Polar Fleece Kūdikių, Mergaičių Drabužiai Nustatyti Atsitiktinis Gobtuvu, Užtrauktukas Sporto Tracksuit Kūdikiams, Vaikiška Berniukų Drabužius, Viršuje + Kelnės Rudenį

€8.68

-7%

€9.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelnės drabužių pakabos, kelnių užtrauktukas, baggy kelnės, Pigūs kelnes drabužių pakabos, Aukštos Kokybės kelnės su užtrauktuku, Kinija baggy pants Tiekėjų.

Polar Fleece Kūdikių, Mergaičių Drabužiai Nustatyti Atsitiktinis Gobtuvu, Užtrauktukas Sporto Tracksuit Kūdikiams, Vaikiška Berniukų Drabužius, Viršuje + Kelnės Rudenį

Medžiaga: Medvilnė,Polar Fleece

Stilius: Spausdinimo Užtrauktukas Atsitiktinis Mergaitės Berniukai Drabužių Rinkinys

Dydis: 12M-18M-24M-3T

Pakuotėje: 1 X Gobtuvu +1 Kelnės su OPP krepšys

Šiltas Patarimai

1. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus spalva nuotraukas parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. Jei jums reikia natūra nekilnojamojo šaudyti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laisvai.

2. Iki mokėjimo, prašome dukart patikrinkite pristatymo informaciją: asmens vardą ir pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerius ir pan. P. S. Jei esate rusijos Klientams, prašome padėti mums pateikti visą pavadinimą. (vardas+tėvo vardas+pavardė)

3. Jei turite klausimų apie prekę gavote, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimant ginčą ir palikti atsiliepimą. Jūsų palaikymas ir supratimas yra labai svarbus mums.

4.Jei you\\'re, re-pardavėjų poreikius drop laivyba. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau kokybės mados su savo klientais! Spauskite čia norėdami daugiau naujų prekių : jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje mėgstamų parduotuvių !!

5.Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Apykaklės Su gobtuvu
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Prekės Pavadinimas LILIGIRL
Lytis Unisex
Elemento Tipas Rinkiniai
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Spausdinti
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Kailis
Vaikas MUS Dydis 12M, 18M, 24M, 3T
Modelio Numeris Šiltas Gobtuvu Drabužių Rinkinys
Stilius Atsitiktinis
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai