Handpainted Vandens Lelijų Tvenkinys, Claude Monet Aliejaus Tapybai Reprodukcijai Tapybos Ant Drobės Sienos Nuotrauka Dekoro Namų Puošybai

€37.26

-28%

€52.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: monet naftos tapyba, tapyba ant drobės, claude monet, Pigūs monet naftos tapyba, Aukštos Kokybės paveikslai ant drobės, Kinija claude monet Tiekėjų.

Gerbiamas kliente, Sveiki atvykę į mano parduotuvę?!! Labai malonu, kad pasirinkote mūsų produktus, ir į parduotuvę.Tikiuosi, kad jums yra malonu apsipirkti laiką! Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti. Aš visa širdimi už jūsų paslaugoms.Ačiū! !

Prekės Informacija.....................................................................

Prekės Aprašymas: Handpainted Vandens Lelijų Tvenkinys, Claude Monet Aliejaus Tapybai Reprodukcijai Tapybos Ant Drobės Sienos Nuotrauka Dekoro Namų Puošybai.

Ir atkreipkite dėmesį ,šis paveikslas yra ne rėmas,pakuotės roll.

Pasirinkite dydį

(1inch=2,5 cm)

30x60cm(12x24inch),

ar 40x80cm(16x32inch),

ar 50x100cm(20x40inch),

ar 60x120cm(24x48inch),

ar 70x140cm(28x56inch),

ar 80x160cm(32x64inch),

ar 90x180cm(36x72inch),

ar 100x200cm(40x80inch)

Kiekvienos pusės, Pridėti papildomų 2inch (5 cm), skirtas Ištempti ir įrėminti.

Jei norite didesnio dydžio daugiau foto ,pls susisiekti su manimi .

Įrėminti/

Ištempti

Be rėmelio,tik drobė . Nes brangus siuntimo išlaidų,paketas apima tik Aliejaus tapybai. Viduje frameand laivybos kaina yra apie $30-$100.

Jei jums reikia rėmo, prašome susisiekti su manimi. Valcavimo Pakuotės pristatymas

Garantija

100% rankomis dažyti aukštos kokybės akrilo tapybos profesionalus dailininkas, drobė

Pastaba: Kiekvienas gabalas yra custom made. Tikrasis tapybos, gali šiek tiek skirtis nuo produkto įvaizdį.

Mūsų gamykla yra įsikūrusi DaFen kaimas, Shenzhen city,GuangDong,Kinija.Mes esame įmonė, kuri specializuojasi naftos tapyba,gaminti ir tradining.

Mes turime daug puikių, Profesionalių dailininkų, iš naujo apibrėžti savo gyvenimo stilių-tai unikalus ir elegantiškas, meno kūrinys, sukurtas pagal mūsų atlikėją.

siūlome aukštos kokybės tapybos ir geriausia antrinėje rinkoje tarnybos yra mūsų tikslas.

Kliento s dydžius ir kliento s tapyba taip pat prieinama .Th e kainos mūsų klientams, paveikslai priklauso nuo dydžių paveikslų ir sudėtingumo nuotraukas. Taigi, prašome siųsti mums nuotraukas, tada mes citata jums.Mūsų menininkai gali pakeisti paveikslai, kaip savo prašymą, pavyzdžiui, žmonės gali būti pašalinti arba pridėti. Drabužių, plaukų ir akių spalva ir fonas gali būti pakeista. Mes net gali sujungti dvi nuotraukas į vieną paveikslą. Prašome įdėti savo modifikacija prašymus užsakymo.

Klausimas: Ką daryti, jei aš negavau pirkti?

A: Jei negavote savo pirkiniu, prašome būti kantriems. Jūsų purc hase gali pasiekti savo rankomis per ateinančius keletą dienų. Tuo tarpu, prašome susisiekti su laivybos kompanijos jūsų pusėje arba kreiptis į mus pagalbos, mes stengiamės jums padėti. Jei jūsų pirkti buvo prarastas, mes atsiųsime jums naują.

Q: Ką daryti, jei paveikslai aš nusipirkau nemėgsta?

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Platforma Web Paštu arba E-mail, mes išspręsti bet kokias problemas su jumis .Džiaugiamės galėdami jums padėti keistis kitiems , tačiau pirkėjai yra atsakinga už visas siuntimo išlaidas.

Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos?

A: Mes turime daug talentingų ir magistro menininkų, mes pirkti tūkstančius aukštos kokybės tapybos tiesiogiai iš jų. Mes turime neprilygstamą galimybę įsigyti paveikslų, už mažą kainą ir vietoj to, kad didėja mūsų pelnas, mes perduoti taupymo į mūsų klientus. Perkant iš mūsų suteikia jums galimybę pirkti naftos paveikslai didmeninės prekybos kainos.

Q: Kaip man reikia skubiai, jūs turite, vienos nakties laivybos būdų?

A: Paprastai, mes išsiųsti spaudiniai, per 2-7 Dienas po apmokėjimo išvalytas, galite pranešti mums, jei jums reikia skubiai, tada mes pasistengsime pasirinkti vienos nakties laivybos kelią jums. Bet mes nesame tikri, prekė atvyks laiku, visiškai, nes tarptautinė laivyba yra sunku kontroliuoti.

Q: ar Galite paskelbti mažesnės vertės?

A: Taip, dažniausiai mes jums pareikšti, $10-$30 mažų sklypų (1-3 vnt.). Jei turite specialių pageidavimų, prašome susisiekti su mumis.

Q: ar galiu gauti nuolaida?

A: Paprastai, mes turime nuolaidų kas keletą mėnesių, galite įdėti produktus norite į savo krepšelį ir pridėti į pageidavimų sąrašą, palaukite, kol sistema jums pranešti apie nuolaidą.

Q: Ar jums siūlome didmeninę kainą?

A: Taip, jei norite, kad daug vienetų kartu, jūs galite susisiekti su mumis ir mes jums patikrinti, kiek nuolaidą galime pasiūlyti.

a. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

b. Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 žvaigždučių aptarnavimo ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Dalykai Kraštovaizdžio
originalus No
Prekės Pavadinimas Mintura
Medžiaga Drobė
Tipas Naftos Paveikslai
Stilius Impresionistų
Paramos Bazės Drobė
Rėmas No
Forma Vieną
Rėmelio režimu Neįrėminti
Vidutinis Aliejus
Formos stačiakampis
Dydis (Coliai) 100x200cm, 30x60cm, 40x80cm, 50x100cm, 60x120cm, 70x140cm, 80x160cm, 90x180cm
Modelio Numeris HY142033
Technics Rankomis Dažyti
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai