Kišeninis Laidinio Dynamice Mikrofonas Mic Garso Įrašymo Studijoje Rinkinys, KTV, Karaoke ir Kompiuteriai su 1,5 m Kabeliu Turėtojas

€5.38

-65%

€15.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ktv karaoke, mikrofonas mikrofonas, mikrofono, Pigūs ktv karaoke, Aukštos Kokybės mikrofonas mikrofonas, Kinijos Tiekėjų mikrofonas.

Kišeninis Laidinio Dynamice Mikrofonas

Uni-directional Laidinio Dinaminis Mikrofonas

Vienakrypčiam Dinaminis Laidinis Mikrofonas puikiai tinka visų tipų muzikantai, aukštos kokybės juda ritė vienakryptis dinaminis elementas, todėl puikiai tinka balso įrašymas. Cinko lydinio metalo konstrukcijų ir plieno grotelės saugo jūsų įrangą saugus. Slenkamasis-ritė dinaminis elementas suteikia jums tvirtą garsas su didelis pelnas prieš atsiliepimų. Uni-directional mikrofonas tik susitvarko garsai, kurie yra tiesiai prieš jį sumažinti ar panaikinti trikdžius iš priemonių ar garsiakalbius ant scenos.

Savybės:

Skirta visiems, dainuoti karaoke mašina sistemų ir kompiuterių

Patvarus cinko lydinio metalo konstrukcijų, ilgai naudojant

Uni-directional mikrofono modelį, sumažinti aplinkos triukšmo

Powered by it\\'s savo lizdą ir nėra baterijų reikia

Su on / off jungikliu ant mikrofono patogumui

Tipas: Laidinė

Polar Modelis: Uni-directional

Dažnių Diapazonas: 50Hz - 15KHz

Varža: 6005%

Jautrumo Diapazonas: -72dB 3dB

Kabelio Ilgis (cm): 150cm

Pakuotės svoris: 0.182 kg

Gaminio Dydis (L x W x H): 16.5 x 3.5 x 2.1 cm / 6.48 x 1.38 x 0.83 cm

Pakuotės Dydis (L x W x H): 18 x 5 x 3.5 cm / 7.07 x 1,97 x 1.38 cm

Pakuotės Turinys: 1 x Uni-directional Laidinio Dinaminis Mikrofonas, 1 x Prijungimo Kabelis

Mokėjimas 1.Jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis! 2.Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis! Garantija Ir Grąžinimas 1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant. 2. Visi produktai turi 1 metų garantiją. 3. jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų arba ginčų. mes pasistengsime, kad mūsų geriausias, išspręsti problemas. Pristatymas 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas. 2. Pristatymo Laikas: ----Via Express: Paprastai 3-7 darbo dienos. ----Per Orą Paštas: Paprastai 10-30 darbo dienų. 3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 4. Pirkėjas atsakymus (jei) viskas mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. Klientų aptarnavimas 1,garantuojame, kad visi mūsų daiktai yra "kaip minėta" jų aprašymai. Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti. 2. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, dauguma atsakė, kad su 12 darbo valandų.

Naudoti Karaoke Mikrofonas
Prekės Pavadinimas NiUB5
Modelio Numeris Mikrofonas
Stilius Kišeninis Mikrofonas
komunikacijos Laidiniu
Pakuotė No
Pakuotės Dydis 18cm x 5cm x 4cm (7.09in x 1.97in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai