Didelių gabaritų 200mm*5M Senumo Laikraštis/Paštas/Laiškas/Renaissanc Japoniško Washi Dekoratyvinis Lipnia Juosta "PASIDARYK pats" Kvapų ir Popieriaus Juosta Lipdukas

€8.91

-10%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juosta lipdukas, japoniško washi, lipniąja juosta "pasidaryk pats", Pigūs juosta lipdukas, Aukštos Kokybės japoniško washi, Kinija lipnia juosta Tiekėjų "pasidaryk pats".

Produkto Aprašymas Medžiaga: Japoniško Washi Popieriaus Dydis: 1 Ritinėlis= Plotis 200 mm, Ilgis-apie 5m Pakuotė: Laisvas Naudojimas: Už pakavimo ir dovaną & kanceliarinės prekės & kvapų ir dažų & apdailos & vertus amatų & kryželiu & pastaba & memo & labels & dienoraštis Deco & nuotraukas filė & festivalio apdovanojimai & PASIDARYK pats save ....... Pastaba: Dėl ekrano ,šviesos ,skaitmeniniai fotoaparatai ir fotografavimo lygio ir kitų priežasčių,vaizdas prekių ir natūra gali būti šiek tiek spalva,Prašome suprasti,Ačiū.Dėl didelio modelių, jei jums kyla sandelyje, jūs galite pasirinkti kitą stilių arba grąžinti pinigus, Ačiū už jūsų supratimą.

Pirkėjai turi skaityti :

Užsakymo suma yra daugiau kaip $ 7 mes nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba ePacket (JAV).

Kiekvienas produktas įvairių dydžių. Perkant, prašome pažvelgti į produkto dydį, ačiū!

Jei jums patinka mūsų gaminiai, ar būtų patenkinti mūsų paslaugomis. Prašome pateikti mums penkias žvaigždutes. Įvertinti penkių žvaigždučių, kitą kartą mes suteiksime nuolaidą.

Produktus lengva sugadinimo transportavimo metu. Jei jums gauti sugadintas prekes, prašome susisiekti su mumis arba prašyti grąžinti pinigus. Mes iš naujo siųsti, arba grąžinsime jūsų pinigus!

Tarptautinis transportas turi įtakos daug priežasčių, ir kartais gali vėluoti arba nuostolis. Jei negavote paketas, prašome susisiekti su mumis. Jei nutartis jau nebegalioja arba buvo baigtas, prašome susisiekti su mumis. Mes vis dar bus iš naujo siunčia arba grąžinti jums. Prašome nesijaudinkite!

Jei produktai turi problemų, ar jums nepatinka, arba nesugeba surasti informaciją. Prašome susisiekti su mumis pirmą, Ten turi būti kažkas nesusipratimų, Mes jums priimtiną atsakymą.

Mes pratęsti gavimo pirkėjai iki 120 dienų. 120 dienų, yra pirkėjo apsaugos metu, ne pristatymo laiką. Prašome nesijaudinkite! Per 120 dienų, jei produktai turi problemų, prašome susisiekti su mumis. Mes iš naujo siųsti arba grąžinti jums.

Paprastai, pristatymo laikas yra 20-40 dienų, ePacket pristatymo laikas yra nuo 10 iki 25 dienų.Brazilija reikia daugiau laiko, Brazilijos muitinės tvarkymo lėčiau . Jei jūs galite gauti ne daugiau kaip 50 dienų, prašome susisiekti su mumis. Mes iš naujo siųsti arba grąžinti jums.

Kai laivybos metodą, tik Kinijos sekimo informaciją, nėra sekimo informacijos po išėjimo iš Kinijos. Prašome pasirinkti pristatymo būdą jums reikia pirkimo metu produktas.

Jei jums reikia kitų laivybos metodą, prašome susisiekti su mumis.

Mes patikrinti kiekvienos prekės prieš siunčiant.

Ačiū už jūsų laiką! Kviečiame apsilankyti ir vėl!

spalva 1 random roll
Tipas lipnios juostos
Modelio Numeris MM-17113A
Lipnios Juostos Tipas Vienos Šoninės Juostos
Pakuotės Svoris 0.14kg (0.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 22cm x 12cm x 6cm (8.66in x 4.72in x 2.36in)

Panašūs produktai