Mielas Animacinių Filmų Totoro Mediniai Sąsiuvinis Dienoraštis Knyga Kūrybos Medinis Dangtis Notepad Su Rašiklis Vaikas Raštinės Reikmenys Dovana Gimtadienio

€10.71

-27%

€14.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užrašinės su rašikliu, sąsiuvinis dienoraštis, medienos sąsiuvinis, Pigūs notepad su rašikliu, Aukštos Kokybės sąsiuvinis dienoraštis, Kinija medienos Tiekėjų sąsiuvinis.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Mielas Animacinių filmų Totoro Mediniai Sąsiuvinis Dienoraštis Knyga Kūrybos Medinis Dangtis Notepad Su Rašiklis Vaikas Raštinės reikmenys Dovana Gimtadienio dydis: Originalioje pakuotėje 20 * 20CM Knyga: 18 * 13CM Svoris: 380G Apie 40 puslapių Yra rankinis matavimas, prašome suprasti, kai kurios klaidos gali būti išvengtos - atgal rodyti Tuščią popieriaus

Užsakymo detalės

1.Prašome pasirinkti domina daiktų už užsakymą.

2.Prašome palikite galima adresas,el. paštas,kontaktinis asmuo,visų pirma kreipkitės telefonu,tai yra labai svarbu,mes bendraukite su jumis apie siuntos.

Siuntimo informaciją

1.Mes laivas visame pasaulyje.

2.We will ship užsakymus per sutartą laiką.

3.Nemokamai HK post oro paštu,Įprastu pristatyti laikas yra apie 20~45 dienų į jūsų duris, ši paslauga yra baigtas iki tiek Kinijos, post office ir vietiniame pašte.

4.Jei possibe, mes primygtinai rekomenduojame jums naudoti DHL išreikšti tarnyba, įprastas pristatymo laikas yra apie 3-6 darbo dienas į jūsų duris.

5.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovės arba, kai jūs pasiimti elementus iki – nereikia painioti juos gauti papildomos pristatymo kaina

Mokėjimo informacija

1.Jūs galite atlikti mokėjimą dėl mūsų internetinėje Kapt.lt parduotuvėje saugos sąlyginio Deponavimo.

2.Jūs taip pat galėtų atsiųsti savo užsakymų mums ir mokėti mums Western Union arba Banko Vielos perkelti po gauti mūsų sąskaitą-faktūrą.

Paketo duomenys

1.Naudoti Burbulas Krepšys pack ir tada OPP krepšys pack už vienetą,kelis gabalus per didelis OPP maišelį.

2.Jei jūsų užsakymo kiekis yra per 50pcs,mes naudosime carton už išorinis paketas jums.

Atsiliepimai

1.Kaip dauguma žmonių žino, Kapt.lt veikia grįžtamojo ryšio sistema, kuri yra labai svarbi pastato ir sukurti pasitikėjimą tarp pirkėjų ir pardavėjų panašūs.

2.Mes visada palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų vertingų klientų ir tikimės, kad jūs padaryti tą patį su mumis, jei jūs esate laimingas su savo pirkimo ir mūsų paslaugos.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Vidinių Puslapių 40Sheets
Naudojimas dovanų
Su Užrakto No
Viršelio Kietumą Sunku Copybook
Dangos Medžiaga Popierius
Naudoti Kasdien Atmintines
Dydis 180*130mm
Stilius Derliaus
Tipas Sudėtis Knyga
Modelio Numeris NB1549
spalva 208X178MM
Medžiaga Mediena
Pusė Privalomų Režimas Ritė/Spiralės
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Pakuotės Dydis 22cm x 15cm x 8cm (8.66in x 5.91in x 3.15in)

Panašūs produktai