MSI UŽ GS70 GARSO HDD VALDYBOS MS-1775 MS-1775B

€37.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valdyba, valdyba valdyba, valdybos msi, Pigūs valdyba, Aukštos Kokybės taryba valdyba, Kinija valdybos msi Tiekėjų.

Visi gaminiai išbandyti ir dirba puikiai

Produkto Vaizdas

Motininės testo funkcija procedūros:

1. Patikrinkite, ar išvaizda, pvz., turps, dulkių, alavo litavimo ar kitų nešvarių ženklas laive.

2. Patikrinkite, ar trūksta elektroninio izoliacija gumuotas popierius.

3. Patikrinkite, ar trūksta jungiamosios detalės, rūdijimo, puvimo, šilumos pašalinimo važiuoklės.

4. Patikrinkite, vidaus ir išorės jungtis, LCD ekranas , Dvi atminties, DVD vairuotojo, Tinklų sujungimo, Balso, Pelės, Klaviatūros, Prisijungimo, USB, SD jungtis, PC, 3.3 V COMS (bateriją, baterijos, ar įkrauti ir iškrauti, Visą veikia 3D, iš naujo Paleiskite sistemą, bent du kartus.

Pakuotė:

Turi būti supakuoti į Laišką, anti-static, krepšiai, suvynioti burbulas maišelį, į kartoninėje dėžutėje;

PRISTATYMAS

1.EMS,UPS,Fedex,DHL : Laivybos apribojimas, kad svetainėje skelbiama laiko turi viršenybę.

2.Po Pristatymas : transportavimo laikas yra ilgas,jei jums reikia prekių skubiai ,nereikia pasirinkti tai. Ir šie Po pristatymo gali būti stebimi ir gali būti delsimo arba prarado sklypų.

3.Jei esate iš Rusijos,Prašome pasirinkti, AVS ir Kinija Paštu, Oro Paštu. Nes kiti Express tikriausiai grąžinami, Muitinės. Svarbiausia yra tai turėtumėte pasakyti savo vardą , pavardę, Išsamus Adresas,ačiū .

4.Jei esate iš Brazilijos,pasakykite man CPF ar CNPJ,be to,prekės bus grąžintos Muitinės.

5.Prašome patikrinti kokybės ir būklės, prekių, ypač LCD LED stiklo ekraną prieš, kad parašas ant Kvėpavimo takų Sąskaita. Jei prekes yra sugadintas transportuojant, prašome pranešti apie tai vietos kurjerių kompensacijos.

6.Pastaba: Siuntimo išlaidas rodomas įtraukia kuro mokestį. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

GARANTIJA

1.Mes siūlome 30 dienų garantija-mūsų produktams .Po to, kai jūs gavimo prekių prašome patikrinti ne vieną kartą, jei jis turi problemų, prašome susisiekti su mumis ir grįžti į mus per 14 dienų savo lėšomis, po 14 dienų, mes don ' t pasiūlyti visa grąžinamoji išmoka .

2.Esame atsakingi ir keistis informacija bei siųsti kitą jums Oro, žemės Sklypo ar DHL. bet mes galime laivo vieną po gauname vieną siunčiate atgal .

3. Jei jums reikia laivo krovinių atgal ir paprašyti grąžinti pinigus (prekių dirbti, tačiau norite atsiųsti atgal), mes gali tik grąžinti jums krovinių , nebus grąžinti, laivybos mokestis, prašome suprasti !

ATSILIEPIMAI

1.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su visų 5 žvaigždučių , kuris yra labai svarbus augimo mūsų maža kompanija ,iš anksto dėkoju !

2. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis per Ali Žinute prieš atostogas neutralus arba neigiamų atsiliepimų ,Mes manome, kad visos problemos gali būti išspręstos atviras ir draugiškas pokalbis.

3. Prekės gali būti grąžintos dėl mainų, per 7-14 dienų.

4.Sugedę daiktai turi būti pranešama per 7 dienas po gavimo elementus.

5.Nekokybiška prekė turi būti grąžinta per 7-14 dienų, nuo tos dienos, kai gavote jūsų užsakymą.

6.Nepriimkite miss kad grįžti, ir jokios grąžinamosios išmokos leidžiama.

7.Grąžinamos prekės turi būti tos pačios būklės, kokios gavo.

8.Pristatymas/Tvarkymo/Draudimo išlaidos nėra grąžinamos.

Prašome užpildyti RMA forma, bet atgal daiktų.

PRANEŠIMAS

1. mes taip pat priimame paypal mokėjimo .jei jums reikia , pls susisiekti su mumis, ir aš pasakysiu, jūs mūsų paypal sąskaitą , ar jūs galite pamatyti parduotuvėje pagrindiniame puslapyje .

2. Kai jums mokėti už jį, įsitikinkite, kad mums suteikti teisingą informaciją, pavyzdžiui, imtuvą vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, miesto pavadinimas, telefono numeris , ačiū!

3. Mūsų reikalas laikas yra nuo 9:00 -20:00 val., nuo pirmadienio iki penktadienio,Pekine laiko , aš atsakymo jumis per 24 valandas ( pašalinti savaitgaliais ir švenčių dienomis ) , prašome kantriai laukti, labai jums ačiū !

4. Prieš mes išsiųsti , mes išbandyti jį dar kartą, kad mūsų klientas bus gauti darbo tobulas

Modelio Numeris GS70
Produktų Statusas Sandėlyje
Tipas Dada Perdavimo Kabelis
Kabelio ilgis 0.2 m
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas ASDFGHJK
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai