Aosbos Nešiojamų Izoliuoti Iškylų Krepšys Oksfordo Maisto atgal paketas, Šilumos Aušintuvas Nešti Sulankstomas Pilka Pietūs Krepšiai bolsa termica

€16.47

-20%

€20.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bolsa termica, šilumos aušintuvas, pietūs maišą, Pigūs bolsa termica, Aukštos Kokybės šiluminės aušintuvas, Kinijos pietūs maišą Tiekėjų.

Aosbos Nešiojamų Izoliuoti Iškylų Krepšys Oksfordo Maisto atgal paketas, Šilumos Aušintuvas Nešti Sulankstomas Pilka Pietūs Krepšiai bolsa termica

Brangūs mano vertinami klientų, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Manau, mes suteikiame jums mūsų geriausias kainos su geriausias paslaugas. Tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dėmesio :)

1. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2. Dėl skirtingų kompiuterio ekrane, ar kitų priežasčių, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, bet mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū.

Produkto Info :)

Gamintojas: Aosbos

Medžiaga: Oksfordo,EPE PUTPLASTIS,aliuminio

Dydis: 20*20*25 cm(L*W*H)

Svoris: 0.26 kg

Lytis: Unisex

Spalva: pilka

Pakuotėje: 1 x Pietūs Maišą

Bruožai :)

1. Šis naujas atvykimo pietūs maišą yra erdvus ir prabangus, jums tinka, kad tilptų įvairių rūšių maisto produktų ir užkandžių. Tai padeda išlaikyti maistą šiltą(arba šaltos), kai jūs einate, tai labai patogu.

Apie informacijos, prašome kreiptis į produktų nuotraukas taip, kaip pavaizduota toliau. Ačiū.

DUK:klausimas: Kaip aš galiu mokėti už užsakymą? A:mokėti už užsakymą dėl Kapt.lt, atlikite toliau nurodytus veiksmus: (1) Pasirinkite, kad ir spauskite "Mokėti Dabar" mygtuką (2) Pasirinkti pageidaujamą mokėjimo būdą kasos puslapis Q:Kaip Kapt.lt apsaugoti savo mokėjimus? A:Mokėti saugiai su savo kredito kortelės nesukeldamas jūsų duomenis.Atsiskaitant internete, jūsų duomenys yra saugomi VeriSign SSL šifravimas (aukščiausio lygio apsauga parduodamos atskirai). Jūsų sandoriai yra visada garantuoja Kapt.lt. Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį? A:Paketas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu nemokamas pristatymas. Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mano užsakymą? A:Taip,mes laivas kiekvieno užsakymo su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę jūsų Kapt.lt Sąskaitą arba kitas atitinkamas svetainėje. Q:Kaip aš galiu stebėti savo užsakymą? A: Po to, kai mes ship užsakymą, sekimo numerį sukurs. Jūs galite sekti savo užsakymą, dėl laivybos kompanijos svetainė su sekimo numerį sąlyga. Žurnalo mano Alibaba ir " stebėjimo duomenis sandorius. Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės? A:Mes turime paskelbė pakavimo duomenys aprašyme kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū! Q:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą , kokia didmeninė kaina? A:Mes bus dėkingi, kad, jei jūs galite siųsti laišką į mus, žinoma, geriausia kaina už jus.

Atsiliepimai 1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš pristatymas . 2. Tikiuosi, kad jūs galite pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, o jūs gauti produktai. Ačiū labai! Grąžinimo Politika 1. Visus produktus, kurie pristatomi šalies viduje gali būti grąžintas, kaip ilgai, kaip jie yra nepanaudotos ir puikios būklės. 2. Mes jums mokėti už pristatymo mokestis, jei yra bet kokia kokybė ar klaidingų išsiuntimo elementus. 3. Mes pratęsti mokėjimo terminas, teiginys iš reguliarių 7 dienas po 15 dienų nuo gavimo datos elementus .

Aosbos Nešiojamų Izoliuoti Iškylų Krepšys Oksfordo Maisto atgal paketas, Šilumos Aušintuvas Nešti Sulankstomas Pilka Pietūs Krepšiai bolsa termica

izoliacija šiluminė pietūs maišą nešti, pilka iškylų krepšys, maisto atgal pack

Tipas 2 Asmenims
Svoris 0.26kg
spalva Pilka
Medžiagos Sudėtis Oksfordo EPE PUTPLASTIS,aliuminio
Medžiaga Poliesteris
Funkcija izoliacija šiluminė pietūs maišą nešti, pilka iškylų krepšys, maisto atgal pack
Modelio Numeris YCB5001010706EY
Lytis Unisex, Vyrų, Moterų, Mergaičių, Berniukai
Prekės Pavadinimas Aosbos
Dydis 20*20*25cm(L*W*H)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 21cm x 26cm (8.27in x 8.27in x 10.24in)

Panašūs produktai