Rožės su Bijūnas Dalia Šampano vestuvės gėlių sienos gėlių fonas su Aliuminio vamzdžių rėmas Vestuvių dekoravimas

€494.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių dekoravimas rožės, šampanas, rožės, vestuvių gėlės rožės, Pigūs vestuvių dekoravimas rožės, Aukštos Kokybės šampanas, rožės, Kinijos vestuvių gėlės rožės Tiekėjų.

Vestuvių Gėlių Sienos Gėlių Penals Rose & Hydrangeas Prabangių Vestuvių Fone, su Stovu Apdailos Balta Spalva Matmuo: 240cm x 240cm (7.9 pėdų x 7.9 pėdų) Atkreipkite dėmesį, kad šis ryšys apima gėlių sienos ir vamzdžio stovas

Jei jums reikia individualų dydį ans stiliaus, prašome tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, ačiū. Naudojimas: Galima naudoti kaip gėlių Ramstis,gėlių sienos,parduotuvė, rinkos lango dekoras, namų patalpų lauko dekoravimas, vestuvių dekoravimas, renginio šventinė dekoracija, ir tt....... Patarimai: Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano spalvų, prekių ir nuotraukos gali būti šiek tiek skiriasi spalva, prašome supratimo.

Atitikimo stovėti gėlių sienos, kaip nurodyta toliau:

Pastabos: Malonu, įsitikinkite, kad pristatymo adresą ir tel numerius, jums paliko dėl Kapt.lt yra teisinga, mes išsiųsti prekes pagal jį! Kiekvienas klientas turi savo pareigą mokėti mokesčius savo šalyse. mes negalime prisiimti atsakomybę už mokesčius, bet šalyse, tikimės, kad jūs galite suprasti. Jei laikas spaudžia, prašome patvirtinkite laiką su mumis pirmą, prieš priima nutartį, ačiū. Kai jūs pasirenkate pristatymo terminas "pardavėjo pristatymas metodas" , mes pristatymą jūsų sklypo DHL, EMS, UPS, TNT, "FEDEX", Rinkliavos ir pan., arba Profesinės Aviakompanija , kuris gali siekti apie 5-15 dienų. Jei jūs neturite patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimdama ginčo, mes stengiamės tirpinys problemą už jus. Ačiū:)

Modelio Numeris Gėlė
Medžiaga Šilko
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Proga Vestuvės
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Tipas Rožė
Stilius Gėlė
Prekės Pavadinimas DesserXixi
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)
Pakuotės Dydis 55cm x 55cm x 55cm (21.65in x 21.65in x 21.65in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai