Naujas Saulės energija Varomas Ultragarso Sonic Pelės Mole, Graužikų Kenkėjų Repeller Atstumiantis Kontrolės Sodo Kieme J2Y

€5.37

-60%

€13.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontrolierius kontrolės, valdiklis saulės, kontrolės pelės, Pigūs kontrolierius kontrolės, Aukštos Kokybės kontrolierius saulės, Kinija kontrolės pelės Tiekėjų.

Naujas Saulės energija Varomas Ultragarso Sonic Pelės Mole, Graužikų Kenkėjų Repeller Atstumiantis Kontrolės Sodo Kieme J2Y Aprašymas: Funkcija:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Visiškai maitinamas Saulės Energija

Lengva ir saugu naudoti. Jokių Nuodų, Ne Cheminis.

Idėja kenkėjų kontrolės prietaisą laikykite graužikams nuo jūsų sodo ar vejos, panaudojant tiek sonic wave garso ir vibracijos technologija

Perduoda ultrasonics kas 40 sekundžių.

ATSTUMTI: Siųsti sprogo, sonic bangos kas 40 sekundžių,kad gali vairuoti nuo kurmiai, pelėnai, pelės ir žiurkės per apie 7000 kv..pėdų, saugesnę vietą, jums ir jūsų šeimai.

SAULĖS energija VAROMAS: naujas repeller yra varomas 70mm x 90mm didelio dydžio saulės elementas. Kai visiškai įkrautas, baterijų, pakankamai galios, kad valdyti mol atstumiantis per tamsiu ir išlaikyti nepertraukiamą 24 valandų apsauga, labai ekonomiškas, palyginti su baterija mol repeller.

Tai gali būti nepadengti į žemę giliau ir dar stipriau. Įdėkite smaigalys tvirtai į žemę ir mėgautis kenkėjų nemokamai aplinka.

Chemikalų: Į repeller yra saugus naudoti aplink augintiniai ir vaikams. Nereikia chemikalų, nuodų, purškalai arba spąstus.

NEPERPUČIAMAS: Tinka visoms oro sąlygoms. Bet Pasirinkti geriausią saulės vietą, todėl saulės skydelis gali gauti šviesos, kaip tiesiai, kaip įmanoma.

Dažnis: 400Hz-1000Hz

Saulės Skydelis Dydis: 65*50mm

Medžiaga: ABS

Gaminio Dydis: 10*8.5*39cm (L*W*H)

Įkrovimo Laikas: 4.5 H

Darbo Laikas: 400H

Baterija: 1.2 V 600mA

Galia: 0,001 W

Komplektą Sudaro: 1 x Saulės Graužikų Atbaidymo

Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Repelentai.
Prekės Pavadinimas FangNymph
Tipas Šunys
Pakuotės Svoris 0.177kg (0.39lb.)
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai