Naujas EZON T043 Optinis Jutiklis, Širdies ritmo Monitorius Pedometer Kalorijų Skaitiklis Skaitmeninio Sporto Žiūrėti Powerd PHILIPS Nešiojami Jutikliai

€48.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: powerder, Pigūs powerder, Naujas EZON T043 Optinis Jutiklis, Širdies ritmo Monitorius Pedometer Kalorijų Skaitiklis Skaitmeninio Sporto Žiūrėti Powerd PHILIPS Nešiojami Jutikliai.

Naujas EZON T043 Optinis Jutiklis, Širdies ritmo Monitorius Pedometer Kalorijų Skaitiklis Skaitmeninio Sporto Žiūrėti Powerd PHILIPS Nešiojami Jutikliai

Įžanga

Dėkojame už pirkimo EZON veikia sporto žiūrėti. Laikrodis turi laiko funkcija, kalendorius, žadintuvas, chronometras ir laikmatis. Jis gali įvertinti savo veiksmus ir atstumas kiekvieną dieną, ir įvertinti realaus laiko, širdies ritmo ir kalorijų sudegino krūvio metu, ir išsaugoti vėliau kaip per 10 pratimų įrašus galite peržiūrėti.

Savybės

Optinis Jutiklis, Širdies ritmo --laikrodis yra įmontuotas didelio tikslumo optinis jutiklis maitinamas PHILIPS Nešiojami Jutikliai , ji gali tiksliai išmatuoti realų laiką, širdies ritmą. Nereikia krūtinės juosta, kad jūsų naudojimosi patogiau ir paprasčiau.

Viršutinė ir Apatinė Širdies ritmo Zoną, Signalizacija --laikrodis galite nustatyti, HR, apatinė riba, HR viršutinė riba, HR įspėjimo signalas įjungtas/išjungtas. Jei HR perspėjimo tonas, kai jūsų HR nėra nustatyti intervalą, žiūrėti, pradės pypsėti.

Pedometer --laikrodis su įmontuotu pedometer, jis gali priemones savo veiksmus kiekvieną dieną, ir apskaičiuoja atstumą per savo žingsnio dydis.

Sudegintas kalorijas -- Į pedometer bus įvertinti savo veiksmus, greitis, atstumas, pratybų metu, ir kalorijų vartoti po pedometer yra įjungtas.

Naudotis Rekordą --laikrodis gali išsaugoti vėliau kaip per 10 pratimų įrašus.

Atgalinės atskaitos Laikmatis-galite nustatyti, kad laikmatis skaičiuoti nuo pradinio laiko. Žiūrėti pyptelės 5 sekundes ir iš naujo į iš anksto nustatytą laiką, kai nulis yra pasiektas. Galite išjungti pyptelėjimą su bet kurį mygtuką.

Dvejopo Laiko --laikrodis turi dvigubą metu buvo nustatyti su T1/T2 skirtingų laiko zonų.

Chronometras --Tai yra du būdai, kaip įvertinti: vieno chronometras ir tarpinis chronometras. Didžiausias chronometras priemonė yra 99 valandų, 59 minučių, 59 sekundžių. Vieną chronometras yra įvertinti važiavimo trukmė vienas sportininkas. Padalinta chronometras yra įvertinti važiavimo trukmė keletą sportininkų, kurie pradeda tuo pačiu metu.

Dviguba Signalizacija --laikrodis turi dvigubą signalą. Prieš naudojant signalizacijos, turėtumėte nustatyti ir įjungti signalą. Žiūrėti pradės pypsėti, 20 sekundžių nustatytu laiku. Galite išjungti pyptelėjimą su bet kurį mygtuką.

50-Metų Kalendorius -- laikrodis yra 50 metų kalendorius. Savaitės bus iš naujo automatiškai po metų, mėnesio ir dienos, buvo nustatyti.

50 Metrų Vandens Atsparumas -- laikrodis yra atsparus vandeniui iki 5 ATM. Tai ne problema, dėvėti žiūrėti, o plauti rankas, turintys dušas su šaltu vandeniu, maudytis. Negalima dėvėti žiūrėti, o nardymas, arba turintys pirtis, ir t.t. Nėra paspauskite bet kurį mygtuką, esantį po vandeniu.

Apšvietimas -- ekranas lieka apšviestas maždaug 3 sekundes, jei jūs paspauskite lempos mygtuką.

Pastabos Klientams

Laikrodžių gamykloje nustatytas taip, yra miego būsenos, jūs turite pašalinti miego būseną prieš naudojant (Žr. instrukcijas). Jei žiūrėti dar rodo nieko, ji gali būti dėl to, kad baterija baigia išsikrauti, prašome įkrauti akumuliatorių. Kai baterija žiūrėti buvo paleisti žemyn, prašome įkrovimo laiką. Spektaklis bus sumenkinti jei baterija neturi elektros energijos ilgą laiką.

Pakuotė

T043 Žiūrėti, Kabelis, Įkroviklis, Garantijos Kortelė, Naudojimo Instrukcija (Anglų K.)

Lytis Vyrai
Byla Storis 15.5 mm
Juostos Plotis 22mm
Elemento Tipas Skaitmeniniai Laikrodžiai
Modelio Numeris T043
Juostos Ilgis 24cm
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Judėjimas Skaitmeninis
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas Ezon
Užsegimas Tipas Sagtis
Ciferblato Skersmuo 42mm
Stilius Sportas
Byloje Formos Round
Funkcija Atgal Šviesos,Signalizacija,Atsparus Vandeniui,Šviesos,Chronograph,Atsparios Smūgiams,Kartotuvas,Nustoti Žiūrėti,Širdies ritmo Monitorius,Visiškai Kalendorius,LED ekranas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai