Didmeninė 6/8/10/12mm Kristalų 5000 Turas susiduria Granules, Aukščiausios Kokybės, Nemokamas pristatymas pagrindinių spalvų-1

€8.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido karoliukai, puošnios viršų, karoliukai, karoliukai, Pigūs veido karoliukai, Aukštos Kokybės zawalcowany viršų, Kinija karoliukai karoliukai Tiekėjų.

Expresss paslaugos gali sukelti mokesčių, prašome patikrinti, jei jums nereikia, palikite mums žinutę, ačiū! :) Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, o daug jums reikia~

- Visos mūsų prekės siunta per ORO PAŠTU. Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.)

- Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai. Mes su jumis išspręsti bylą. Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

--Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

--Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post " Oro Paštas", "AVS" "DHL" "FEDEX" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Ačiū!

Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Svoris see details
Bauda ar Mados Mados
Prekės Skersmuo 6mm 600pcs per pack, 8mm 360pcs per pack, 10mm 210pcs per pack
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas Azapias
Tipas 5000 Turas Susiduria 8mm
Naudojimas apyrankė/karoliai karoliukai, priedai veltiniams, vilna/papuošalai aksesuaras/namų dekoravimas
Medžiaga K9 Krištolo
Modelio Numeris 5000 Turas Susiduria
Paviršiaus Apdorojimas Aparatas cut
kokybė AAA klasės
Prekės Forma Apvalios Formos
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai