AUXFUN tikroviška Vyrų Masturbator silikono pūlingas Dirbtinės Makšties Kišenėje Pūlingas sekso žaisliukai vyrams su nemokamu USB Šildymo Strypas

€14.98

-29%

€21.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kišenėje pūlingas sekso žaislas, pūlingas sekso žaislas, žaislai vyrams, Pigūs kišenėje pūlingas sekso žaislas, Aukštos Kokybės pūlingas sekso žaislas, Kinijos žaislai vyrams Tiekėjų.

AUXFUN tikroviška Vyrų Masturbator silikono pūlingas Dirbtinės Makšties Kišenėje Pūlingas sekso žaisliukai vyrams su nemokamu USB Šildymo Strypas

Produkto Aprašymas:

1, Prašome jį valyti prieš ir po naudojimo, jums reikia naudoti profesinės sekso žaislų valiklis, įsitikinkite, kad nebus pažeisti jūsų sekso žaislas.

2, Tu geriau rinktis vandens pagrindo lubrikantas, kai naudokite šią prekę,Hismith vandens pagrindo lubrikantas yra geras pasirinkimas už jus ilgai paskutinį naudojasi.

3, nereikia nuolat naudoti skylę šiltesnis į įtampos valstybėje po jį, naudoti Taip, kad nebūtų perdegti elektroniniams komponentams.

4, rekomenduojame naudoti prezervatyvus prieš naudojant šį vyras stroker, tokiu būdu, jūs galite jaustis lengviau jį valyti po naudojimo.

Klausimų, Reikia Atkreipti Dėmesį Į:

1, Uždrausti posūkio išorę valykite žaislų.

2, Uždrausti Naudoti rūgštinių arba šarminių valymo agentas, nuplaukite jį.

3, Uždrausti skalbimo žaislas su aukštos temperatūros vandens,nei mirkymas verdančio vandens.

4, Uždrausti kontaktuojant su šarminiais skysčiais, taip, kad nesugadintumėte masturbacija.

5, laikykite jį atokiau nuo aštrių objektų, tuo atveju, braižymo jūsų žaislas.

6, nenaudokite silikono pagrindu lubrikantas, kai jį naudoti, jis gali nuolat klijuojama ant vidinės-gaminio paviršiaus.

7,Niekada nenaudokite trapių audinių išvalyti iš vidinės pusės.

1.Ar tai turi kokios kvapas? Kaip plastiko kvapas? -Galime patikinti, jis yra pagamintas iš 100% medicininės kokybės silikono ,todėl nėra jokio kvapo . 2.Ar makšties gerai dirbti? -Makšties veikia labai gerai, jūs galite jį naudoti su kiaušinių vibratorius ar šildymo strypų. 3 .Ar aš turiu naudoti prezervatyvus apie tai? -Gamintojo paprastai rodo, prezervatyvą bet sekso žaislas, skirtas saugos ir norėdami ilgiau naudojimo, bet jis nėra būtinas . 4.Yra pakuotės atskiras? -Prašome nesijaudinkite, pakuotė yra atskiras, mes tiesiog naudoti "massager" arba "Žaislas" žodžiai, o ne tikrasis vardas produktų. Nebus žodžius apie "lyties" nei pakavimo sąrašas, nei paketo. 5.Kaip greitai yra laivybos? -Jei siųsti sklypo Paštu,rusijos Federacijos pristatymo laikas 15-25 dienų,JAV pasirinkti ePacket 7-10 dienų, Europoje ir Amerikoje,Australijoje 15-25 dienomis,kitų šalių 25-45 dienas. Jei siųsti sklypo iki Expess,Visi contories pristatymo laikas 3-7 darbo dienos. 6.Ką turėčiau naudoti, kad tinkamai valyti šis žaislas? -Valykite žaislų, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu, kad neturi būti alkoholio ar acetono ingredientų. Taip pat galite naudoti žaislų valiklis be alkoholio.Įsitikinkite, kad prekė yra visiškai sausas (arba išdžiūti arba naudokite gavėnios nemokamai audinys), prieš įdedant prekę. Pirmą kartą dėl valymo, galite sterilizuoti į indaplovėje, bet rekomenduojama tai daryti nuolat, kad būtų išvengta žalos makšties.

Valymo Instrukcijos

1. Naudokite Žaislų Valiklį, plauti, tai 2. Nuplaukite šiltu vandeniu 3. Paglostyti sausas su towal ar sausu oru 4. Įdėti į sausą vietą

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą ,mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau:

Jei yra kokios nors problemos dėl apmokėjimo, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Pristatymas bus surengtas per 7 dienas nuo užpildytos mokėjimo. Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes laiku, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga, ir būti jūsų mobilephone numerį.

2.Mes siūlome daug metodas siuntą,pvz.: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, Singapūras Paštu, nyderlandų Pašto, PostNL, Aramex, rusijos Orą. Mes jums pasirinkti labiau tinkamą ir greitesnis būdas jums .

3.Galime pasiūlyti bet kokį pristatymo būdą, ką nori.Mes greitas pristatymas metodas taip: DHL, EMS, "Fedex", UPS, Rusija Express

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekes galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas po to, kai gavote prekes.

2. Jei prekes gavote ne tas pats su aprašyme arba turite kokybės problema prašome pasiūlyti įrodymų .Mes jums dar vienas naujas prekes jūsų kitą, kad arba mes galime suteikti jums pakankamai grąžinti pinigus.

3. Jeigu jūs norite grąžinti prekes atgal, tiesiog, nes jūs asmeninės priežasties, tada reikia mokėti krovinių.

4. Prašome nesiųsti atgal sau be susisiekite su mumis.

Jūsų prekes paprastai žemos kainos deklaracija dėl eksporto .Pavyzdžiui, $1-$20 arba nemokamai mėginio/dovana, paprastai negali sukelti tarifų.

Į prekių kainą nėra įskaitant tarifų. Jei kai kuriose šalyse, muitinės, reikia imtis tarifų, tada reikia mokėti. Labai ačiū!

Holiday&savaitgalį nėra includeed darbo dienų. Tiesiog nuoroda tik.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad esate patenkinti punktas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Jei turite kokių nors klausimų, vėliau, maloniai prašome informuoti mus, mes stengiamės padėti jums ją išspręsti.

Super Tikroviška vagina Raudonos centras
kišenėje pūlingas Masturbator Pūlingas
Pakuotės Dydis 10*8*16cm
Prekės Pavadinimas auxfun
Modelio Numeris Vyrų Masturbators
Pūlingas Makštį, vyrams Vyrų Masturbators
Dydis 9*9*13.5cm
Medžiaga TPE
spalva kūnas
Svoris 0.42kg
Elemento Tipas Masturbators
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 12cm x 8cm (7.87in x 4.72in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai