Gražus 22x92mm 40pcs/daug Šampano Stiklo Kristalų Liustra Kritimas iš dviejų dalių, kaip 14mm Kristalų aštuonkampis Karoliukai, aukso žiedai

€29.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo lašai liustra, krištolo sietynas, kristalai, stiklo granulių liustra, Pigūs stiklo sietynas lašai, Aukštos Kokybės krištolo sietynas, kristalai, Kinija stiklo granulių liustra Tiekėjų.

Gražus 22x92mm 40pcs/daug Šampano Stiklo Kristalų Liustra Kritimas iš dviejų dalių, kaip 14mm Kristalų aštuonkampis Karoliukai, aukso žiedai

SAVYBĖS dition: 100% nauja ir aukštos kokybės SPALVOS: Šampano Dydis:22x92mm Kokybės lygis: Top Medžiaga: k9 kristalų, o ne akrilo arba plastiko Kiekis:40pcs viena prizmė + du aštuonkampis karoliukai +aukso žiedus.

Jei jums reikia didelio kiekio, pls palikti pranešimą mums, mes pasiūlysime gerus produktus ir paslaugas jums.

FOTO PARODYTI

MOKĖTI SEKTORIUS a.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. b.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. c.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus. ATSILIEPIMŲ Dėkojame už jūsų užsakymą,mes norime, kad jūs turite malonus apsipirkimas. a.Jei jus tenkina mūsų produktus,pls palikti teigiamą atsiliepimą mums.mes suteiksime a "5 STAR" atsiliepimų jums taip pat b.Jei esate nepatenkintas prekės, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas teigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad sovle mūsų problema.

Ilgis 92mm
Prekės Pavadinimas TZ
Plotis 22mm
spalva Šampanas
Kiekis 40pcs
Naudoti Krištolo Sietynas, pakabukas, apšvietimo įranga, dalys,
kokybė Į viršų
Modelio Numeris 1047
Dydis 22x92mm
Skersmuo 22mm
Elemento Tipas Krištolo Sietynas
Aukštis 32mm
Medžiaga k9 kristalų
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (40 vnt/lot)

Panašūs produktai