Nemokamas pristatymas NRF51822 WS 4.0 Švyturys "Bluetooth" Modulis uuid programuojami ibeacon su CR2477 Baterija

€33.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ibeacon programuojamas, ibeacon nrf51822, ibeacon bluetooth modulis, Pigūs ibeacon programuojamas, Aukštos Kokybės ibeacon nrf51822, Kinija ibeacon "bluetooth" modulis Tiekėjai.

PS: Mes galime pateikti "bluetooth" ibeacon ir eddystone švyturio, prašome leiskite man žinoti, jei jums reikia eddystone,ačiū!

Nemokamas pristatymas NRF51822 WS 4.0 Švyturys "Bluetooth" Modulis uuid programuojami ibeacon su CR2477 Baterija

Ką Funkcijų mūsų IBeacon ? Plėtros ir gamybos, įskaitant programinės įrangos ir aparatūros visi Wellcore Modernas iBeacon pavadinimas ,UUID, Pagrindinis, Šalutinis vertės ir transliavimo, intervalas gali būti keičiamas pagal kliento Built-in porą slaptažodį, jei nenorite, kad kiti keisti parametrus iBeacon serijos ID gali būti pritaikyti, tai padės klientui lengvai atskirti, kuris iš jų yra kuris - Baterijos talpa pažangios aptikimo ir pranešimo funkcija On/Off Maitinimo Mygtuką . Parama, kiti individualų prašymą firmware, Ką Specifikacijos mūsų IBeacon ?

Punktas

Vertė

Pastabos

Firmware

iBeacon

1.3.1 versija

Baterijos modelis

CR24 77

Monetos baterija, 3.0 V, 1 vnt

Veikimo Dažnis

2400-2483.5 MHz

Programuojamas

Dažnis Klaida

+/- 20KHz

Moduliavimo

Q-QPSK

Budėjimo srovė

100uA

Priklauso nuo darbo ciklas/transliavimo dažnis

Transliavimo Dažnis

900mS

Darbo ciklas

Išėjimo Galia

0 dBm

Numatytasis nustatymas, programuojama

Gavimo Jautrumas

-93dBm

Didelis pelnas režimas

Perdavimo atstumas

10 0 metrų

BIR

Antenos

50ohm

Laive/ PCB Antena

Dydis

56mm*41mm*18mm

Veikimo Įtampa

2.0-3.6 V

DC

Produkto Nuotraukos

Kaip Pakeisti ir Parametrai mūsų IBeacon ? Pavadinimas iBeacon: WGX Švyturys UUID: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Pagrindinių ir šalutinių: 0000 (leidžiama Tik skaičių) Perduoda Galia : 0db (Vieta, naudojant) pradinis slaptažodis: 140611 IBeacon vadovas (Susisiekite su mumis)

Naudoti Platforma

Priėmimo pabaigoje (mobile) aparatūra turi būti "Bluetooth" 4.0 ar daugiau, programinė įranga reikalauja, kad "Android" 4.3 arba virš Apple IOS5.0 daugiau.

Bandymo Programine Įranga

Programinės įrangos Pavadinimas: Šviesiai mėlyna, programinę įrangą galima atsisiųsti nemokamai iš " Apple APP store.

Ar paieškos programos Pavadinimas: "Wellcore Švyturys Įrankis "APP STORE".

"Android" PROGRAMĖLĖ bus išsiųsti el. paštu.

Keisti UUID

UUID yra 16 skaitmenų (32 simbolių)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė , numatytoji reikšmė yra : E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,pavyzdžiui,keisti UUID bus: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E1,tada parašyti Atitinkamos vertės "Rašyti naują vertę", Clink done (Atlikta).Tuo tarpu,naujų UUID laidos "Skaityti dar kartą",Pranešimas:prietaisai negali būti ieškojo ant Raskite ibeacon po galutinio keisti UUID, Kaip Rasti ibeacon gali tik rodo Registruotų prietaisą,todėl jums reikia pridėti modifikuotų UUID prietaisas dėl galimybės iBeacon Siųstuvas.

Keisti Didžiųjų

Svarbus yra tik 2 skaičiai(4characters)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė, numatytoji reikšmė yra: 0000,pavyzdžiui,pakeisti Pagrindiniai būti : 8810,Tada užrašykite Atitinkamas vertes "Rašyti naują vertę", Paspauskite done (Atlikta). Tuo tarpu, naujų Didelių laidos Perskaityti dar kartą.

Pakeisti Nepilnamečio

Nepilnametis yra 2 skaičiai(4characters)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė, numatytoji reikšmė yra :0000, pavyzdžiui, pakeisti Nepilnamečio būti: 8811,Tada užrašykite Atitinkamas vertes "Rašyti naują vertę", Paspauskite done (Atlikta).Tuo tarpu, naujas Nedidelis rodo Perskaityti dar kartą.

Kai kuriuos Klausimus apie ibeacons? 1.Kaip kokybės ir kainos WELLCORE švyturius ? Wellcore yra profesionalus ibeacon gamyba Kinijoje ir turi savo gamyklą ir su inžinieriai siūlo Konsultavimas ir konsultacijos, kokybė yra labai patikimi ir kaina yra gamyklos tiesioginio pardavimo kainą. Švyturys garantija yra 12months ir, jei kuris nors gauti kaltės, kai gavau, mes suremontuoti ar pakeisti naujais, klientams, taip pat mes siūlome labai puikiai nuolaida ateityje užsakymus. 2. Ar WELLCORE švyturių Sertifikuota ? Taip, visi Wellcore švyturiai yra su FCC/CE/RoHS Sertifikavimo, mes galime suteikti klientams bet kuriuo metu, jei reikia. 3. Ar WELLCORE švyturių dirbti su i-P-h-on-es " ir "Android" telefonų? Taip, Wellcore švyturiai "dirbti su" iOS 5 " ir "Android" 4.3 arba aukščiau. 4.Kaip aš galiu konfigūruoti švyturiai, jei aš nusipirkau mėginiai ? Wellcore bus pateikti dokumentą klientams konfigūruoti beacons", taip pat suteiks apps " bandymai, sdk kurti programėles,ir su video, kad būtų aiškiai matyti visų etapų konfigūracijos. 5.Kiek švyturių tipai gali WELLCORE pateikti kiek ? Wellcore teikia 8 tipų radijo švyturiai, kai yra normalus radijo švyturiai, kai yra saulės elementų, radijo švyturiai, kai yra atsparus vandeniui radijo švyturiai,kai yra lipdukas indikatoriais. 6. Ką išteklių, kad Wellcore gali suteikti klientams? Wellcore gali suteikti ibeacon firmware, ibeacon SDK, Android/IOS APP savo klientams. 7. Gali Wellcore užsakymą švyturius ? Taip, Wellcore gali pritaikyti švyturiai " su specialios funkcijos, atveju, Pcb, Spalvų , iš švyturių pagal klientų poreikius greitai su maža kaina. Prekybos Sąlygos: Apmokėjimas: T/T", "Western Union", "MoneyGram", "PayPal" sistema; Pristatymo Laikas: Per 1-3 darbo dienas po patvirtindami užsakymą. MOQ: 10vnt Pakuotė Informacijos: Wellcore standartinis paketas. Kodėl verta Rinktis mus? Mes esame Kinijos Pirmaujančių ibeacon prietaisų Gamintojas. Savo didelę gamyklą ir kokybės kontrolės butas. Made-In-China ir Alibaba Įvertino 3 metų Aukso Tiekėjo. Visi produktai CE, FCC RoHS sertifikuotos. 100% QC patikrinimo Prieš Išsiuntimą. Geriausia Kokybė Ir Geriausias

Modelio Numeris W908N
spalva Tamsiai Mėlyna, Balta
Dydis 56*41*18mm
Prekės Pavadinimas wellcore
Pateikti Ibeacon vadovo, PROGRAMOS ir SDK švyturiai
Baterijos Veikimo Trukmė 1 Metus ,Galima pakeisti
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Modelis Atsparus vandeniui iBeacon-W908N
Darbinis diapazonas 100M
Sistema IOS 5.0", "Android" 4.3 arba virš
Pagrindinis lustas NRF51822
Prašymas Belaidis Valdymas
Sertifikatai CE/FCC/ROHS
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 10cm x 4cm (5.12in x 3.94in x 1.57in)

Panašūs produktai