Kūdikių Jumpsuits Naujai Žiemą Bamblys Merginos Katytė Romper Mielas Gyvūnų Triušis Kūdikiams, Vaikams, Megztos Darbo Drabužių Rudens Viršutinių Drabužių Siuvimas

€13.75

-33%

€20.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jumpsuits naujai, kūdikių jumpsuit, už naujagimio, Pigūs jumpsuits naujai, Aukštos Kokybės kūdikis jumpsuit, Kinija naujai Tiekėjų.

a). Prekės Bus Paskelbta Ne Mažą Reikšmę, Siekiant Padėti Pirkėjams Išvengti Importo Muito Norma. Daugeliu Atvejų, Pirkėjų, Nebus Apmokestinamos Muitinės. Tačiau Reikia Pažymėti, Kad Pirkėjas atsako Už Bet kokius Importo Muito Ir Vietos Mokesčių, Jei Tai Būtina. b). Mes Dirbame Ir Protingas, Kad Būtų Įvykdyti Jūsų Reikalavimus. Tačiau, Jei Turite Kokių Nors Problemų, Kai Gauna Sklypas, Prašome Susisiekti Su Mumis Elektroniniu Pranešimu Arba Prekybos Vadybininkas. Mes Susisieksime Su Jumis Per 24 Valandas Ir Dirbti Su Jumis, Kol Jūs Esate Patenkintas. Prašome neatidaryti Ginčą, Bendrauti Su Mumis. a). Užsakymai Bus Išsiunčiami Per 48 Valandas Nuo Mokėjimo Tikrinimo Aliepxress. Siekiant Apsaugoti Tiek Pirkėjų Ir Pardavėjų, Gali Praeiti 24 Valandos Kapt.lt Patikrinti Mokėjimo. b). Mes Išsiuntimo Sklype Pagal Jūsų Užsakymą Informaciją. Taigi, Prašome Patikrinti Savo Imtuvas Pavadinimas, Pašto Kodas, Adresas ir Telefono Numeris Atidžiai Prieš Jums Padaryti sumokėti. c). Nemokamas Pristatymas Tik Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket,uab " itella.Pristatymo Laikas Mes Gurantee 35-60 Dienų. Jei Nori Naudotis Komercinio Express, Mes Padėsime Jums Praeiti Ne Mažiau Kaip 12 Proc. Krovinių. Kai Gaunate Siuntinį Ir Raskite Produktus, Buvo Ne Kaip Pardavėjas Aprašyta, Susisiekti Su Mumis, Prašome. Nes Mūsų Workmates Organizuoti Tūkstančiai Sklypų Siunčiami Kasdien, Jie Gali Padaryti Klaidą Retkarčiais.Mes Galime Pasiūlyti Tinkamus Sprendimus. Atlikę Užsakymą, Tiek Daug Dienų Praėjo, Jūs negalite Rasti Iš Sekimo Informacijos,Susisiekite su Mumis Prašome.Mes Jums Susisiekti Su Mūsų Laivybos Kompanija Ne Vieną Kartą, Ir Mes Taip Pat Sekti Visą Stebėjimo Informaciją Kiekvieną Savaitę.Jeigu Jus Domina Mūsų Produktai, Bet nežino, Kaip Pasirinkti Dydį, Susisiekti su Mumis, Prašome, Mūsų Merginos Rekomenduojame Jums Labiau Tinka Dydis, Pagal Mūsų Kūdikis Aukštis Ir Bodysize.

"MIMIXIONG" Turi Savo Gamyklą. PAGRINDINIAI Į GRAŽUS IR AUKŠTOS KOKYBĖS LITTEL KŪDIKIŲ VAIKAI(0-12 METŲ AMŽIAUS) KNIITING MODELIO DRABUŽIŲ IR ACCERORIES. JEI NORITE DAUGIAU SUŽINOTI APIE MŪSŲ PRODUKTUS, PRAŠOME INPUT"MIMIXIONG"DĖL Kapt.lt. Mes tai Lašas Laivybos ir Didmeninės prekybos Verslą, Net ir OEM Verslo. Jei Norite Gauti Mūsų Nuotraukas Be Logotipų, Prašome Kreiptis Į Mūsų Tarnybą, Mūsų Merginos Bus Suteikti Jiems Su Jumis. a). Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums Penkių Žvaigždučių TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ. Be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus. b). Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, būti kartu su jumis, slove problema, kol abu esame patenkinti. Ačiū už jūsų prašome padėti.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės O-Kaklo
4 funkcija Berniukas, Mergaitė Šiltos Žiemos Drabužių Dėvėti 3D Triušis Nėrimo Kūdikiams, Kūdikių Romper
Dydis 6M, 12M, 18M, 24M
Funkcija 5 Žiemos Drabužių Naujagimį Berniuką Mergina Megztiniai Megztiniai Jumpsuits Viršutinių Drabužių Siuvimas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris 82W282
Uždaryti Tipas Megztinis
funkcija 1 Kūdikių Drabužiai Žieminiai Kostiumai Šiltas Katytė Romper Naujagimiams, Vaikams, Kūdikiams Viršų
Vaikas MUS Dydis 6M, 12M, 18M, 24M
spalva balta, pilka, mėlyna
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
3 funkcija Firminių Kūdikiams Naujagimiui Drabužius Animacinių Filmų Kūdikio Jumpsuits Naujas
Medžiagos Sudėtis 100% Akrilo
2 funkcija Naujagimiams, Vaikams, Kūdikiams Triušis Berniukai Mergaitė Jumpsuit Ilgomis Rankovėmis Megztiniai Modelis
Medžiaga Akrilo
Lytis kūdikių unisex
Prekės Pavadinimas mimixiong
Prekės pavadinimas Kūdikių Jumpsuits Naujai Žiemą Bamblys Merginos Katytė Romper Mielas
Elemento Tipas Rompers
Modelio Tipas Animacinių filmų
verslas Didmeninė, Sumaišykite, Kad, Lašas Laivybos, Mažmeninės Prekybos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 3cm (11.81in x 11.81in x 1.18in)

Panašūs produktai