Švenčių reikmėms;Kūdikių 925 originali sidabro karoliai pakabukas, kietas gryno sidabro papuošalai, Kieto dizainas;Vaikų stilius

€11.80

-10%

€13.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalų laikiklis, karoliai, papuošalai, dovanų dėžutėje, papuošalai, karoliai ekranas, Pigūs papuošalai turėtojas, Aukštos Kokybės karoliai, papuošalai, dovanų dėžutėje, Kinija papuošalai ekranas karoliai Tiekėjų.

Aprašymas: korėjos laivybos 925 sterlingas sidabro karoliai granulių dydis koplytstulpis pakabučiai asmeninį poros, vyrams ir moterims, vyriški karoliai & vyriški karoliai Pastabos:

7-30 darbo dienų Kinija/ HK post oro paštu.

Pristatymas:

1)Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje EMS ar Hongkong post,laivybos būdas, priklausys nuo visų išlaidų.

2)EPS prekės bus siunčiamos iš po svetainė vertify mokėjimo per 24 valandas. Ji paprastai trunka 3-15 darbo dienų ir pristatymas.

Visos mūsų prekės yra standartinis butas laivybos kaina.Ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienas nuo pristatymo.Kartais, kaip custome problema ir oras problema,ji bus vėluoja keletą dienų.Ji gali būti net iki 30 dienų.

Grąžinimo Politika:

Kai jums priimti mūsų produktų, mūsų produktai yra nepatenkinti kokybės problema, kurią sukelia mums, susisiekti per 3 dienas, prašome, mes grąžinsime jūsų mokėjimą jus besąlygiškai,Jei problemų sukelia express bendrovė,prašome atmesti pasirašyti ir priimti prekes,tada skambinti vietos express bendrovės ir pateikė pretenziją su express " kompanija apie klausimą.

Pardavėjas žada:

garantija, kad visi produktai 100% brand new, griežtų patikrinimo prieš išsiuntimą bus gaminių kokybę, užtikrinti, kad gausite produktą be jokių kokybės problemas. Mes darome viską, ką galime, kad esate patenkintas. Jei jums patinka šių produktų, prašome nusipirkti ją ir suteikite mums galimybę bendradarbiauti. Sveiki parašyti vertingų patarimų. Siųsti labiausiai nuoširdžiausiais linkėjimais.

Atsiliepimai :

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Importo muitas:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Mes, kad visų prekių dovana su mažos vertės. Jei jūsų šalyje jums vis dar reikia mokėti muitą, Tai jūsų garbės ir atsakomybės

Susisiekite su mumis :

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami rašykite mums! Ačiū ! Dėkojame už jūsų paramą !!!

DUK

Q. Jei aš ne gauti prekes,ką aš galiu padaryti?

A. Jei negavote prekės per 35 dienas,prašome susisiekti su mumis, mes galime pasiūlyti visas lėšas į jus,ir prašau, nepalikite blogų atsiliepimų.Pranešimas yra iš mūsų kontrolės.

Q. Ar yra kokia nors garantija papuošalai?

A,Taip,jei yra ir kokybės problema papuošalai, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas,mes turime jums fotografavimas mums, po mūsų patvirtina, mes siūlome grąžinti visą arba vėl.

Q. Ar kiekvieno elemento ateina su kiekviena dovana pakuotė (Dėžutė arba Maišelis)?

A. Visi daiktai mūsų parduotuvėje ateis su kiekviena langelį arba maišelis

Q. Jei aš noriu pirkti daugiau ,ar yra kokia nors nuolaida?

A,Taip ,kad daugiau ,nuolaida, daugiau, jei jūs norite įdėti didelį užsakymą, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba trademessage. mes jums mūsų geriausias kainos.

Lytis Unisex
Elemento Tipas Pakabučiai
Metalų Tipas Sidabrinė
Prekės Pavadinimas Dankadi
Formos\modelis Gyvūnų
Modelio Numeris sb201716
Stilius Klasikinis
Bauda ar Mados Mados
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Medžiaga 925 Sterlingas sidabro
Pakabučiai Tipas Solitaire
Pakuotės Dydis 14cm x 5cm x 10cm (5.51in x 1.97in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai