7-8cm lapis lazulia pasisekė paukščiui kaukolė kalėdų pakabukas pakabukai

€17.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Partija Pasisako, Pigūs partija pasisako, 7 8cm lapis lazulia pasisekė paukščiui kaukolė kalėdų pakabukas pakabukai.

Crystal Prekės Pavadinimas 7-8cm lapis lazulia paukščių kaukolė kalėdų pakabukas kalėdų žavesio Medžiagos, KRISTALŲ Svoris, g Ilgis, mm Plotis mm Aukštis mm Jūros(2 Mėnesius), Oro(12 Dienų), laivybos mokestis pabaigos data sąskaitos faktūros šios prekės yra skirtos Jūrų laivininkystės (Jei norite pasirinkti SAL ar Oro shipping", kuri yra brangesnis, tačiau daug greičiau, rašykite mums) sujungti laivybos mokestis yra apskaičiuojamas taip: kiekvienas daiktas (išskyrus pirmąją) gauti 3 dolerių laivybos nuolaida

Nuo kvarco kristalo praktiškai taikant feng shui reguliuoti:

1, kvarco kristalas-tai meilė, vyro ir žmonos, vienos iš geriausių medžiagų. Kvarco kristalo feng shui principai: mes ką tik kalbėjome apie tai, kristale yra ir ekonominės Numeriai šešiasdešimt keturių hexagrams, yra sudarytas iš vandens ir ugnies, kaip sakoma, "vyrai, moterys, kaip vanduo, kaip ir ugnis," vandenį ant ugnies, vandens, lygus, atsparumas yra phlogistic, tai ne ugnis, ir vanduo ne per šaltas, jis yra savotiškas ekonominės, harmonija, scena, mišinys, harmonija, yra vyras ir žmona.Konkrečių kvarco kristalo laimingas prekių arka zhouyi rekomenduojama paprastai gali pasirinkti milteliai krištolas, ametistas, mėnulio akmuo, yuanyang, tarpusavio trauka, krištolo, širdies ir kt.

2, kvarco kristalo yra vienas iš geriausių medžiagų, reguliuoja mokslo ir karjeros. Kvarco kristalo geomanticheskih principas yra: knygos penkių linijų klasifikacija, vanduo yra pagrindiniai išminties, ir ugnis?Yra veikia.Mišinys yra išminties ir skolų literatūros talentas, akademinio pobūdžio ir verslo gamta klestėti.Konkrečių kvarco kristalo laimingas prekių arka zhouyi rekomenduojama paprastai gali pasirinkti, wenchang bokštas, drakonas, rašiklio laikiklis, prespapjė, septynių žvaigždučių masyvas ir kt.

3, kvarco kristalo yra vienas iš geriausių materialinė gerovė auga.Kvarco kristalo geomanticheskih principas yra gerai žinomas vandens pagrindinis, šiuo atveju, pinigai yra pinigai, tai pajamos, ilgį, plotį, pvz., tai, ką mes vadiname "auga" pinigai kaip vanduo ir ugnis yra pagrindinis ir ugnis yra pagrindinis turtas klestinčią laipsnį, kaip mes sakome, "verslo klestintis".Tai kaip unikalių savybių kvarco kristalas.Konkrečių kvarco kristalo laimingas prekių arka zhouyi rekomenduojama paprastai gali pasirinkti plaukų, kristalų, topazas, piramidės, gausybės ragas, žuvis, daug medžių, fu shou lu "samsung" ir kt.

4, kvarco kristalo yra eq blogio dvasia, vienas iš geriausių medžiagų, siekiant pašalinti blogio.Kvarco kristalo geomanticheskih principas yra, kaip sakoma, "impulse yra velnias," ugnis yra šaknis impulsas;Tačiau tuo pačiu metu, mes negalime gyventi be ugnimi, nes ugnis yra mūsų iniciatyvus galios, tiesiog kvarco kristalų turi dirbti ugnies ir vandens tiek ekonomikos, padegė pasiekti klestinčią, bet ne stiprus, gedimo ir daug", tegul ir ne impulsas, sultinį, ir išlaikyti teigiamą požiūrį.Geros būklės protas, emocinis intelektas, visų rūšių bėdas bus toli nuo gamtos, žadančių ateiti natūraliai.Gali taip pasakyti, kvarco kristalo simbolis yra didžiausias eq, nes kvarco kristalo įdėti du medžiagas, žinomas kaip labiausiai sunku leisti vandens ir ugnies kartu.Konkrečių kvarco kristalo laimingas prekių arka zhouyi rekomenduojama paprastai gali pasirinkti crystal ball, ruyi, "apple", drambliai, keltuvas, krištolo, širdies ir kt.

5, elegancija, mada, kvarco kristalo, kvarco kristalo kaip feng shui reguliuoti prekių ar laimingas reikmenys, kvarco kristalo kojon su laiku, atitinka vieną iš pagrindinių feng shui principus tonas yra gamtos harmonijos, blogio dvasia nematerialusis ". Kvarco kristalo jei naudoti "operatorius" reguliuoti, dabar bus daug žmonių jaučiasi nepatogiai.

kitų kristalų širdies medžiagos

Dėkojame už jūsų pasiūlymų. Prašome palikite gerų atsiliepimų į mus, jei jums patinka mūsų daiktų. Mes garantuojame jūsų 100 proc. patenkinti mūsų egzempliorių ir paslaugos. Jei esate nepatenkintas prekės gavusi, būtinai susisiekite su mumis pirmas! Mes siūlome visiškai arba iš dalies grąžinimo, kuris priklauso nuo konkrečios situacijos, bet kuriuo metu, nes jums gauti savo daiktus. Jei norite, kad kažkas,prašome pranešti mums savo specifikacija informaciją. Mes stengiamės patenkinti jūsų lūkesčius. Kad nuotraukoje yra tiksliai vienas gausite. Visos nuotraukos buvo imtasi natūralios šviesos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus išspręs visus klausimus, gali būti, kad prieš išvažiuojant atsiliepimų. Klientų pasitenkinimas yra mūsų įmonės tikslas.

Modelis Vientisos Spalvos,Širdies,Nė Vienas
Naudojimas dovanų
Modelio Numeris YL
Medžiaga Crystal
Skaičius, Vnt 1pc
Proga Šalis,Vestuvių & Sužadėtuvių,Padėkos
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai