KIVN bižuterijos Gyvūnų Mielas Pelėda Nutiesti CZ Kubinis Cirkonis Moterų Merginos Vestuvių Karoliai Pakabukas Gimtadienio, Kalėdų Dovanos

€11.99

-36%

€19.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bižuterijos, papuošalų mados, pakabukas karoliai, Pigūs bižuterijos, Aukštos Kokybės papuošalų mados, Kinija pakabukas karoliai Tiekėjų.

Švino, kadmio ir nikelio nemokamai, Meistriškai gauti medžiaga,juodos ir baltos rodis(dvi tonas) padengti, Pagaminti su nepriekaištinga AAA Klasės Kubinis Cirkonis akmuo, kuris yra prieinamos deimantų alternatyvą, kuri atskleidžia, briliantinį blizgesį ir kruopščiai iškirpti miela dovana Valentino dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Vestuves, Jubiliejus, mokyklos Baigimo, Gimtadienis, Bridesmaids, Prom ir Oficialius Renginius ar bet kokia proga... geriausiai įvertinti Pardavėju! Puiki kaina!100% Pasitenkinimo Garantija !Greitas Pristatymas - Lengvai Grįžta į Savo kolekciją pelėda papuošalai ką tik gavo cuter. Nuostabiai sukurta, tai rodis padengtą pelėdos pakabukas kaklo moterims, yra pagaminti su nutiesti turkio spalvos CZs akinti. Šiek tiek baisu ir daug stiliaus, šių bižuterijos karoliai yra įdomus dovana gimtadienio proga. karoliai bet diva, kurie myli gyvūnų papuošalai.

Bauda ar Mados Mados
Pagrindiniai Akmens Spalva daugiaspalvis
Metalo spalvos rodis
Stilius Madinga
Lytis Moteris
Metalų Tipas Žalvaris
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Formos\modelis Gyvūnų
Funkcija Nuotaika Tracker
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakabukas Dydis 15mm*22mm
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Elemento Tipas Karoliai
Prekės Pavadinimas KIVN
Grandinės Tipas Langelyje Grandinės
Modelio Numeris 51OLA1759
Ilgis 18 inch
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 5cm (5.51in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai