Ruida RDC6442S Lazerio Aparatas Kontrolės Kortelės , Lengvas Veiklos Co2 Lazeriu Valdytojas

€272.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valdytojas mašina, kortelės mašina, kontrolės kortelė, Pigūs valdytojas mašina, Aukštos Kokybės kortelę mašina, Kinija kontrolės kortelės Tiekėjų.

Ruida RDC6442S Co2 Lazeriu Valdytojas Paketų Sąrašas: lazerio valdytojas mainboard+ lazerio skydelį+ laidas, RDC6442G taip pat parduodamas, tą pačią kainą su RDC6442S, todėl reikia RDC6442G, prašome palikti mums žinutę.

1. Techninis Parametras:

RDC6442S Pagrindines Technologijų Plėtros Sistema yra naujausios kartos lazerinis graviravimas / pjaustymas kontrolės sistema , valdymo sistema turi geresnę techninę stabilumas, geresnis atsparumas aukštam slėgiui, statinių trikdžių charakteristikos. 3,5 colių spalvotas ekranas pagrįstas HMI operacinė sistema yra patogesnė vartotojo sąsaja ir daugiau galingas . Valdiklis apima geresnis ir pranašesnis, judesio kontrolės funkcijas , didelių failų saugykla , suderinamumo stipresnis dual nepriklausomai reguliuojamas lazerio galios valdymo sąsaja , suderinamumas stipresnis U disko tvarkyklė , kelis bendrasis / privataus IO valdymo , ryšių su PC palaiko Ethernet ryšio ir automatinė papildomą USB komunikacija ir pan.

2. Nuotraukos RDC6442S Co2 Lazeriu Valdytojas:

3. Apie mus:

Mactron Technology Co., Tik yra modernus profesinių aukštųjų Technologijų įmonė, kuri specializuojasi į R&D, gamybos, prekybos lazerinis pjovimas lazeriu ir graviravimo mašina ir lazerių priedai už daugiau nei 10years.

Mactron monokliai tiekimo apima: Co2 Lazerio Vamzdis, co2 lazerio maitinimo,Lazerio Fokusavimo Objektyvas, Lazerinis Reflektorius, Veidrodis, Pramoniniai Vandens Aušintuvas Vienetas, Lazeriniai Kontrolės Sistema, Lazerio Pjovimo Galva ir kiti priedai ir kt.

Mactron verslo principas: "Laimėti rinką su pažangiomis technologijomis, Redound po klientui geriausias paslaugas"

1) Kokybės

Mactron Technology Co,.ltd praėjo ISO9001/2000 kokybės certificationhe. Visi mūsų produktai turi CE Sertifikatą, FDA Sertifikatas ir RoHS Sertifikatas.

2) Kaina

Siekia pagerinti našumą ir sumažinti išlaidas, mes turime absoliutus dominavimas kaina parduoti produktus tiesiogiai galutiniams vartotojams dėl Kapt.lt kaip gamyba .

3) Paslaugos

Tarptautinės custmer, teikiame profesionalias technikas pagalbą dėl visų mūsų produktų Trademanager verkšlenti 24 valandas. Jokių problemų dėl produktų, mes pasistengsime suteikti žingsnis po žingsnio instrukcija jums.

4) Garantija Ir Grąžinimas

Mes esame laimingi, pakeisti arba grąžinti pinigus ir tikslas-spręsti problemas greitai, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.Jei prekės atvyksta sugedęs ar sugadintas, jūs turite 7 dienas nuo gavimo datos susisiekite su mumis. Prašome pateikti įrodymus mums. Tokia kaip nuotraukos,vaizdo įrašai ir dokumentai.Mes pakeisime jums naują ar grąžinti jums pilną pinigų!

5) Pristatymas

Su profesionalių pakavimo, siekiant išvengti žalos, Mes dar neparašė daug produktų pasaulyje saugaus ir patikimo, įskaitant JAV, Europa, Rytų Europa, Pietų Amerika, Artimieji Rytai ir t.t. kai gauna mokėjimo, mes post prekes ir teikti kvėpavimo takų sąskaitą skaičius on-line stebėjimo per 24 valandas, įskaitant ir savaitgalį.

6) Atsiliepimus

Jūsų satisfication ir teigiamas feedbck mums yra labai svarbus. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5 Žvaigždučių. Jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas, bet neigiamų atsiliepimų, mes norėtume pabandyti geriausia išspręsti visas problemas už jus!

Kontaktinė Informacija:

Modelio Numeris RDC6442S
Aparatas Pjovimas lazeriu ir graviravimo mašina
Modelis Ruida RDC6442S
Packge sąrašą valdiklio plokštės+skydas
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 18cm (9.84in x 7.87in x 7.09in)

Panašūs produktai