Specialių Anglies pluošto Vinilo Oda Lipdukai Padengti apsaugas Asus E402 E402SA E402MA 14 colių nontouch

€12.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odos anglies, asus anglies pluošto, anglies pluošto odos, Pigūs odos anglies, Aukštos Kokybės asus anglies pluošto, Kinijos anglies pluošto, odos Tiekėjai.

Specialus Nešiojamas Anglies pluošto Vinilo Oda Lipdukai Padengti apsaugas E402 E402SA E402MA 14 colių nontouch

(Netelpa į kitų modeliai)

Kai jūsų užsakymą,prašome palikti pranešimą(Nešiojamas modelis:******) į mane. Jei jūsų nešiojamas kompiuteris yra kitų modelių, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, ar galite naudoti.Ačiū.

1, Šis punktas yra NE SUNKU, ATVEJU. Šios prekės yra

S pecial Vinilo oda/lipdukas lipdukas ir NĖRA pagamintas iš gumos,silikono gelis, ar plastiko.Lengva naudoti ir lengva nuimti, nepalieka lipnių likučių atsilieka.

2, oda taip pat yra atsparus vandeniui, įbrėžimams atsparus smūgiams, anti-pirštų atspaudų, estetikos ir kitos funkcijos. Oda, yra labai lengvas ir plonas, tai nebus padidinti nešiojamas svoris ir storis.Tai neturi įtakos nešiojamojo kompiuterio šilumos nuostoliai.

INCLUD :top oda+ ekrano bezel oda+ Aplink klaviatūra odos

nereikia iškirpti

ei tiesiog turi tą patį pritaikyti jūsų nuoroda: Nes,skirtingų šalių kompiuteris yra skirtingos,žiūrėkite šį paveikslėlį ir jį patikrinti.

Žemiau yra vinilo oda lipdukai Montavimas pamoka: Jūs galite rasti partnerį, taikyti ir taps lengviau. 1,Galite patikrinti odos ir dydžio skylę, ar yra teisinga. 2,Jums reikia suderinti visas skyles , negaliu pasta nuo krašto. Don ' t Linkę ir nukrypti. 3,Jei oda nėra suderinta, jums reikia lėtai kilimo dabar ir vėl įdėti . (Nereikia būti priversti, kitaip jis bus lengvai ruožas kankina) Pastaba: Po įklijuokite užbaigimas, jei jums rasti oda ne tilptų stora ly ,galite naudoti plaukų džiovintuvą, o šildymo apliejimo odos paviršiaus medžiaga. ji taip priglunda . ( Įsitikinkite, kad šilumos temperatūra nėra per aukšta, nes ji bus padaryti odos deformacija), Tai yra Vadovo techninį darbą.Poveikis gali būti ne toks pat kaip pabaigoje kiekvienas įdiegti odos.Jei oda nėra suderinta, ji bus skirtis. Todėl įsitikinkite, kad išlaikyti odos suderinti. Prašome neturi būti per griežta ir siekti tobulumo.Ačiū.

1. Skaldyti per tradicinių sąvoka shell apsaugine plėvele, naudojant naują importas iš Pietų korėjos aplinkai nekenksmingų medžiagų, imituoti tekstūros, tvirtos tekstūros, todėl natūralus ir patogus sensorinis malonumą. 2. Po optinis tikslumas Taisyklė Mirti iškirpkite ir puikus integracijos nešiojamų kompiuterių, ir dėvėti, atsparus, rūgščių ir šarmų, stabdžių naftos, lengva valyti funkcijų. 3. Jokių klijų likučių.

Paveikslėlyje yra tik nuoroda

nes,kai kurie padengti oda yra didesnis. aš Kartus padengti odos Paketas,todėl ji turi kai kurių Raukšlėtis . bet,prašome nesijaudinkite.jei gavote prekės. prašome laikytis padengti savo kompiuteryje,raukšlėtis išnyks.

Pagrindinių Priežasčių pirkti mūsų Produktus

1. Mes esame įsipareigoję teikti Geriausius produktus rinkoje.

2. Mes naudojame Mokėjimo Paypal Paslauga. 30 dienų Pakeisti arba Grąžinti pinigus.

3. Visiems Vežimams oro paštu be JOKIO Papildomo Mokesčio.

4. Mes Gamyklos Tiesioginio Pardavėjo ir gali pasiūlyti Žemiausias kainas Ebay.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Visi daiktai visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės!

Mes esame tvirtai įsipareigoję neįvykdyti klientų aptarnavimą. Check out mūsų Pasitenkinimo Reitingą.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Paypal TIK.

2. pristatymas naudojimo taisyklės

Laivybos visame pasaulyje galima, Visos prekės yra garantuotas, kad laivas per 24 valandas, Visos prekės yra vežamos oro paštu, Ji paprastai trunka apie 10-25 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu, Kai tikslai gali užtrukti ilgiau tranzito laikas.

3. susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors problemų, mes esame labai malonu, kad padėtų jums. Mes dirbant su didelės apimties laiškų, kiekvieną dieną. Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas.

4. Pareiškimas

Patikrinta Teisių Savininkai

Mes griežtai kontroliuoti autentiškumą mūsų produktų, jei yra bet kuris produktas pažeidžia jūsų Intelektinės Nuosavybės prašome informuoti mus ir mes pašalinsime susijusius įrašus iš karto.

Prašome susisiekti su mumis ir išsiaiškinti, kokių nors problemų, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, Ir Prašome palaukti mūsų atsakymo, prieš jus imtis veiksmų, kad būtų atidaryti bylą, arba ginčą, 100% Klientų Pasitenkinimas yra mūsų Tikslas.

Modelio Numeris E402
Medžiaga Vinilo
Prekės Pavadinimas KH
Modelio Tipas Kietas
Tipas Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
Lytis Unisex
Dydis E402 E402SA E402MA
Stilius Odos Lipdukai
Pakuotė Taip
Pakuotės Dydis 35cm x 5cm x 5cm (13.78in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai