100vnt užsakymą, masinu atlapas pin žalia sagės jūs vėžlys Y. B. J. S. A. I. A. Freemason metalo amatų emblemos mūro labdaros

€66.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sagė žalia, ženklelis ženkliukai, vėžliai vėžlys, Pigūs sagė žalia, Aukštos Kokybės ženklelis ženkliukai, Kinija vėžliai vėžlys Tiekėjų.

PASTABOS: mes paprastai turi keletą dalių sandėlyje, jeigu jos išparduoti, mes susisieksime su jumis maloniai pratęstas dar 10 darbo dienų gamybos, arba u galima konsultuotis mums nesvarbu, ar jos akcijų prieš mokėjimą. labai ačiū!

MES TAIP PAT PRIIMAME VISŲ RŪŠIŲ INDIVIDUALŲ UŽSAKYMĄ ATVARTAS SMEIGTUKAI ŽENKLIUKAI, RANKOGALIŲ SEGTUKAI, KAKLARAIŠTIS BARAS, KAROLIAI, KEYRINGS, MONETAS IR KT AMATŲ IR DOVANOS. NE MOQ, MULTI-MOKĖJIMO SĄLYGAS. SVEIKI ATVYKĘ Į PRANEŠIMĄ JAV INTERNETO PASLAUGŲ, PAVYZDŽIUI, WHATSAPP, "SKYPE". INDIVIDUALŲ UŽSAKYMĄ, PLS SIŲSTI MUS PROJEKTUS ARBA NUOTRAUKAS SU KIEKIAI MUMS TIKRINIMAS GERIAUSIOS KAINOS :-)

--Šiltas patarimai: 1. Kadangi skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti tikrosios spalvos, bet stilius yra visiškai pat, kaip nuotraukoje parodyta. 2. Pls leisti 0-2mm paklaida skirtingus matavimo metodus. --Apmokėjimo Klausimai: Kai u susiduria su mokėjimo problemomis pls žymės: http://help.Kapt.lt/payment_faq.html --Laivybos: Paprastai, mes turime 1-7 darbo dienas procesas siuntą. Jei užsakymas yra išparduoti, mes su jumis per 24 valandas arba, kad grąžinamosios išmokos, ar reikia pratęsti laivybos laikas gamyba . Mes norėtume, kad laivas prekes per KINIJOS PAŠTO ORO PAŠTO, JAV bus imtasi ePacket. Jūs galite sekti savo prekės čia: www.17track.net. Mes taip pat palaikome kitų tipų laivybos sąlygas, pavyzdžiui, UPS, DHL, TNT ir t.t., kurios prašo papildomų išlaidų. --Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių pagirti, jūsų pripažinimas mums, tai yra labai svarbu. Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš neigiamų atsiliepimų, mes stengsimės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti. Geras bendravimas yra visada geriausias būdas išspręsti problemą. Ačiū :)

Modelis H038
Freemason masinu atvartas pin
Stilius Religinės
Temos Patriotizmas
Regioninės Funkcija Europa
Prekės Pavadinimas HigoRio
Medžiaga Metalo
Pakuotės Svoris 1.7kg (3.75lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai