Nemokamas pristatymas! Aukštos Kokybės! Originalios OEM 13282984 Parkavimo Jutiklis PDC Parksensor b uick Chevrolet G M

€17.18

-20%

€21.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parkavimo jutiklis, daviklis automobilių stovėjimo aikštelė, parkavimo jutiklis oem, Pigūs parkavimo jutiklis, Aukštos Kokybės jutiklis automobilių stovėjimo aikštelė, Kinija parkavimo jutiklis oem Tiekėjų.

Pavadinimas: Parktronic / Parkavimo Sistema

Prekės numeris :13282984

automobilio markės : Buick / Chevrolet / G M

Aptikimo atstumas: 0.3 - 3.0 m

Ekrano darbinė temperatūra: -20 - 70

Pagrindinis langas dydis: 8X5X4cm

Visi Mūsų produktai paramos didmeninė, susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymus.labai ačiū!!

Vežimo Paslaugos:

Mes tiekiame nemokamas pristatymas paslaugas , naudojantis Kinija Paštu, Oro Paštu (CPAM). Kiekvieno sklypo yra siunčiami Registruotu Paštu, nes taip saugiau.

Paprastai, Kinija Paštu, Oro Paštu(CPAM) kainuoja apie 25-40 dienų kelyje, prašome žinoti, tai iš anksto ir kantriai laukti,Dėl oro sąlygų priežasties, laiko, gali būti ilgesnės ,prašome palaukti ,Ačiū!

Prašome nedvejodami susisiekite su Wendy ,galite susisiekti su mano trademanager ID: cn1510239052 siųsti man laišką tiesiai. Linkiu jums lengva apsipirkti čia ir geros kloties!

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą ,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą . Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra patikrinamas ,Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokestis,tarpininkavimo mokestį,muitus ir mokesčius,tam, kad būtų importuoti į savo šalį ,Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu .Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntą .

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus .

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos iterms dėl bet kokios priežasties, Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas ,jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka ,pirkėjas turi bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti costof žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes .

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir numatyti ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pastaba: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muitų ir importo mokesčių.Brazilija klientas, Prašome palikti jūsų pareiga numerį, kai jums užsisakyti.

Apie mus :

Esame profesionalus auto dalys

produkto:uždegimo ritės,uždegimo žvakės,automatinės!

tiesiog duokite mums nuotrauką arba dalies numeris,mes stengiamės rasti produktas jums reikia!

Prekės Pavadinimas Heng-KLAUSYTIS
OSD Kalba
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Kalbėti Diapazonas 0.2 m
Modelio Pavadinimas 13282984
Tipas Nematomas
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 8cm x 5cm x 4cm (3.15in x 1.97in x 1.57in)

Panašūs produktai