Geros Kokybės Vintage Stiliaus Vyrų Spausdinti Trumpomis Rankovėmis Apvalios Kaklo Marškinėliai, Kietas Juokinga Cute Kačių Žaisti Gitara, Bandža Marškinėliai

€10.10

--14%

€8.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gitara marškinėliai, marškinėliai, marškinėliai, Pigūs gitara marškinėliai, Aukštos Kokybės marškinėliai, Kinija tee marškinėliai Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. PARDUOTUVĖJE SKATINIMAS: Pirkti 2 vienetų t-marškinėliai, gauti $1 nuolaida. Kuo daugiau perkate, tuo daugiau sutaupote. Mūsų marškinėliai yra pagaminti iš 100% medvilnės, su kokybės garantija. Mes paramos mažmeninė, didmeninė ir lašas laivybos . (mes galime suteikti produkto paveikslėlius jums galime atspausdinti bet kokį modelį arba raidę ant t-marškinėlių. Laukiame menininkų, pasiūlyti modelius su mumis ir gauti pinigų iš pardavimo. Pastaba: Mūsų t-shirt dydis yra Azijos Dydis. Prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė atsargiai, prieš užsakant.

Draugiškas Priminimas: 1. Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos įrodyta, dėl skirtingų šviesos ir kompiuterių monitorius. 2. Prašome leisti 1~2cm paklaida dėl rankinis matavimas. 3. Mes ne palikti mūsų informacijos sklype lašas laivybos užsakymus. 1. Mes laivas visame pasaulyje. 2. We will ship savo daiktus per 5 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), mes visada pasistengsime išsiųsti savo užsakymą kuo greičiau. 3. Visi sklypai turi sekimo numerius, mes atsiųsime stebėjimo informaciją jums kuo jūsų užsakymas yra išsiųstas 4. JAV, mes laivas el. paketas už prekę mažiau nei 2 kg. Ji paprastai trunka 7-15 dienų. Į kitas šalis, mes laivas Kapt.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Singapūras Paštu, EMS e-AVS ir tt. punkto mažiau nei 2 kg. Už prekę virš 2KG, mes laivas EMS e-EMS, UPS, Fedex, Aramex, DPEX, Kapt.lt Premium Laivybos ir kt. Tai yra geriausias pristatymo kompanijos Kapt.lt bendradarbiauja su. Pristatymo Laikas: Azijoje ir Šiaurės Amerikoje, ji paprastai trunka 3-15 darbo dienų. Europos, Vidurio Rytų, Okeanijos, ji paprastai trunka 10-30 darbo dienų. Į Pietų Ameriką ir Afriką, ji paprastai trunka 30-60 darbo dienų. Jūsų pasitenkinimas yra tai, ko mes siekiame. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis PIRMĄ kartą. Mes pasistengsime imtis priemonių, kad būtų išspręsti jūsų problemą per 2 dienas, kol būsite patenkinti. Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome užtikrinti, kad tos prekės bus grąžinamos geros būklės, su originalia pakuote. Bet panaudota, nuplauti, tamsintas, pažeista prekės nėra priimtinas. Mes atsiųsime pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos. Jei tai yra mūsų kaltės, mes jums mokėti už laivybos mokestis. Jei tai yra jūsų problema, jūs turite mokėti už laivybos mokestis. Prašome palikite mums 5-Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus! Jei dėl kažkokių priežasčių jūs nesate patenkintas su mūsų produktais ar paslaugomis, prašome susisiekti su mumis PIRMĄ kartą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, kol būsite patenkinti.

Modelio Tipas Juokinga
Stilius Atsitiktinis
Su gobtuvu No
Medžiaga Medvilnės
Audinio Tipas Broadcloth
Pardavimo Pakuotė No
Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas LYNSKEY
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Savybės 100% Kvėpuojantis Medvilnės Audinys, Minkštas, Ne Išnyks
Elemento Tipas Topai
Prekės KODAS ZEWABanjoCat
spalva Spalvos
Dydis S, M, L, XL, XXL, 3XL
Lytis Vyrai
Viršūnės Tipas Tees
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.26kg (0.57lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)

Panašūs produktai