Motociklų Lenktynės Pora 7/8" Vairą Įrašą priedus 53mm Tinka DUCATI 996R 998 ( Mit/avec D181 VEŽĖJAS ) 2001 2002 2003

€28.22

-28%

€39.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankenos įrašą priedus, rankenos įrašą, 53mm įrašą priedus, Pigūs rankenos, apkaba priedus, Aukštos Kokybės rankenos, apkaba, Kinija 53mm įrašą priedus Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Jei jūs, kaip ir kiti shippingments ,pasakykite man.

Mes suteikiame jums informaciją apie laivybos jums reikia.

Aukštos Kokybės Raeing Įrašą Priedus

Specifikacija & Savybės:

-- Būklė: 100% Visiškai Naujas

-- Kiekis: 1 Komplektas (Kairėje Ir Dešinėje)

-- Juostos Ilgis: 29.5 cm

-- Baras Dydis: 22mm/Aprx 7/8 colio

-- Šakutės Gnybtus Skersmuo: 53mm

-- Spalva:Aukso /Juoda /Sidabrinė

-- Ekonomiškas Pakeitimo Rankenos Su Puikiais Stiprumas

-- CNC Apdirbti Iš T6061-T6 Aliuminio Ruošiniai

-- Kietojo Anoduoto Apdaila Už Ilgaamžiškumas

-- Ergonomiškas Dizainas Sumažina Nuovargį Ir Kitus Nemalonius Pojūčius Sukuriant Optimalų Jojimo Poziciją

-- Nerūdijančio Plieno Tvirtinimo detalės ir Delrin Plastiko Baigiasi Pridėti baigiamuosius darbus

-- Nuimamas Vairas & Reguliuojamu Judesio Laivapriekyje ir Laivagalyje

-- Lengva Įdiegti, Įskaitant Montavimo Instrukcija

Pakuotė: Viena Pora(Kairėje ir Dešinėje) 4 SPALVA

Clipon Diegimo Instrukcijos

ĮSPĖJIMAS Įrengimo ir naudojimo kai kurių Zpmoto Technologies, Inc. produktų bus pakeisti atsako motociklo rider valdymo įėjimus. Nesėkmės rider prisitaikyti prie šių pokyčių gali sukelti kontrolės praradimas, ir rimtų traumų ar mirties. Netinkamo įrengimo ir (arba) nesilaikant visus įspėjimus ir instrukcijas, gali prarasti kontrolę ir rimtų traumų ar mirties. NEREIKIA ĮDIEGTI AR NAUDOTI BET ZPMOTO TECHNOLOGIES, INC. PRODUKTUS, JEI JŪS NEGALITE PADARYTI, KAD LAIKANTIS VISŲ NURODYMŲ IR ĮSPĖJIMŲ. KREIPKITĖS PAGALBOS PATYRĘS SPECIALISTAS. 1) Visiškai pašalinti savo akcijų spaustuvai, kontrolės ir clipon surinkimas. 2) Dauguma OEM kontrolė anti sukimosi smeigtukai, kuri reikalauja, kad jūs gręžti skyles į vairą už tinkamai sumontuoti. Priemonė skersmens skyles stock vairą ir pasirinkti atitinkamą gręžimo karūnos. 3) Skaidrių kontrolės laisvai į vietą, pažymėdamas, kad kovą turėtų baigtis ten, kur plastiko pabaigos plug atitinka aliuminio. Pažymėkite vietą anti sukimosi smeigtukai ir gręžimo skylės juos. Bandymo kontrolės mazgai turi būti tikri, kad jie gali būti tvirtai priveržti ir, kad viskas juda laisvai. 4) Pašalinti du tvirtinimo varžtai ant kiekvieno clipon ir užtikrinti pagrindinių clipon įstaiga dėl šakės vamzdis, pirštu stora. Įdiegti rankenos ir kontrolės, į kiekvieną clipon. 5) Sėdi ant motociklo ir orientuotis barų poziciją, kad jums būtų patogiausias. Aptemptas juos į vietą ir tada pasukite vairą norėdami užrakinti. ĮSPĖJIMAS - LABAI SVARBU : pasirūpinkite, kad laidai, žarnos ir visų kontrolės dalys nereikia susisiekti su bet dalis motociklo ir, kad jūs turite pilną gebėjimas manipuliuoti kontrolę visoje visą spektrą vairo. Taip pat, įsitikinkite, kad droselio grįžta laisvai po to, kai visiškai atidarytos visoje visą spektrą vairo. NESUGEBĖJIMAS ĮSIKLAUSYTI Į ŠIŲ ĮSPĖJIMŲ, GALI SUKELTI NESUVALDO MOTOCIKLO IR RIMTŲ TRAUMŲ AR MIRTIES. NESINAUDOKITE MOTOCIKLO, JEI YRA KOKIŲ NORS TRUKDŽIŲ PROBLEMŲ SU ARBA MOTOCIKLŲ DALYS AR SAVO KŪNĄ, AR SU DROSELIO, KAD NEGALI GRĮŽTI LAISVAI.

6) Prieš visiškai sugriežtinti tvirtinimo varžtai, jums reikėtų pirštu priveržkite varžtus taip, kad atotrūkis tarp abiejų pusės clipon yra net iš abiejų pusių. Pirmyn, aptemptas visus du varžtai su a veržliaraktis, tada priveržkite vienas priekį, varžtai, stora. Tada, visiškai sugriežtinti vieną atgal varžtais. Atlikti galutinį patikrinimą dėl dviejų priekinių varžtų būti tikri, kad jie saugiai ramiai. Galiausiai, sugriežtinti prispaudimo varžtas už rankenos. SVARBU : Po sugriežtinti visi tvirtinimo elementai pagal instrukcijas, ir pramonės standartus sukimo momentas specifikacijas, bandymas jėga kiekvieno vieneto paslydo ant šakės vamzdį. BET GEBĖJIMAS CLIP-ON SLYDIMO GALI SUKELTI NESUVALDO MOTOCIKLO IR RIMTŲ TRAUMŲ AR MIRTIES. NESINAUDOKITE MOTOCIKLAS

SU SLYDIMO CLIP-ON.

Mes galime priimti Alipay / / "Western Union" / "MoneyGram". Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Pastaba:Užsakymai nesumokėtos bus colosed per 20 dienų.

We will ship užsakymą per 72 valandas nuo gavimo jūsų patikrintą mokėjimo. Mes laivas paketą, per 72hours iš Kinijos Po Oro Paštu arba Honkongo Paštu, Oro Paštu,Mes laivas Alipay adresu. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alipay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes laivas visame pasaulyje Per Oro Paštu,Pristatymo laikas 8-28 darbo dienų. EMS: 5-14 dienų. DHL/UPS: 3-7 dienas. Operatyvus pristatymas: Express " Pašto Paslauga yra prieinama. Jums reikia susisiekti su mumis dėl šios paslaugos Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Būsime dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums penkių žvaigždučių reitingą,nes teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių įvertinimas yra tai, ko mes siekiame.Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių patirties,prašome susisiekti su mumis prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų , mes padarysime viską, kad išspręsti problemą jums kuo greičiau. Jei elementas, kurį užsisakė yra pažeistas, kreipkitės į mus per garantinį laikotarpį,mes pakeisti sugedusią prekę jums su nekilnojamojo vienodą funkcionalumą pirmas. Jei tinka pakeitimo nėra, dalinę grąžinamoji išmoka bus išduota per Pay lobis. Jei pirkėjas nenori nei pakeisti, nei

Prekės Svoris 1kg
Už Motociklo BMW BUELL KAWASAKI DUCATI KTM, SUZUKI MOTO GUZZI TRIUMFAS YAMAHA
Kilmės Kinija (Žemyninė)
Prekės Skersmuo 30inch
Elemento Plotis 8.5inch
Elemento Ilgio 29.5inch
Kiekis Viena Pora(Kairėje Ir Dešinėje)
Strypas ilgai 29.5 mm
Elemento Aukštis 3.85inch
Elemento Tipas Rankenos
Produkto pavadinimas Universalus Įrašą Priedus Rankenos
Medžiagos Tipas CNC Aliuminio lydinio
Clip-ons Spalva Aukso /Juoda /Sidabrinė
Šakutės Gnybtus Skersmuo 53mm
Modelio Pavadinimas ĮRAŠO PRIEDUS
Prekės Pavadinimas GFYSHIP
spalva Juoda, Aukso, Sidabro, Raudona
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 8cm x 4cm x 12cm (3.15in x 1.57in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)

Panašūs produktai