ElePlus Cute Lolita Girl Liemenėlė Nustatyti Belaidžio Nėrinių Liemenėlė ir Juosmenėlės Nustatyti A B C Taurė Juoda Smėlio spalvos Rožinė Bielizna Damska Komplety

€6.72

-51%

€13.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liemenėlė rinkinys, mergina liemenėlė rinkinys, liemenėlė ir juosmenėlės, Pigūs liemenėlė rinkinys, Aukštos Kokybės mergina liemenėlė rinkinys, Kinija liemenėlė ir juosmenėlės Tiekėjų.

Taurės Dydis :A B C Juostų Dydis : 34 36 38 Kelnaitės yra nemokama dydžio juosmens dydis 28cm,hip dydis yra 34 cm ,tinka 38 kilogramų - 50 kg Pakuotė: Brax1;Pantiesx1 Faktinė medžiaga spalvos gali šiek tiek skirtis nuo interneto spalvų, nes variantus ekrano spalvos nustatymas

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti. Jūsų atsiliepimai mums LABAI svarbi.

Prašome suteikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ jei esate patenkinti šį pirkimą. Jei nesate visiškai patenkinti produkto ar paslaugos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes esame čia, kad klausytis savo komentarus ir išspręsti problemą.

Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Liemenėlė Stilius Push Up
Uždaryti Tipas Trys Kablys ir akių,Atgal Uždarymo
Modelio Numeris 198
Juostos Tipas Kabrioletas Dirželiai,Pakoreguota-dirželiai
Lytis Moteris
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Prekės Pavadinimas ElePlus
Modelio Tipas Kietas
Juostos Dydis 34, 36, 38
Taurės Dydis A, B, C
Apdaila Nėriniai
Paramos Tipas vielos nemokamai
Stilius Lolita Stilius
Medžiaga Nailono,Spandex
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai