dydis 65.5 x 44.75 x 11.65 mm
Elemento Tipas Stabdžių Diskus
Medžiagos Tipas Pusiau organiniai Metallic
Kiekis 1 pora
Metų /
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai