Nemokamas Pristatymas Security Lock talpinimo Organizatorius Cinko Lydinys Įvesite Spynos su 4 Skaitmenų Kombinacija Slaptažodį Kablys Paslaptis Saugus

€29.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mygtukų blokavimas, saugumo užraktas, lock, Pigūs klavišą užraktas, Aukštos Kokybės, saugumo užraktas, Kinija lock Tiekėjų.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą NAUJA IDĖJA: Šis klavišas saugojimo fiksavimo sistema yra geriausia idėja pakeisti padirbtų roko. DIDELIS TALPA: Durų rankena/tvoros mount nešiojamų klaviatūros užrakinimo dėžutės vidaus erdvę savybės 3.15" x 1.58" x 1", didelė vidaus talpa prieigą prie kelių klavišus. SAUGUMAS: Stiprus ir saugus aliuminio lydinio medžiagos ir guminis apvalkalas apsaugo nuo rūdžių ir streikuoti. Variantais:Reguliuojamas derinys užraktas su 4 surenka siūlo iki 10 000 derinys galimybes. Būti tikri, kad jūsų deriniai yra saugūs, su tiek daug įvairių galimybių. MULTI-FUNKCIJOS: Puikiai tinka sandėliavimui savo atsarginių raktų, memo, skubiai gauti už vaikus po mokyklos, valymo ir techninės priežiūros paslaugas, atostogų savybes ir senyvo amžiaus žmonių priežiūros paslaugų teikėjams. Kaip Atidaryti: Sukite ratukus, kol jūsų konkrečių kodeksas yra suderintas su raudonos juostos. Traukti pakabinimo iki ir atidarykite dangtelį ne raudoną rodyklę. Kaip iš Naujo nustatyti: seifą banke yra iš anksto nustatytas ne 0-0-0-0, sukite ratukus, kad anksto nustatytas kodas ir traukti pakabinimo iki antrojo skirtumas(D). Naudokite pridėtą pasiimti sumažinti pin hole(B) ir nustatyti surenka į jūsų pageidaujamą kodą. Išleidimo reset pin ir jūsų užraktas yra pasirengęs. Kaip Lock: Paspauskite juosta žemyn tol, kol jis skląsčiai, sukite ratukus, kad kiti numerį ir akimirksniu led uždarytas. Šiltas Eilutę: būtinai prisiminti, kad kodas po reset. Tai don\\'t paramą iš naujo, jei jūs pamiršote slaptažodį, vardan saugumo. Paketas Apima:

spalva Juoda
Specifikacijos 160*63*29mm
Taikymo sritis Sandėliavimo Klavišą Cigarečių Id Ir Pan.
Užrakto Tipas Užpleištuotos Spynos
Prekės Pavadinimas ZIYUE
Spalva Juoda
Dydis 4869
Užrakto Strypų Storis 10 (mm)
Vidinė Dėžutė Plotis 63MM
Modelio Numeris 4685
Tipas numeris
Tekstūros medžiagos kirsite
viduje ilgis 90mm
Užrakto Baras Tarpai 41 (mm)
Pakuotės Svoris 0.87kg (1.92lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai