Retas Senas Tang Dinastijos bronzos veidrodis,paprastas ir elegantiškas dizainas ,Nemokamas pristatymas

€39.54

-17%

€48.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis dizainas, veidrodis veidrodis, veidrodis bronzos, Pigiai veidrodis dizainas, Aukštos Kokybės vaizdo veidrodis veidrodis, Kinija veidrodis bronzos Tiekėjų.

Mielas drauge, jei jūs turite žvilgsnio ši prekė, aš tikiu, kad jums patinka. Jei norite Kinijos antikvariniai daiktai, nereikia praleisti, todėl retas ir nuostabus straipsnis. tai yra Retas, Išskirtinis Tang Dinastijos bronzos veidrodis,Jis buvo pagamintas iš bronzos. Tai labai retas ir tradicinė drožyba yra labai unikalus. Ji eksponatų Kinijos senovės puikus istoriją, kultūrą ir pažangias amatų priėmimo technika. Tai yra labai didelis kolekcijos vertę. Kainos su pasitikėjimu ir ne miss it! Sėkmės! Orų tu pradedi rinkti ar aistringas kolekcininkas, tai yra elementą, jūs nenorite praleisti. Kainos su pasitikėjimu

Vystymosi istorija Kinijos Tang Dinastijos bronzos veidrodis, ir naują istorinį laikotarpį. Sui ir Tango bronzos veidrodžiai, nei ankstesnės kartos, buvo naujovė. Padidinti vario lydinio skardos komponento tekstūra bronzos veidrodis ant sidabro šviesos, tiek graži ir taikoma. Į bronzos veidrodis formos, be to, ir toliau sekti ankstesnių apvali, kvadratinė, jis taip pat sukūrė stilių ir storas paukščių Linghua vynuogių modelis veidrodis. Ir kad būtų atsižvelgta į žmonių gyvenimą ir žmonių siekti idealų, laimingas, laimingas nuotrauką taikomas veidrodis, tokių kaip mėnulis, pasakos, kraštovaizdžio ir kt. Ir kurti naujas temas, papuošalai gražus, subtilus ir išsamios Jin Yinping off veidrodis, inkrustacijos su motina veidrodis. Šis produktas, Tango-aukštas meninis lygis, aiškiai parodant, kad Tang Dinastija bronzos veidrodžio savybes. Sui ir Tango bronzos veidrodžiai plėtros išgyveno tris etapus. Sui ir anksti Tang dinastijos metų, bronzos veidrodis, dekoruota laimingas temą pagrindu, labiau paplitę veidrodis laimingas, laimingas ir Sui veidrodis yra svarbus plėtros procesą. Senovės Kinų bronzos veidrodžiai, be to, jos paveldėjo tradiciją turi naujos inovacijos. TANGO Jing dramos laimingas vynuogių veidrodis yra veidrodis klasę, ji pradėjo preliudija Tang Dinastijos Veidrodis temą apdaila. Tango Imperatorius Dezong laikotarpį, bronzinis veidrodis, dekoruotas dėl naujų formų, naujų dalykų, naujų stilių, todėl spalvingas bronzos veidrodis, į puošnius era. Dezong vėlai Tang Dinastija, Penkių Dinastijų laikotarpiu vyraujantis objektyvas paukščių, Rui skaitymo akiniai, dragon veidrodis. Veidrodis Tang Dinastija yra vienas iš didžiausių funkcijų stiliaus ar meno meno įvairovę. Meno rodo, yra turtingas bronzos veidrodis, "Tango oras."

Kilmės vieta CN
Dydis 10cm(bronza )
Vertė Turi labai gerą rinkti vertė
Stilius Liaudies Menas
Produkto Tipas Skulptūra
Prekės Pavadinimas edmoogrel
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai