925 Sterlingas Sidabro Cirkonis Juvelyriniai Dirbiniai, Žiedai, Moterų Partijos Vestuvių Gamtinių Brangakmenių Akmens Jubiliejų Vestuvinis Žiedas Dydis 7

€57.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sidabro cool, papuošalai užuolaidų, sidabrinė apyrankė, Pigūs sidabro cool, Aukštos Kokybės papuošalų, užuolaidų, Kinija sidabrinė apyrankė Tiekėjų.

925 Sterlingas Sidabro Cirkonis Juvelyriniai Dirbiniai, Žiedai, Moterų Partijos Vestuvių Gamtos Ruby Brangakmenių Akmens Jubiliejų Vestuvinis Žiedas Dydis 7

Jei turite klausimų apie mokėjimo,pls, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.Tai yra nuoroda apie tai, kaip apmokėti užsakymą ir mokėjimo sąlygas mes galime priimti,pls maloniai nuomonės, kad: http://activities.Kapt.lt/adcms/help-Kapt.lt-com/pay_order.php

Prašome patikrinti, ar jūsų adresu per checkout. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. Tarptautiniai Užsakymai: pirkėjas atsako už bet kokius importo muitus ir pvm. Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš pirkdami.Mes galime sutikti su šiomis siuntimo būdai:Kinija paštu, oro paštu(visų šalių),Epacket(Kai kuriose šalyse) ir AVS (daugumoje šalių), Jeigu norite mums atsiųsti užsakymą iki kitų laivybos būdas,galite kreiptis tiesiogiai į mus,mes padarysime viską, kad patenkinti savo reikalavimą.

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% satisfastion garantija.Jei prekės atvyksta sugadinta arba, jei nesate 100% patenkintas elementą, mes turime 7 dienų grąžinimo politika. Mes galime pasirūpinti keitimo ar grąžinimo po to, kai gausime prekę savo originalo langelyje. Pirkėjas bus atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

Mes esame įsipareigoję 100% pasitenkinimo ir stengsis išspręsti visus klausimus, jūs turite apie mūsų daiktus. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų kol tu susisiekite su mumis, kad visus klausimus galima išspręsti.

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes siunčiame jums,ar galite pls duok mums galimybę išspręsti prieš mus palieka neigiamą grįžtamąjį ryšį?Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ,nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti.Dėkojame už bendradarbiavimą.

Stilius Klasikinis
Formos\modelis Round
Modelio Numeris HBR0007Women Žiedai
Elemento Tipas Žiedai
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Žiedo Dydis 7
Funkcija Pranešimo Priminimas
mokėjimo terminai Visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi Ir Banko Pervedimas
prekės numeris HBR0007Rings Moterims
Paviršiaus Plotis 5mm
Metalų Tipas 925 Sterlingas sidabro
Proga Jubiliejų,Įsitraukimas,Dovana,Pobūvių,Vestuvių
Lytis Moteris
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės pavadinimas Ruby Žiedai Moterims
meterial 925 Sterlingas Sidabro,Natūralūs Ruby
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
Kiekis Tik Viena Galima
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas LIZIFANG
Svoris 11.0Grams Women Rings
Siuntimo būdai Kinija paštu, oro paštu,EMS,epacket
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Crystal
spalva Kaip Parodyta Mados Kristalų Žiedai
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 8cm (5.51in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai