Originalus Meanwell maitinimo ELG-150-12B 120W 10A 12V pritemdomi tai gerai, LED driver IP67

€27.04

-14%

€31.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 12v 10a, meanwell maitinimo šaltinis, led driver 12v 10a, Pigūs 10a 12v, Aukštos Kokybės meanwell maitinimo šaltinis, Kinija led driver 12v 10a Tiekėjų.

Pakavimo ir Vežimo Daiktai bus išsiųsti į savo Kapt.lt adresą. Kai jus, kad, pls prašome patikrinti, ar jūsų Kapt.lt adresą. Jeigu norite siųsti kitu adresu, pls prašome leiskite mums žinoti iš anksto. Kalbant apie siuntimo būdą, jei pasirinksite FedEx IE, bet Fedex IE paslauga nėra prieinama tuo metu, nes krovinių viršūnę, mes išsiųsti prekes jums Fedex IP, UPS ar DHL. Dėl vertės laivybos sąskaitą(prekybos sąskaitą-faktūrą), jei turite kokių nors reikalavimas, pvz., sumažinti savo vietos muitinės ar ne apima krovinių vežimo sąnaudas, pls taip pat prašome mums pranešti. Priešingu atveju, mes bus padaryti deklaruota vertė komercinę sąskaitą faktūrą pat, kaip jūs realus mokama. Ačiū.

Prašymas

Mūsų bendrovė--Kulon gali paremti jūsų poreikių technologijų dirbate.

Ar ji yra specialus poreikis Medicinos Maitinimo ar tik bendrinis Universalus Maitinimo Tiekimo, mes tikriausiai turime elektros energijos tiekimo sprendimas jums.

ELG serijos veikia puikiai tinkami naudoti visų tipų LED šviestuvas programų, pavyzdžiui, LED gatvių apšvietimas, LED uosto apšvietimas, LED bay apšvietimas, LED potvynių apšvietimo, ir t.t.

Mūsų Bendrovė

Mes siūlome platų elektros Energijos Tiekimą atrankos pramonės elektros energijos tiekimo iš pirmaujančių gamintojas-Tai gerai markės. Tai mūsų misija-teikti patikimas sprendimas jūsų galios tiekimo reikalavimai.

Nuo 2002 m., Kulon buvo padėti elektronikos pramonėje inžinieriai, pirkėjų andtechnicians rasti ideali AC/DC, DC/DC, DC/AC Elektros Tiekimo Sprendimus dėl jų taikymo.

Jei jūs neturite idėjos, kaip pasirinkti tinkamą modelį , prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mūsų komanda yra skirtas atsakyti į jūsų energijos tiekimo klausimus.

DUK elektros Energijos Tiekimo

Kaip pasirinkti teisę, Tai gerai, impulsinis Maitinimo šaltinis?

A. padidinti patikimumą S. P. S., siūlome naudotojams pasirinkti vieneto, kuris turi reitingą 30% daugiau elektros energijos, nei realiai reikia.

Pavyzdžiui, jei sistema turi 100W šaltinio,, mes rekomenduojame, kad vartotojai pasirinkti S. P. S. su 130W išėjimo galios ar daugiau. Tokiu būdu, jums gali veiksmingai padidinti patikimumą S. P. S. jūsų sistema

B. Pasirinkę funkcijos, remiantis jūsų paraiškos:

1. Apsaugos funkciją: Per Įtampos Apsauga (OVP), Nei Temperatūros Apsauga (OVP), Per Apkrovos Apsauga (OLP), ir kt.

2. Taikymo funkcija: Signalizacijos Funkcija (Power Gera, Maitinimo Nepavyks), Nuotolinio Valdymo pultas, Nuotolinio Stebėjimo ir kt.

3. Speciali funkcija: Galios Koeficiento Korekcija (PFC), Nepertraukiamo Maitinimo šaltinis (UPS) funkcija.

C. įsitikinkite, kad modelis atitinka saugos standartus ir EMS nuostatai jums reikia.

1.Akivaizdu, Galia=Įvesties Įtampos x Įėjimo Srovė (VA)

2.Reali Galia= Įvesties Įtampos x Įėjimo Srovė x Galios Koeficientas (W) Iš aplinkai draugiškų taško, elektrinė poreikius, generuoti galios, kuri yra didesnė už menamą galią, siekiant nuolat užtikrinti elektros energijos rinkos. Nekilnojamojo elektros energijos suvartojimas turėtų būti apibrėžta realios galios. Darant prielaidą, galios koeficientas yra 0,5, elektrinė turi gaminti daugiau nei 2VA patenkinti 1W realios galios. Priešingai, jeigu galios faktorius yra 0.95, elektrinė tik reikia generuoti daugiau nei 1,06 VA teikti 1W realios galios reikia. Tai bus efektyviau.

sertifikavimo CE EMS UL
Darbinė temperatūra -40~80℃
Išėjimo Srovė 10A
Išėjimo Dažnis 47-63Hz
Prašymas Led gatvės apšvietimo, potvynių šviesos, aukštos bay šviesos
Išėjimo Tipas Vieną
Medžiaga Metalo Korpusas
Išėjimo Įtampa 12v
Funkcija Tamsos(0~10Vdc,10V PWM signalo stiprumo ir atsparumo)
Prekės Pavadinimas TAI GERAI
Matmenys(L*W*H)(mm) 219*63 *35.5 mm
Įėjimo Įtampa 100 ~ 305VAC
Modelio Numeris ELG-150-12B
Išėjimo Galia 101 - 200W
Efektyvumas 88%
Energijos Suvartojimas Budėjimo <0,5 W
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 23cm x 8cm x 5cm (9.06in x 3.15in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.29kg (2.84lb.)

Panašūs produktai