Juoda ruda šilta atsitiktinis trumpas dirbtiniais Mink triušio kailio, kailio mens odos striukę, vyrams, paltai Villus žiemos prarasti šilumos viršutinių drabužių siuvimas

€72.17

-9%

€79.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų odos striukė, odinė striukė vyrams, odinė striukė, Pigūs vyrų odos striukė, Aukštos Kokybės odinė striukė vyrams, Kinija odinė striukė Tiekėjų.

Dydis, Pečių, Krūtinės Rankovės Ilgos S 41 97 60 78 M 44 102 61 79 L 47 108 62 80 XL 50 114 63 81 2XL 53 120 64 82 3XL 54 126 65 83 (CM)

Mano brangus draugas: yra skirtumų tarp šalių, nes drabužių dydžiai , prašome pasakyti, jūsų aukštis:? cm, svoris:? kg, peties:? cm, krūtinės:? cm, aš galiu pasirinkti tinkamą produktą už jus. Ačiū!

Mano brangus draugas: yra skirtumų tarp šalių, nes drabužių dydžiai , prašome pasakyti, jūsų aukštis:? cm, svoris:? cm, pečių:? cm, krūtinės:? cm, aš galiu pasirinkti tinkamą produktą už jus. Ačiū! Mokėjimo būdas

Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį,galite kasos ir eiti į priekį su mokėjimo.

Pristatymas Metodas

Su EMS paslaugos užtrunka apie 5-8 darbo dienas, kad laivas į pagrindinių pasaulio šalių, pavyzdžiui, JAV, Vakarų Europoje,Australijoje sūnus,tačiau,pristatymo laikas, nėra užtikrintas, nes tranzito laikas labai priklauso ir teikia Pašto Paslaugų(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

Jei turite daugiau klausimų, ar reikalavimas dėl laivybos,pls nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Terminai Ir Sąlygos

Tačiau,siekiant išvengti galimo oversights,mes pagarbiai prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos,ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ.

Garantija:7-dienų pinigų atgal / 2-savaites keičiantis / 1 metus, remonto paslaugos

Grąžinama prekė turi būti jūsų vardas ir pavardė,adresas,prekės,dienos,telefono, kaip jums sumokėjo,ir jei prašote grąžinamosios išmokos arba mainus.

Gavęs grąžinama prekė mes grąžinsime klientui prekę?s kaina(be siuntimo išlaidas ir atgal)

Susisiekite Su Mumis

Jei jus domina darbo su Draco Tek,nedvejodami susisiekti su mumis dėl produktų,kainų derybos,laivybos,muitinės deklaracijos ar kitų pagalbos reikia?mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai satifaction.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą atsitiko.mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali hve,ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti

Stilius Atsitiktinis
Tipas Laisvas
Su gobtuvu Taip
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
Versijos
Pamušalas Poliesteris
Lytis Vyrai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Nuimamas Dalis Nėra
Pagrindinius stilius
Amatų\Technics Megzti
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankogalių Stilius Paprastųjų
Audinio Tipas Broadcloth
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Dirbtiniais Kailiais
Apdaila Kišenės
Modelio Numeris 697
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede
Modelio Tipas Kietas
Kartų
Sezonas
Storis Standartas
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai