24pcs/aikštelė, Nemokamas Pristatymas pjovimas Lazeriu Meilė širdies formos Individualų Popieriaus Vestuvių saldainiai, šokolado Dėžės Vestuves Apdaila

€8.17

-10%

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėžutė, dėžutė pristatymas, dėžutė vestuvių, Pigūs langelį, Aukštos Kokybės langelį pristatymas, Kinija langelį vestuvių Tiekėjų.

Pasirinkote mus yra jūsų teisė rinktis!

24pcs/aikštelė, Nemokamas Pristatymas pjovimas Lazeriu Meilė širdies formos Individualų Popieriaus Vestuvių saldainiai, šokolado Dėžės Vestuves Apdaila

MEDŽIAGA 220g Pearl Popieriaus / Pagal Jūsų Reikalavimo DYDŽIO, Dugno Skersmuo: 2"(50mm)

Viršaus Skersmuo: 2" (50mm)

Aukštis: 3.15" (80mm) LOGO Nemokamai Dizaino, Pritaikytas MOQ 50 vnt. /Jeigu Individualų,MOQ>=300pcs /Stilius įrangos pardavimas, biuro įrangos Lazerinio Pjaustymo PAKAVIMO OPP Maišelį 10vnt/Maišas ( Arba kaip Jūsų Reikia ) PRISTATYMO TNT/DHL/UPS/FedEx/EMS/Kinija Paštu arba Kliento reikalavimus MOKĖJIMO SĄLYGAS T/T", "Western Union", sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės Kortelės,grynųjų Pinigų OEM, Prašome Leiskite Mums Žinoti, Jūsų pageidavimus, į tai, kokio Dydžio,Medžiagos,Dizainas,Pakavimo ir Kt. Mūsų Profesionalų Dizainą Departamentas Stengiamės Tai Padaryti.

Jei Turite Specialią Idėja ir Reikalavimus,Prašome pranešti Mums. Mes Stengiamės, kad Esate Patenkintas su Puikus Aptarnavimas ir priimtinos Kainos!

Prašome pasirinkti spalvą jums reikia, pastebėti, kad jis, kai užsakymą arba susisiekite su mumis po juos pirkti, ar kita spalva bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Garantija

Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos,prašome pranešti mums per 2 dienas po gauti.Ir tai geriau jums šaudyti keletas nuotraukų iš jų, kaip įrodymų.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal,mes jums siūlome teisingą adresą.Jei problema tikrai egzistuoja,keitimo ar grąžinimo yra po gauti geros būklės.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo .

Pristatymas

Kainos neapima muitų ( MUITINĖS MOKESČIAI ), todėl mes negalime padengti išlaidų, jei muito ateina į gerovę. Mes stengiamės pateikti pagrįstą ir mažesnį kiekį, muitinę vertę, jus, kuris padės sumažinti tarifų už jus, tačiau mes negalime garantuoti, kad jums nereikės mokėti muitų tarifų. Nes custom politikos skirtis šalių, prieš perkant, prašome pasikonsultuoti su custom jūsų šalyje.

Atsiliepimai

Mieli pirkėjai,jeigu yo u yra patenkinti mūsų produktus,prašome padėti mums duoti teigiamų atsiliepimų .Jei problema yra rasti elementą,tiesiog susisiekite su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų čia,kaip ir mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo .

Grįžti Policijos

1. Pls susisiekti su mumis grįžtant adresą, jeigu norite grąžinti prekę.

2. Pirkėjas turėtų įsitikinti, elementus, grįžo į pradines sąlygas.

3. Pls Įdėti popieriaus su savo įsakymu nr. ir pavadinimas į sklypą,todėl mes galime grąžinti jums, kai mes gauname grąžintas sklypas.

4. Mes grąžinsime jums per 2 dienas, kai mes gauti grąžinama prekė.

Modelis Širdies,Gyvūnų
Proga Šalis,grandiozinis Renginys,Vestuvių & Sužadėtuvių,Kalėdų,Vaikų Diena
Modelio Numeris B3
Dovanų Dėžutė Dydis 5x5x8cm
Prekės Pavadinimas gracesky
Medžiaga pearl popieriaus
spalva
Skaičius, Vnt 24pcs
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (24 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)

Panašūs produktai