Profesionalių Rankų įrangos Mikrofoną ir Earclip Microfone Kondensatoriaus Kit for Shure Belaidis Siųstuvas-XLR Mini 4pin Mickrofon

€26.77

-9%

€29.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: profesionalių rankų įrangos mikrofonas, Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas, microfone kondensatorius, Pigus, profesionalus rankų įrangos mikrofonas, Aukštos Kokybės laisvų rankų įrangos mikrofonas, Kinija microfone kondensatoriaus Tiekėjų.

Produkto Aprašymas

Profesionalių Rankų įrangos Mikrofoną ir Earclip Microfone Kondensatoriaus Kostiumas Shure Belaidis Siųstuvas-XLR Mini 4pin Mickrofon

Dirbu pakeitimo originalus Atvartas, mikrofonai, laisvų rankų įranga siūlo sklandų dažninė su nuspėjamų rezultatų.

Tai atvartas, mikrofonas, specialiai suprojektuotas etapus, veiklos lauke, kur foninio triukšmo, kuris padės kažkada sukelti problemų. Šis mic naudoja vienakryptis kasetė. Su savo triukšmo panaikinimo dizaino, jis bus sumažinti dėl daug foninio triukšmo ir rezultatas labiau tikslią transkripciją.

SAVYBĖS

Suderinama su Shure Kūno Pack Siųstuvas Modeliai (mini XLR TA4F): L1, 11, LX1, SC1, U1, UC1, UT1, T1, ULX1, UR1, PGX

Puikus elastingumas vielos stovo, rlexible tekstūros, minkštos ausų kablys paklusnus, kad dėvėti patogiau stabili.

Naudoti talpą, omni-directional garso nuskaitymo galva, geri žmonės, garso mažinimo poveikį.

Nuimamas mikrofonas bumas dizainas, pagal įpročio nešioti mikrofono rankos gali būti įdiegti į savo dešinę arba į kairę

Pivot-sumontuoti lankstus mikrofonas bumas nusileidžia iš dešinės į kairę

Saldus Aišku, balso,tinka rezultatus,mokyti ir t.t.

Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas

Polar pattem: Įvairiakryptė

Kasetė : Kondensatoriaus mikrofonas

Mic skersmuo: 3.0*1,5 mm

Jautrumas: - 43db±2db

Dažnių Diapazonas: 20-20KHZ

Išėjimo Varža:

Standartinis Veikimas Įtampa: 2.0 V-10V.DC

SNR: > 58db

Laidas: 1.2 m

Earclip Mikrofonas

MIC kapsulė: Kondensatorius

Kryptingumas : Omni-directional

Jautrumas : 47dB(0dB=1v/PA 1khz)

Dažnių diapazonas : 20-20kHz

Produkto Varžos:

SNR : >63dB

Darbinė įtampa : V 1.0-10.0 V DC

Laidas : 1.2 m

Q & A

Q : Kaip yra JangProMic prekės ženklą ?

JangProMic yra MaiYu Elektroninių Co., Ltd aukštos klasės prekinių ženklų. MaiYu Elektroninių Co., Ltd yra profesionalus elektroninių produktų bendrovės, mes pagrindinis produktas ir parduoti mikrofonas, ausinės ir accessional. JangProMic užtikrinti produktų kokybę. Mes stebime kiekvieną gamybos etapais, išbandyti kiekvienas produktas žaisti.

JangProMic prekės kokybė vidutinė . JangProMic mikrofonas garsiakalbis naudoti matel, eilutė dėvėti ir nedegios PVC apvalkalas, ir naudoti aukštos kokybės variniai.

Q: Kaip pasirinkti mikrofonas, kuris jums tinka ?

Pirmiausia jums reikia įsitikinti, kokia jungtis reikalinga, mikrofonas pagrindinė jungtis yra 3,5 mm Mono Jack 3,5 mm Stereo 3.5 mm Varžtas Stereo Jack, XLR 3pin, XLR mini 4pin, XLR T4, XLR C4 ir 3,5 mm Mobiliojo ryšio jungtį.

3,5 mm mono jack paprastai tinka stiprintuvas,garsiakalbis. 3.5 mm stereo jack eglės fotoaparato, stiprintuvo ir pan., Mūsų compnay 3.5 mm varžto lizdas paprastai tinka sennheiser ir pats jungties sistema. XLR 3pin paprastai tinka AKG/Samsonas/Gemini/IMG Stageline/Nady, XLR mini 4pin tinka Shure ir paties kt sistema, XLR C4 pėdų Mipro prekės sistemą. XLR T4 tinka Audio Technica prekės sistemą. 3.5 mm mobiliojo ryšio jungtis yra 3line fir mobilųjį telefoną, Prašome įsitikinkite, teisę jungtis.

Q : Kaip rasti pagalbininkas ?

Jei pastebėsite, kad jūsų įsigyta prekė gali neveikti arba negauti produkto. Prašome ne nerimauti, prašome siųsti pranešimą apie mane detaliau problema. Pranešimas turėtų būti mikrofono problema,ką jūs naudojate žaisti ir jums reikia jungtis. Aš duosiu jums labiausiai padėti ją išspręsti. Jei tai kokybės tikrai sugadinta apie siuntos kelią, aš duosiu jums naują mikrofoną.

Mes tikimės, kad padaryti geriausias paslaugas kiekvienam klientui. Mes jums suteiksime daugiau padėti kokios nors problemos. Jūsų mes esame geriausias klientas. Aš tikiuosi, kad kiekvienas klientas gali man duoti gerų atsiliepimų.

Pristatymas

Jungtinių amerikos valstijų klientas paprastai laivas per ePacket, be baterijos produkto.

Europa, Pietų Amerika, Azija klientas paprastai laivas per China post office ir Honkongo postą,be baterijos produkto.

Rusijos klientas paprastai laivas per ePacket ar Kinija-Rusija logistikos linija.

JAV laivas laikas nuo 8 iki 26 dienos. Europoje ir Azijoje laivas laikas nuo 12 iki 35 dienų. Pietų Amerikos ir kitų šalių laivų laikas nuo 15 iki 45 dienų.

(tai vidutinis laikas. Šiek tiek laiko reikės vėliau).

Atsiliepimų paliksime Teigiamų Atsiliepimų gavęs mokėjimą. Nepamirškite, kad mums TEIGIAMAS ir PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjo įvertinimų. Jei y ou netenkina jūsų pirkinių Patirties, prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums decid palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas už jus kaip galima greičiau. Dėka Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, nes POSITVE atsiliepimus ir PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ yra tai, ko mes siekiame. Prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti.

Garantija ir Grąžinimas Mes garantuos, palikti visus klientų teigiamų atsiliepimų kitą dieną po apmokėjimo gavimo. Mes skatiname mūsų klientams susisiekti Su MUMIS norint išspręsti visus klausimus, susijusius sandorį iki atostogų neutralus&neigiamų atsiliepimų dėl Kapt.lt. Prašome įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimus, Jei turite kokių nors problemų su produkte, arba užklausą, susisiekite su mumis. Prašome patikrinti savo šlamšto nustatymas paštu arba patikrinkite savo spam/filtruojamas el. pašto aplanką, kai jums nereikia gauti atsakymus iš jav. Visi grįžta be RMA forma bus atsisakyta. Prašome įsitikinkite, kad gauti, ir įtraukti jį į originalioje pakuotėje.

Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Qiyin
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Polar Modeliai įvairiakryptė
Stilius Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas
Naudoti Konferencijos Mikrofonas
spalva Juoda ir smėlio spalvos
komunikacijos Laidiniu
Įtraukti 2 mikrofonas
Modelio Numeris 4061S90-D4
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)

Panašūs produktai