Rankinį Metalo Detektorių Didelio Jautrumo Adata detektorius maisto metalo detektorius Adata skaitytuvas geležies detektorius audiniu žaislai TY-25MJ

€37.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: adata detektorius, metalo detektorius, rankinį metalo detektorių, Pigūs adata detektorius, Aukštos Kokybės metalo detektorius, Kinija rankinį metalo detektorių Tiekėjų.

TU-20MJ Rankinį Metalo Detektorių Didelio Jautrumo Adata detektorius maisto metalo detektorius Adata skaitytuvas geležies detektorius audiniu žaislai

Techninės charakteristikos:

1, Dokumento dydis : ilgis 135 × plotis 65 x aukštis 35mm, yra mažiausias mikro - adatos detektorių .

2 , Priemonės svoris : 150g, lengvos ir lanksčios .

3 , naudojant maitinimo priemonės 6F22-9V baterija , inertiškos dabartinės > 5mA, dinamišką srovė 30mA, sudegančiųjų elektrodų Provincijoje.

4 ,Gali būti nuolatinis ilgalaikis darbas , nėra šilumos , nėra jokio perkrovos. Kai maitinimo įtampa nukrenta žemiau 6 V gamins mažiau nei nuolat čiulbėjimo garsas , tai reiškia, kad mažiau energijos, turėtų pakeisti tos pačios rūšies baterijos.

5, Didelio jautrumo , gali aptikti labai mažas adata lūžių , pavyzdžiui, the1.5mm Fe nustatymo blokas kaip pagrindas aptikti aukštis iki 10 mm ar daugiau ; pavyzdžiui 0.7*20mm adata išbandyti pagrindas , jo aptikimo aukštis iki 50mm ar daugiau.

Kaip naudoti:

1 ,Nustatyti nailono virvė, į riešo operacija , nykščio ir tada paspauskite maitinimo jungiklį į padėtį ON, garso signalas bus skelbiamas du kartus , o tai reiškia, kad priemonė yra normalios darbo sąlygos , gali padėti aptikti .

2 , bus ne feromagnetinės medžiagos į temą buvimas daiktas, darbo vietos paviršius , su priemone mostas pirmyn ir atgal kartą per sekundę dažnis yra tolygiai ant paviršiaus, kaip vieningo judėjimo dalykas , pvz., rasti viduje feromagnetinės medžiagos, kuri duos garsinį signalą ne kartą . Tada dar siauras aptikimo diapazonas. Pagaliau pavyko rasti tikslią vietą adata teisingai feromagnetinės medžiagos egzistavimą galima pasiekti greitai atmesti teisingą tikslą .

3 , kai useing, ji turi tik apie supasi pirmyn-atgal , ji aptinka geriausias, negali būti pagaminta iš viršaus į apačią , siekiant išvengti klaidingų pavojaus signalų ir net gali būti sugadintas.

Programos:

1 priemonė gali būti, mezgimo, drabužių , batų, kojinių, drabužiai ir kiti gaminiai visi dėvėti lūžių nustatymo . Galite greitai rasti tinkamą drabužių dėvėti esant adata lūžimo, dėvėti saugos asmens laidavimas .

2 priemonė gali būti farmacijos , maisto, chemijos žaliavos feromagnetinių medžiagų kontrolės.

3 , prietaisas gali taip pat patikrinkite būklę, buvimą medienos, sienos, stalai, interjero nagai , plieno , vamzdžių.

4 priemonė taip pat gali būti ant žmogaus kūno , gyvūnų ir kitų traumų , gabalai, ir kitos dalys grūsti patikrinti, ar jų vidaus geležies prisotintas kenksmingų likučių .

5 priemonė taip pat gali būti naudojamas siekiant paslėpti ginklų inspektoriai pasienio kontrolės poste valstybės tarnautojų . Greita paieška filialas - gun

Pakavimas:

1 set Zondas priimančiosios

1 vnt Kabinti Virvę

1 vnt Instrukcija

1 vnt Bandymo kortelės

Pastaba: rankinių zondas geležies aplinkos temperatūra -5C iki 40C Turi būti nedelsiant po maitinimas išjungiamas po naudojimo siekiant pailginti baterijos eksploatavimo trukmę. Prašome pašalinti ilgalaikio be bateriją, kad išvengti baterijos exudate komponentų korozijos žalą . Pastaba atsparus vandeniui , drėgmei , bei išlaikyti švarų ir sausą, jei prietaisas yra pažeistas gyvenimo techninės priežiūros paslaugas.

altin dedektor detektorius de metais
metalo detektoriaus gylis ilgo nuotolio metalo detektorius
aukso detektorius detektorius de metalo ouro
Su LCD Ekranu Ar Ne No
detektorius de metales giliai aukso detektorius
Prekės Pavadinimas Viktoras
Modelio Numeris TU-20MJ
gold digger metalo detektorius metaaldetector
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Maitinimo Tipas Baterijos
detektorius de metalo metalo detektoriaus aukso
aukso metalo detektorius detektorius
povandeninis metalo detektorius metalo detektoriaus kaina
metalo Detektoriai metalo detektorius
detecteur de metaux metalo detektoriaus požeminė
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 8cm (9.84in x 7.87in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai