29 Spalvas rengiama!! Vyniojamojo popieriaus pompom rose baby shower sienų apdailai 10inch (25cm) 100pieces/daug kabo popieriaus gėlių kamuolys

€36.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nepadengtas ritininis arba lakštinis popierius, popieriaus dažų, popieriniai laivai, dovanų dėžutėje, Pigūs nepadengtas ritininis arba lakštinis popierius, Aukštos Kokybės popieriaus, dažų, Kinijos popieriaus amatų dovanų dėžutėje Tiekėjų.

29 Spalvas rengiama!! Vyniojamojo popieriaus pompom rose baby shower sienų apdailai 10inch (25cm) 100pieces/daug kabo popieriaus gėlių kamuolys

Prekės informacija

1)Prekės pavadinimas:PASIDARYK pats Vyniojamojo popieriaus pompom/popieriaus gėlių kamuoliai/pp pp

2)Dydis:10"(25cm)

3)Medžiagos:Audinio, popieriaus

4)Įpakavimas:1pc/opp maišelį 100vnt/daug

5)Occassion: Šalis/vestuves/baby shower/namų dekoravimas

6) Spalva: žalia mėlyna, raudona; tamsiai rožinė; roseo; šviesiai rožinė; tamsiai mėlyna, tamsiai žalia; mėlyna; žolę žalią, šviesiai mėlyna, šviesiai žalia; oranžinė, šviesiai oranžinė; orange1; tamsiai violetinė; geltonos spalvos; šviesiai violetinės spalvos; šviesiai geltonas; kavos; balta; balta; ir t.t

Prašome rinktis pagal numerį nuotrauką

PASTABA: Laivų fiksuoto ir lengvai sumontuojamas, mėgautis yo ur "PASIDARYK pats" vestuvių dekoravimas.

>>Naudojimas: gimtadienis siųsti gėlės, celebr klausimus, siųsti gėlės, myli gėles, užuojautos srauto ers, festivalis gėlės, namų puošybai

Spalvos gali būti maišomos, ir pastaba co lor tau patinka, kai užsakymo pateikimo

Mūsų spalvų paletę ( 29 galimos spalvos !!!! )

Jie gali būti naudojami vėl ir vėl, ir atrodo fantastinis per Vestuves - gimtadienius - Sodo Šalims -

Kūdikių Dušai - Padėkos Kalėdų - Naujųjų Metų - Operacijos - Namo Apdaila - Kūdikio Miegamieji -

Įmonių Renginius, Jubiliejus,...

Pagaminti iš popieriaus, aplinkosaugos, saugaus; turime ir kitų dydžių 10-50cm(4-20 colių), galite patikrinti mūsų parduotuvėje ir kituose puslapiuose.

1.Kaip Papuošti Vestuvių Centerpieces,Miegamojo,Dovanos&n bsp;su Pp Pp

2.Kaip Padaryti, kad Vyniojamojo Popieriaus Pp Pp

3. Kaip Padaryti, kad Popieriaus Pp Pp Ieškoti&n bsp;Storas

4. Realios nuotraukos rodo:

Audinių pom pom girliandas/pom pom audinio gėlių&nb sp;kamuoliukus/audinio gėlių pp pp

Popieriaus pp pp, atrodo, plūduriuoti viduryje ai r. Jos numato, linksmas ir elegantiškas būdas&n bsp;pridėti daugiau spalvų ar minkštesnė atmosferą ;repeticija vakarienė, kūdikių dušai, vestuviniai dušai, arba&nb sp;net gimtadienio. Popieriaus pp pp galite&n bsp;būti suverti iš medžių, lubos ir šviestuvai. Pp pp net gali būti pateikiami aplink žvakių laikikliai, vietos nustatymai, ir į cen ter gabalas vakarienė šalis. Naudojimo būdai yra&nb sp;labai universalus.

Popieriaus pp pp yra nuostabiai elegantiškas daug ;įvairias šventes. Jie yra prieinami daug&nbs p;įvairių spalvų ir dydžių. Dekoratorių juos naudoti kūdikių dušai, vestuves, gimtadienius, ir kai kurie mūsų e juos nuolat dekoracijas. Milteliai mėlyna ir& nbsp;rožinė gali būti naudojamas kūdikių dušai, baltas ;ir ryškesnės spalvos gali būti naudojami vestuvių re ceptions. Įdomus nesibaigia. Juoda yra d-oranžinė gali būti naudojamas Helovinas šalims; g ekologiško ir raudona gali būti naudojama Kalėdų partie s. Tai yra puikus priedas prie kiekvieno įvykio.

Mūsų audinių pom pom girliandas, puikiai& nbsp;string visuose kambarys name arba e ventiliacijos centras. Šios girliandos yra absoliutus turi&n bsp;bet kūdikių dušai, vestuviniai dušai, arba birthd ay šalių. Į pom pom girliandos gali būti strun g iš medžių, lubos ir šviestuvai. Kiekviena girlianda ateina su 6 pom pom pre prie&n bsp;juostelės.

Šio audinio girliandą kryptis yra pagamintos iš popieriaus ir turi vieną prieš suverti 6 pėdų ilgio g arlands su šešių pom pom ' s prie&nbs p;kryptis. Jūs galite tiesiog atsiskleisti kryptis ir&nbs p;pūkas iki Pom Pom ir pakabinti str ir bet kur.

spalva 29 spalvas iš viso, kaip mūsų spalvų paletę
Dydis 10"(25cm) 100pieces/lot
Occassion vestuvių/baby shower/atostogų apdaila
Modelio Numeris 10"
Atsiskleisti Dydis 25*ne didesnis kaip 36 cm
Proga Vestuvės
Prekės Pavadinimas GSCRAFTS
Stilius Gėlė
Rūšis Prie Sienos Tvirtinamas
Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai,Rose
Medžiaga Vyniojamojo Popieriaus
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 26cm x 26cm x 30cm (10.24in x 10.24in x 11.81in)

Panašūs produktai