YOTAT 920 Spausdinimo galvutė HP920 Perdirbtos spausdinimo galvutė HP Officejet 6000 6500 6500A 7000 7500 7500A B109A B110A B209A B210A

€18.69

-7%

€20.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Hp 920, hp 920, galvutė hp, Pigiai hp 920, Aukštos Kokybės hp 920, Kinija galvutė hp Tiekėjų.

Už HP920 spausdinimo galvutė HP 920 Spausdinimo galvutė HP Officejet 6000 6500 6500A 7000 7500 7500A B109A B110A B209A B210A C410A C510A

Tipas : atnaujinta spausdinimo galvutė

spausdinimo galvutė modelis : Už HP920 spausdinimo galvutė

suderinamas spausdintuvas: HP OfficeJet 6000 HP OfficeJet 6500 HP OfficeJet 6500A HP OfficeJet 6500AE HP OfficeJet 6500 Belaidžio HP OfficeJet 7000 HP OfficeJet 7500A HP Photosmart B109 HP Photosmart B209A HP Photosmart Plu s B2 10

Pakuotės turinys:

1 vnt. spausdinimo galvutė

*Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, ar palikti neigiamą atsiliepimą. Ačiū. Pirkėjas Pranešimai:

1. Visų prekių pavadinimai ir prekių ženklai yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė ir yra nurodyta, čia aprašymas tik informaciniais tikslais.

2. Mes tikriname kiekvieno produkto, prieš išsiuntimą, mes garantuojame 100% darbo. Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors prašymas ar klausimas, prieš pradėdami naudoti mūsų produktą, esame pasirengę jums padėti ne pirmą kartą.

3. Prašome įvesti savo teisingą telefono numerį, kad būtų užtikrintas savalaikis pristatymas nuo užsakymo. Visi pirkėjai iš rusijos Federacijos turėtų užpildyti pilną vardą ir pavardę, arba, jis gali būti neįmanoma gauti užsakymo.

4. Visi gaminiai pristatomi ir rodomi paveikslėliai gali turėti tam tikrų nežymių skirtumų(produkto partijos, etiketės, chip modelis, pakavimas). Nuotraukos yra tik informacinio, bet ir visi mūsų vežamas produktas yra A+ klasės kokybės lygį ir 100% garantija nuo medžiagų ir gamybos defektų. Be išankstinio įspėjimo. Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į mus.

5. Kai jūs perkate, kad iš mūsų, prašome įsitikinkite, kad kasetė modelio numeris atitinka vieną (OEM kodas) naudojate savo spausdintuvo, jei nesutampa rašalo kasetės bus nepadeda, nes kasetė žetonų nėra vienodi skirtingų rinkos nors spausdintuvo modelio numeris gali būti tokios pačios.

6. Jei nenorite priimti jūsų užsakymą per nustatytą pristatymo laiko po apmokėjimo, ar nematote atnaujinta siuntimo informacija paprastai, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Ir mes išplėsti pristatymo laikas už jus, kol jūs gaunate siuntos sėkmingai. DUK:

Spausdintuvo Priežiūra, siekiant išlaikyti savo spausdintuvą geriausias narėje, turėtų būti valomi keletą kartų per metus. Išjunkite elektros tiekimą, o valymo, imti visas iš popieriaus tiektuvą ir nuvalykite jį su drėgna servetėlę.

Netinkamo juda, gali sugadinti spausdintuvą, todėl pakuotės turi būti atsargūs (geriausia tai originalioje pakuotėje.) Prieš juda, spausdinimo galvutė turėtų būti taikomas, ir grįžti Kasetė. Spausdintuvas turėtų būti laikomi horizontalaus lygio per juda, o ne konvertuoti jį, nes kitaip dažai gali tekėti iš nuplaukite lizdą.

Spausdintuvo Galvutės' s Priežiūra

Spausdintuvo galva yra pats brangiausias dalis visoje rašalo spausdintuvo, tačiau tai ne taip lengvai įstrigo, kaip jums įsivaizduoti, paprastai jis gali būti valomi plačiajai galvos uogiene.

Pagrindinis spausdintuvo galvutės techninės priežiūros guli ant veiktų tinkamai, aukštos kokybės Kasetė.

Tarnavimo bendrąjį spausdintuvo galvutės yra laikas pakeisti Kasetės už 20 iki 30.

Spausdintuvo galva, jos tarnavimo laiką spausdinant dokumentus yra ilgesnis nei spausdinimo spalva, pusiau atspalviu arba pilkos spalvos modelius.

O juodas arba spalvotas rašalas naudojamas, indikatorius (RAŠALO OUT) bus blizgučiai ir spausdintuvas negali būti valomi, bet daugiau, Kasetė turėtų būti pakeistas.

Pakankamai dažai turėtų būti laikomi spausdintuvą ir ilgą laiką lapais nepanaudotų spausdintuvas yra lengvai sukelti spausdintuvo galvutės uogiene. todėl spausdintuvas turi būti garantuotas turi būti naudojamas tik vieną kartą, ar du per savaitę, ne mažiau kaip.

Spausdintuvas negali būti naudojamas dažnai, siūloma, kad spausdintuvas turėtų būti valomas vieną kartą prieš išjungiant.

Darbo teorija "EPSON" yra skiriasi nuo CANON ir HP ir Brolis, todėl atsižvelgiant į kelių sluoksnių technologija, dažai purškiami yra apvali. Ir "Epson" yra daugiau lengvai patenka į orą, nei Canon.

Tipas rašalo kasetė
Pakuotė Bulk Taip
Kasetės Statusas Tuščia
Suderinamos Prekės HP Rašalinis
Prekės Pavadinimas YOTAT
Funkcija Iš Naujo Pagaminti
Modelio Numeris hp printhead
spalva c, m, y, k
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai