50pcs 16mm 18mm 20mm Apvalus Gunmetal Black Bezel Tuščią Susieti Įrašai Bazės Stiklo Cabochon Nustatymas Kamėja Dėklas Necktie Kaklaraištis Baras TCB007

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo cabochon, bezel tuščias, cabochon nustatymas, Pigūs stiklo cabochon, Aukštos Kokybės bezel tuščias, Kinija cabochon nustatyti Tiekėjų.

Apie Metalo Spalva: Sidabrinė sidabrą, auksą, sidabrą, rodis padengtą, antikvariniai bronzos, antikvariniai vario, gunmetal pilka, rožinė aukso spalvos gali padaryti. Kitų spalvų, prašome kreiptis į pardavėją užsakyti mažiausias užsakymo kiekis. Apie laivybos: Laisvo Oro pašto Siuntinių ir e-Paketo Pristatymas. Mažas $100 rūšiuoti pagal DHL reikia mokėti papildomai, DHL mokestis, daugiau nei 100 $galėtų nemokamas pristatymas DHL, ar AVS. Mažas, $100 užsakymą, Jei norite paskubėkite, renkantis transporto rūšį, kad būtų geriau pasirinkti DHL ir mokėti DHL mokestis. Brazilija 's klientų, jei pasirinksite DHL, tiek palikite pranešimą CPF skaičiaus, Visos prekės bus vežamos iš numatytasis pristatymo būdas, jei toks keitimas skubos tvarka, tiek, prašome susisiekti su mumis laiku. Apie Atsiliepimą: Tai, kai daug yra įtrauktas jus palikti 5 žvaigždučių TEIGIAMŲ atsiliepimų, ir jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Ir jei turite kokių nors klausimų dėl sandorių, abu prašome nedvejodami kreipkitės į mus prieš brigada jokių atsiliepimų, Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausią sprendimą.

Prekės Skersmuo 1.6cm
Prekės Pavadinimas aczuv
Elemento Tipas papuošalai išvados
Produkto Savybės Tuščias Susieti Įrašai Bazės
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas Vario
Dydis 16mm Inner Size, 18mm Inner Size, 20mm Inner Size
Modelio Numeris TCB007
Elemento Aukštis 1.6cm
Papuošalai Išvados Tipas Tuščias Susieti Įrašai Bazės
Prekės Svoris 10g
Elemento Plotis 1.6cm
Elemento Ilgio 1.6cm
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai