CucKooDo 360 Laipsnių Besisukantis Stovas Dangtis su Automatiniu Miego Pabusti Apple iPad 9.7 colių 2017 Spaudai +Stylus +Ekrano Plėvelė

€7.86

-20%

€9.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 360 laipsnių, dangtelis apple ipad, padengti stendo, Pigūs 360 laipsnių, Aukštos Kokybės gaubtas, skirtas apple ipad, Kinija padengti stendo Tiekėjų.

Specialiai Apple iPad 9.7 colių 2017 Planšetinio kompiuterio ("iPad", "5th Gen ) / "iPad" Oro (2013 M. Modelis) . Automatiškai įjungs arba kelia savo įrenginį į miego režimą. Sukasi 360 laipsnių kampu atveju, lankstus, kraštovaizdžio, ir portreto žiūrėjimo. Dual Layer sunku interjero padengti ir aukščiausios kokybės sintetinės odos, išorė puikiai apsaugo prietaisą nuo įbrėžimų. Snap-n-Roll Dizainas-lengvai snaps į mount (tiesiog akimirksniu kairėje pusėje pirmą kartą, tada dešinėje pusėje). Elastinga juosta turi iPad saugiai uždaryti, o kelyje. Yra įvairių ryškus ir įdomus spalvų. Paketą Sudaro: 1 * Kai ', 1 * Screen Protector, 1 * Stylus

*Bet tyrimus arba dissatisfactions, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo per

*Ali pranešimą arba klientų aptarnavimo el. Paštu, Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

*Visi daiktai bus surengtas pristatymas Kinijos oro paštu po 24hour išvalytas mokėjimą.

*Jeigu jums nepavyko įsigyti mūsų parduotuvėje, Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

*Importo muitų, mokesčių ir kitų rinkliavų, yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis. Prašome patikrinti, ar tarifo vietos Papročius.

*Sekimo Nėra. bus įdėti į tinklalapį; ji gali būti naudinga po savaitės. Jei ne, prašome susisiekti su mumis.

*Pristatymo laikas skiriasi dėl skirtingų šalių ir kitų veiksnių. Paprastai tai trunka 25-50 darbo dienų, kai kuriose šalyse gali prireikti 10-20 darbu papildomai. Tačiau, mes išsiųsti visus elementus, kaip greitai, kaip mes galime.

*Jei prekės yra blogos būklės, kai atvyko, mes išsiųsti jums arba grąžinti; Jei jums tiesiog nepatinka elementą, jis gali keistis be to, jį grąžinti per 7 darbo dienas, tuo tarpu, jums reikia mokėti už pristatymą atgal. Deklaracijoje turi būti baigta originalios pakuotės (gamintojo dėžę, Polistirolo, plastiko maišelius ir pan.) ir visi priedai, pakuotės informacinio lapelio ir žodžius.

*Jeigu jūs jau laukė savo užsakymą per 60 dienų (nuo tos dienos mokėjimų), prašome susisiekti su mumis. Mes stengiamės pasirūpinti išsiųsti ar grąžinti pinigus.

*Klientų pasitenkinimas yra branduolys mūsų sėkmė. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Prašome suteikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Laukiu jūsų Teigiamus Atsiliepimus Visiems DSR su 5 Žvaigždžių Taškų

Ačiū!!!

Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 9.7"
Pakuotė No
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Modelio Numeris 2412
Ilgis 9.8inch
Suderinamos Prekės Apple iPad
Prekės Pavadinimas CucKooDo
Medžiaga PU
Funkcija Lašas atsparumą,atsparus smūgiams,Anti-Dulkių
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Modelio Suderinamumas IPad 9.7 colių 2017 Spaudai
Plotis 7.1inch
Pakuotės Dydis 17cm x 20cm x 2cm (6.69in x 7.87in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai