PowerGreen Sulankstomas Saulės Įkroviklis 21W Veidrodėliai Saulės Maišelį Galia Banko SUNPOWER Skydelis Mobilieji Telefonai

€54.93

-4%

€57.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, PowerGreen Sulankstomas Saulės Įkroviklis 21W Veidrodėliai Saulės Maišelį Galia Banko SUNPOWER Skydelis Mobilieji Telefonai.

PowerGreen Sulankstomas Saulės Įkroviklis 21W Veidrodėliai Saulės Maišelį Galia Banko SUNPOWER Skydelis Mobiliųjų Telefonų rusijos Klientai, Prašome Atkreipti Dėmesį !!! - Siekiant išvengti vėlavimo vežimo, prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau. - Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia klientų, kurie neturi pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka. Techninės Specifikacijos

Prekės ženklas

PowerGreen

Modelis

HW-SP6

Dviguba Galia

5V 2A

Saulės skydelis Medžiaga

Sunpower skydelis

Saulės skydelis, elektra

21 W

Dydis

71*29*3.5 CM

Svoris

764G

Perskaičiavimo Kursas

≥ 24%

Spalvos

Juoda

Kitos Funkcijos

Kablys Dizaino , Atsparus Vandeniui Produkto Vaizdas

Pagrindinės Savybės

1. Didelės Energijos perdavimo sparta : 21 vatų SUNPOWER Didelio efektyvumo saulės skydelis padidina konversijos efektyvumą iki 24%, kuris yra daug didesnis nei bendras saulės baterijų kroviklis (≤15 proc.).

2. Neribotas Energijos Šaltinis : Tiesiog atsiskleisti pagal saulės spindulių ir išnaudoti švarus ir neribotą saulės energija įkrauti savo išmanųjį telefoną ar bet koks kitas USB varikliniai įtaisai. Featuring dvi Smart įkrovimo jungtys, galite imti bet kuriuos du prietaisus vienu metu.

3. P ortable ir Lengvas: Trivietis kartus dizainas ( 71*29*3.5 CM ) ir lengvas (764g) labai lengva susikrauti į kuprinę. Geriausiai akis-skylė, montavimo kilpų, aplink skydelis leidžia lengvai pritvirtinti prie kuprinės, dviračių nuoma, palapinės ir kt.

4. Atsinaujinančios Energijos Šaltinis, bet Kur ir bet Kada: Tiesiog atsiskleisti PowerGreen lengvas saulės baterijų kroviklį ir mėgautis švariu ir neribotą įkrovimo patirties, tiesiai iš saulės šviesos.

5. Imti Greitai, Nemokamai Dailiai : Protingas lusto viduje bus automatiškai nustatyti greičiausią mokestis valiuta jūsų prietaiso ir SUNPOWER saulės skydelis bus pasiūlyti iki 24% aukšto konversijos efektyvumą pasiekti didelio greičio įkrovimo. Kas daugiau, jums gali įkraukite du prietaisus vienu metu per DC & USB prievadą.

6. Fotografuoti tai, Kur Jums Eiti: Ultra-portable ir patogu, Tri-fold dizainas yra puikus lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, kelionės ir kt. Tolygiai pateikti eyeholes ir tvirtinimo kilpos lengvai pridėti prie savo kuprinės. Be to, pramoninės klasės PET plokštės yra saistomas sunkiųjų poliesterio drobės, todėl šis saulės įkroviklis atsparus vandeniui.

Pastaba:

1. Dėl intensyvumo saulės, krovimas į savo mobilųjį dažnai nėra labai stabilus.

2.Siekiant užtikrinti geriausią našumą, mes rekomenduojame įkraukite prietaisą su originaliu kabeliu arba trečiosios šalies sertifikuota kabelio. 3. Jis negali dirbti gerai drumstas dienų.

Vežimas

Atsiliepimai

1. Visame pasaulyje laivybos .( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo .

3. Mes tik laivas savo užsakymą adresą . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą . Rusijos klientams, prašome naudoti vardą ir pavardę .

4. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. SERBICE TRANZITO LAIKAS teikia pasiuntinių, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis . Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną .

6. Sklypo bus normalus laivybos tranzito .Šį kartą mes tikimės, kad bičiulio kantriai laukti . Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų , prašome susisiekti su mumis . Mes bėgių vežimą ir duoti jums atsakymą greičiau . Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas !

7 . Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be bendravimo su mumis ne pirmą kartą. Mes vertę mūsų klientams, taip pat grįžtamojo ryšio profilį. Jei mes ignoruoti savo pranešimą ar mes negalime išspręsti problemų, galite atidaryti ginčų.

8. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų , mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas . Jei gaunate sklypas . Tikimės, kad jums patvirtinti, gavimo ir mums teigiamai . Tai yra labai svarbu mums . Ačiū .

Kištuko Tipas Universalus
Galia 5V/2.1
Suderinamos Prekės Universalus
USB 2
Tipas Kelionės
Modelio Numeris HW-SP6
Maitinimo Šaltinis saulės energija
Kokybės sertifikavimo Pavojingų medžiagų naudojimo apribojimo,KAULŲ ir raumenų sistemos,CE,FCC,PSE
Išvesties Sąsaja USB
Įėjimas 5V/2A
Prekės Pavadinimas powergreen
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 2.0
spalva Juoda
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 31cm x 20cm x 5cm (12.20in x 7.87in x 1.97in)

Panašūs produktai