Skaitmeninis LCD Indukcijos Medienos Drėgmės Matuoklis 0~50% Mediena Vandens Kiekis Testeris 0-50 Laipsnių Medienos Termometras su Drėgmėmačiu Su Apšvietimu

€19.54

-8%

€21.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medienos drėgmės, medienos drėgmės matuoklis, drėgmės matuoklis, Pigiai medienos drėgmės, Aukštos Kokybės medienos drėgmės matuoklis, Kinija drėgmės matuoklis Tiekėjų.

Skaitmeninis LCD Indukcijos Medienos Drėgmės Matuoklis 0~50% Mediena Vandens Kiekis Testeris 0-50 Laipsnių Medienos Termometras su Drėgmėmačiu Su Apšvietimu

Savybės: drėgmės matuoklis galite greitai išmatuoti drėgmės kiekis medienos. Matavimo diapazonas: drėgmė yra 0%~50%, temperatūra 0~50°C. galite pasirinkti skirtingų įrankių(8 iš viso), išmatuoti pagal medienos tankis. Drėgmės ribinės vertės nustatymas ir duomenų hold funkcijos, automatinis maitinimo išjungimas. LCD apšvietimas kontrolės lengva skaityti, baterijos įkrovos indikatorius. Temperatūra vienetų konvertavimo tarp °C ir °F. Specifikacijos: Spalva: Oranžinė + Juoda Medžiaga: Plastmasinis Matavimo Diapazonas: 0%~50%(Drėgmės); 0~50°C(Temperatūros) Drėgmės Klaida: (+/-)1.5 Temperatūra Klaida: (+/-)2°C Medienos Tankio Diapazonas: 0.27-1.05 g/kubinis centimetras Aptikimo Gylis: 0-50mm Galia: 1*9V Baterija (neįtraukta) Skaitiklis Dydis: 12.5 * 6.3 * 2.5 cm / 4.9 * 2.48 * 0.98 in (L * W * H) Skaitiklis Svoris: 107g / 3.79 oz Pakuotės Dydis: 18*8*4cm / 7.08* 3.15*1.57 in (L*W*H) Pakuotės Svoris: 171g / 6.04 ozpacking sąrašą Paketų Sąrašas: 1 * Drėgmės Matuoklis ( bettary nepridedami) 1 * Vartotojo Instrukcija (anglų kalba)

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,išsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 15 dienų nemokamus pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Svarbiausia!!!

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Ekrano Tipas Skaitmeninis
Su Apšvietimu, Ar Ne Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris GM630
Prekės Pavadinimas BES
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)

Panašūs produktai