Japonų Anime karo merginos Kūno Pagalvės Hugging Pagalvė Padengti Atveju Dekoratyviniai pagalvių Užvalkalai 50*160cm 2way

€19.83

--27%

€15.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai, apkabinti pagalvę padengti, pagalvė padengti atveju, Pigūs dekoratyviniai pagalvių užvalkalai, Aukštos Kokybės apkabinti pagalvę padengti, Kinija pagalvė padengti atveju Tiekėjai.

Saldus Pranešimas:

1.Tik užvalkalas, vidinės pagalvės užvalkalą nėra įskaičiuoti!

2.Gatavo produkto spausdinti su necenzūruotos nuotrauką.

3.Jei norite, kad ji atvyksta kaip greitai, kaip įmanoma, prašome pasirinkti DHL express", "FedEx", ar AVS.

4.Jei esate iš Rusijos, prašome balta savo vardą ir pavardę, jei ne mes nebus išsiųsti prekių, nes taisyklė, Rusijos post office. Anime: Karo Merginos, Kas kūno pagalvė? Kūno Pagalvę, taip pavadintas hugging pagalvę, spausdinti išskirtinis dizainas, nuotraukos Animes ir Žaidimai yra labai populiarus. Gaminiai iš šio puslapio yra tik užvalkalas, jei norite, prašome ieškoti" vidinės pagalvės" mūsų parduotuvėje arba kreiptis į mus. Apie custom (Paklausa: 2952x8858 150px) Mes priimame užsakymą, prašome laikytis tvarkos. 1 žingsnis: susisiekite su manimi per pirmąjį, tuomet prašysime galite siųsti savo dizaino (HD vaizdas) į mano elektroninio pašto. 2 žingsnis: patikrinkite, ar jis gali spausdinti, ar ne Step3: atlikti mokėjimą Step4: pateikti Nuotraukų Iš Trijų Skirtingų Dydis

Dydis pasirinkti iš:35*100cm, 50*150cm,50*160cm,arba 60*180cm.

Medžiaga

2 būdas tricot: 80%~85% poliesterio pluošto, 15% spandex, o privalumas-ilgą paskambino elastingumo, didelio tikslumo ir raukšlėtis atsparus, vėsus vasarą ir šiltas žiemą, yra geriausia medžiaga originalus anime pagalvės užvalkalą.

Persikas Oda: Persikų mikropluošto audinys yra naujas plonas krūva audinio, Snagging Pasipriešinimo,tekstūra yra minkšta.

Jaučia

Apibrėžimas

Elastinga

Svoris

Verticality

Washability

2 Būdas Tricot

Persikas Oda

Daugiau Informacijos

1)Skaitmeninis sublimacijos spausdinimo; Exquistely sukurtas menininko, išspausdintas su itin didelės raiškos ryškiai modelius. 2)Išskirtinį darbininkas laivas; Atidžiai siuvimo, tvarkingas tankus. 3) Paslėptas užtrauktukas; Puikūs paslėptas užtrauktukas, labai patvarus.

Naudojimo Būdas

1). Atidaryti užtrauktuką. 2). Sulenkite pagalvę, taip, kaip parodyta 2 Pav. 3). Užpildykite pagalvę, išspausti pagalvę tuo pačiu metu, kaip parodyta Paveikslėlyje 3-5. 4). Zip jį.

Bendrovė Imformation

Guangdong Moe Darbai Industria dizaino co.,LTD " Įsteigta 2008 m., Moe Darbai yra įmonė, kuri apima kūrimo, gamybos, pardavimo ir integracijos . Per metų plėtros, Moe Veikia visapusiškai pagerinti technines galimybes, yra didžiulis dizaino komandos ir nepriklausomų gamybos dirbtuvės.Dabar tapo pirmaujanti įmonių Kinijos animacinių filmų produktus. Anime namų ūkio produktų, animacinių filmų madas, periferinių gyvenimo salė anime , Individualumo customed metu ,periferinių žaidimas dovanų ir ect sudaro įvairi interaktyvios verslo modelį . Mes integruoti skirtingų pramonės ištekliai, siekiant patenkinti vartotojų paklausą patirtis moe kultūra. Sertifikavimo Apie Plauti

Ji gali būti pažeista, jei plovimo Mašina, tai būtų geriausia ranka, atversti atgal, kai skalbimo, galite naudoti plovimo skystis, vandens temperatūra žemiau 30 laipsnių celsijaus.

Atsiliepimai

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, viską, kad išspręsti visas problemas ir provice jums geriausias paslaugas klientams.

Grąžinamosios išmokos Ir Grįžta, Mes grąžinsime jums, jei mes išsiųsti neteisingas dizaino, kad jūs, ar jis buvo pažeistas, todėl prašome neatidaryti ginčą, susisiekite su mumis.

Stilius Mielas,Anime,Komiksai
Pakavimas 1pc į poly bag
Produktai Naujas
Vidinis Pilow Nėra Įtrauktos
Tinkami Žmonės Visas Anime Lover
Formos Stačiakampio formos
Medžiaga Persikas Oda Arba 2WT
Naudoti Namų,Ligoninių,Viešbutis
Compamy Tipas gamint.
Funkcija Ekologiškas,Netoksiškas
reitingas klasės
Prekės Pavadinimas MGF
Modelio Numeris 83026
Modelis Double side Spausdinti Anime
Audinio Skaičius 30
Dydis 35x100cm, 50x150cm, 50x160cm
Tipas Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
siūlų skaičius 200TC
Technics Audiniai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Užtrauktukas Nematomas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 24cm x 3cm (11.81in x 9.45in x 1.18in)

Panašūs produktai