Yanmai Professional Clip-on Atvartas Mic Lavalier Omni-directional Dvigubai Kondensatoriaus Mikrofonas Išmanųjį telefoną, Mobilųjį telefoną ir KOMPIUTERĮ

€11.69

-11%

€13.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas išmanųjį telefoną, mic lavalier, Pigūs kondensatoriaus mikrofonas, Aukštos Kokybės mikrofonas išmanųjį telefoną, Kinija mic lavalier Tiekėjų.

1. Aišku, filmuoti: įrengtas su triukšmo panaikinimo technologiją, todėl ji įrašų švarus ir aiškus garsas už visus savo profesionalias programas.

2. Compatiblity: Ne tik KOMPIUTERĮ, bet taip pat suderinama išmaniųjų telefonų.

3. Įrašą apie dizainą: visą 360 laipsnių veiksmingai gauti režimu, specialiai sukurta balso įrašymo.

4. Programos: Taikoma privataus pokalbio įrašymo skirta, skirta vaizdo kamera, konferencija skirta.

Bendrosios Modelio R933 Medžiaga Aliuminio Lydinys Jautrumas-36dB+/-3dB / 0dB=1V/Pa,1KHz Dažnių Diapazonas 20Hz-18kHz Varža Operacija, Įtampa 1,5 V Kabelis Ilgis 1.8 m Dydis 36*10mm Svoris 15g

1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. 2. Kai pristatymo data bus baigti ir jūs vis dar gauti savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas 10-25 dienomis.Jei jūs vis dar gauti savo sklypo per 10 dienų, mes grąžinsime. 2. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kapt.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu, Oro Paštu.

1. Jūsų sandorių saugumo, parduotuvė laikinai Tik padeda tiesiogiai interneto mokėjimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

1. kai express ateiti, pls veido tikrinimo ji. ženklas, gavusi. 2. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti. 3. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 4. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. pavyzdžiui, skaldytų, subraižytas ir t.t. Įsitikinkite, ką jūs išsiųstas atgal yra mūsų produktą ir mūsų garantija lable yra sticked ten,jei ne garantija lable, ar ne mūsų produktas, mes atsisakyti grąžinti arba iškeisti. 5. Bet straipsniai,prašome siųsti savo vietos po oro laiškus, kai siunčia atgal.

1. Dauguma produktų yra sumokėjus importo mokesčius (pvz., JAV) ar kitas pareigas, ir kiti mokesčiai, įskaitant pridėtinės vertės mokesčio (PVM) arba kiti mokesčiai. Jei jie tinka, jie bus apmokestinami ir nustatoma, kai siunta yra tvarkomi taikomus muitų agentūra savo šalyje. Prašome patikrinti, ar jūsų šalies importo politika suprasti ir išsiaiškinti, taikyti ir savo atsakomybės už tokių muitų ar mokesčių už produktus perkate. 2. Visus taikomus muitus ir mokesčius, jei tokių yra, nėra įtraukta į pirkimo kainą savo užsakymą arba sandorį. Jei jie taikomi, ir yra renkami, tada jie savo (ir ne savo ar produkto gamintojo ar tiekėjo) vienintelė ir išskirtinė atsakomybė, ir moka jums tiesiai į jūsų vyriausybę, arba į pašto kurjerių bendrovės, kai produktai yra pristatomi. 3. Mokėjimo aukščiau nurodytų muitai, rinkliavos ir mokesčiai yra ne mūsų (arba produkto gamintojo ar tiekėjo) atsakomybė 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokio krovinio ar muitinės nedelsiant, nes tai yra ne mūsų kontrolės.

Naudoti Konferencijos Mikrofonas
komunikacijos Laidiniu
Stilius Kabo Mikrofonai
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Prekės Pavadinimas yanmai
Pakuotė Taip
Modelio Numeris R933
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.09kg (0.20lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 5cm (4.33in x 4.33in x 1.97in)

Panašūs produktai