F08620 Pasukama 360 Sukasi Bar Mount Šalmas 22-32MM Selfshot Rankos už GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4Session 5 5 Slidinėjimas, Parašiutizmas

€8.59

-13%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mount šalmas, Pasukama 360, bar mount, Pigūs mount šalmas, Aukštos Kokybės pasukama 360, Kinija bar mount Tiekėjų.

Svarbus Informaiton Klientams:

Prašome atkreipti dėmesį, kad nuo Vasario.1 iki Vas. 21 yra Kinų Pavasario Šventė , dauguma gamyklų ir l ogistics įmonės uždaromos, užsakymai bus nedelsiant išsiųstos, kad, jei turite kokių nors prašymą, pristatymo laikas, susisiekite su manimi, prieš užsakant, ačiū iš anksto.

(Mano atostogų prasideda nuo Vas.10 Vas.21 , paslauga bus atsakyti į pranešimus, tačiau per tą laiką, todėl nesijaudinkite.)

Prašome imtis "Nedelsiant Problema Logistikos" į prieš perkant. Ir Klientus reikia gauti planas "Laukia Rengti",Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba, kad teiginys, be kontakto.

Pardavimo Sezono metu,Sklypą Atsilikimą Problema kiekvienam Post Office, Specialiai Daugelyje Vakarų Europos Šalių,Sklypai " Pristatymas Paslauga bus Atidėtas,yra Daugiausia Įtakos Europos Šalys, Rusija, Brazilija ir t.t.

Kapt.lt Patvirtinta Vežimo--Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus(Pardavimo Sezono metu,Mes garantuojame 60 dienų pristatymas į pagrindinės šalys ; 80 dienų į Braziliją!) PS: produktas, kaina ir siuntimo mokesčių nėra jokio mokesčio, mokesčių, mokėti mokesčius yra e labai piliečio pareiga, ir tai pirkėjo atsakomybė, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.

F08620 Pasukama 360 Sukasi Bar Mount Šalmas 22-32MM Selfshot Rankos už GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4Session 5 5 Slidinėjimas, Parašiutizmas

Slidinėjimas

Ypatybė:

1. Jūs galite suderinti du patys, ar skirtingi Gopro tiesiogiai Pasukama. Po to padaryti viską, rutulinių guolių sistema bus pasukti sklandžiai.

2. Patvarus vadovas padės jums šaudyti panoraminio vaizdo įrašus geriau platesnio kampo.

3. Praleisti dvi rankenos juosta leidžia šį įrenginį daug lengvesnė.

Tinka 22-32MM Selfshot Rankos ir Baras

Medžiaga: aliuminio

100% Brand New

Kiekis:1 gabalas, pasukamasis mechanizmas Sukasi Mount

pastaba :ši prekė gali naudoti GOPRO Hero 1 2 3 3+ 4 4Session 5 5 Sesijos

Efektyvus Nuotraukų:(Punktas neapima Šalmas ir Selfshot Rankos Pagalbos,Prašome pirkti

atskirai)

pardavėjo įsipareigojimai

1.Jei vežamos EMS ar kitų,greitas pristatymas, laivybos laikas yra 5-15days.

2.Per piko sezoną (pavyzdžiui, Kalėdų,Kinų Pavasario Festivalis ir kitų svarbių Švenčių) ir švenčių dienos (įskaitant nenumatyti įvykiai) garantinis laikotarpis bus pratęstas, turime savo supratimą, ačiū.

pirkėjas turėtų pasiūlyti

Jei pirkėjas vis dar negali gauti sklypas po 40 dienų, prašome susisiekti su pardavėju rasti sprendimą kartu, prašome manau, kad bendravimas yra visada geriausias būdas išspręsti problemas,jums nebus nusivylė, ačiū.

Prašau įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai.

Trademanager Vadovas: cn1511482624

Website:http://Kapt.lt/supplier-fm/wholesale-products/231420818-productlist.html

Medžiaga Aliuminio
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Modelio Numeris F08620
Prekės Pavadinimas BGNing
Pakuotė No
Naudoti Skaitmeninis Fotoaparatas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai