Liislee Už Kia Rytą/Picanto 2010~2018 M. "Android" Automobilių Navigacijos GPS Garso ir Vaizdo Radijas Stereo Multimedia HD Touch Screen Player

€308.23

-17%

€375.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stereo daugiaformačių, "android" automobilių, "android" automobilių navigacijos, Pigus stereo daugiaformačių, Aukštos Kokybės "android" automobilių, Kinijos "android" automobilių navigacijos Tiekėjų.

Automobilių Android GPS Navigacijos Sistema, Radijas Stereo GPS Multimedijos Garso Vaizdo Grotuvas

Tinka Kia Rytą/Picanto 2010~2018 Tinka kaire ranka vairuoti automobilį edition & taip Pat Tinka dešiniajame vairuoti automobilį edition.

Specialus Pranešimas: (Svarbu)

Jei jūsų automobilis yra ne tas pats, kaip pirmiau išvardytų, arba nesate tikri, tinka ar ne, siųskite mums pranešimą pritvirtintas automobilio salono nuotrauką galime patvirtinti, tai galite toliau

Apie Paslaugą:

1. Garantija automobilio dvd yra vieneri metai, mes buvo parduota automobilių dvd beveik 8 metus, todėl galime pasiūlyti labiausiai profesionalių aftersale paslaugos.

2. Jei nusipirkote automobilį dvd iš mūsų, mes tiekiame gyvenime aftersale paslaugos jums, jūs galite užduoti mums navigacijos atnaujinimas ar naujos firmware, jei mes gauti naujas.

3. Visus laiškus bus atsakyta per 24 val. darbo dienomis

Pristatymas Pastaba:

1. Paprastai procesas užsakymai 24 valandoms po mokama, tai geriau jums patikrinti elektroninius laiškus per šį laiką, jei mes turime kita informacija neededfrom jums.

2. Mes negalime pristatyti viršuje.O Box& negaliu pristatyti be gavėjo telefono Numeris.

3. Įsitikinkite, pristatymo adresą yra tas pats, kaip užpildyti Kapt.lt tvarka.

4.Brazilija customersplease pasakyti savo mokesčių nėra. (CNPJ NR. ar CPF NR.). jei pasirinkti DHL ar FedEx.

5.Rusija customersplease suteikti gavėjo VARDĄ ir pavardę.

6.Vokietijos ir Europos klientams, pateikite EORI nr. jei pasirinkti "FedEx" Pristatymas.

7.Atokioje vietovėje feeexcluded, adresai išvardyti Nuotolinio valdymo srityse, DHL/Fedex " svetainėje, bus galima už papildomą 35 JAV dolerių.

Importo Mokesčio:

1. Mes pripažins $75 pagal numatytuosius nustatymus sąskaita už jūsų sklypo padėti jums išvengti muitų, kiek įmanoma. Jei turite geresnių būdų, kaip išvengti to, jūs galite susisiekti su mumis, mes bendradarbiausime su jumis.

2.Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant. Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos. Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

3.Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius. Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Atsiliepimai:

1.Kliento patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti us5 žvaigždės atsiliepimų.

2.Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai, ar ji bus nagrinėjama per Kapt.lt ginčų komanda. kurios mes negalime padėti jums apie problema ir jums teks laukti daugiau laiko išspręsti jūsų problemą.

3.Jei turite klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

4.Jei jums patinka mūsų produktas, norėčiau paprašyti jūsų pagalbos palikti teigiamą atsiliepimą ir geros nuotraukos jūsų užsakymą? Tai puikus padrąsinimas ir parama mums, mes padarysime geriau ir geriau ateityje.

TF/Micro SD Lizdas 1
Modelio Pavadinimas KD-8057
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas,įmontuotas GPS,MP3 Grotuvai,Radijo Imtuvas,Mobilusis Telefonas, "Bluetooth"
Elemento Dydis 8 Colių Talpinį Jutiklinį Ekraną
Prekės Pavadinimas Liislee
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Kia
Galia 45w
Din Dvigubas Din
Ekrano Dydis 8"
Sąsaja originalus
Medžiagos Tipas Aparatūra, Elektronika
ROM 16g
Max Išorinė Atmintis 64g
OSD Kalba Ispanų,norvegų,portugalų,Indonezijos,švedų,Japonų,korėjiečių,lenkų,turkų,Loginės teksto (olandijos, Pietų Afrikos),prancūzų,Vokiečių,rumunų,estų,italų,rusų,Kinų (Tradicinė),Kinų (Supaprastinta),anglų
Įtampa 12V
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG,Mp3,Mp4
Operacinės Sistemos "Android"
Rezoliucija 1024*600
Prekės Svoris 5kg
RAM 2G
Speciali Funkcija Wifi Funkcija,Parama Gali, Autobusų,palaiko 3G Tinklo,Paramos Vairas Kontrolės,Built-In Speaker/Microphone
Pakuotės Dydis 38cm x 32cm x 30cm (14.96in x 12.60in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 7.5kg (16.53lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai