Cawanerl Pilnas Automobilių Padengti Sniego, Lietaus, Saulės užkirsti Kelią Raštas UV Anti Padengti Dulkėms Už Renault Avantime

€24.73

-8%

€27.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių padengti sniego, pilnas automobilio dangtis, Automobilių Apima, Pigūs automobilių padengti sniego, Aukštos Kokybės pilna automobilių padengti, Kinijos automobilių apima Tiekėjų.

Funkcija: -Tik Fit / Už Renault Avantime -100% Naujas Prekės Ženklas. -Gamykloje tiesiogiai pardavimas,produktas yra sandėlyje,kokybės garantija. -Tai automobilių padengti yra Kvėpuojantis audinys užtikrina maksimalų oro cirkuliaciją po dangteliu. -Apsaugo jūsų automobilį nuo UV spindulių, vėjo, kritulių, sniego, ledo, šalčio, dulkių ir įbrėžimų,teikti pagrindinis apsaugos jūsų automobilį. Automobilių padengti yra flex juostos,dukart siūlės,earmuffs dizainas,vėjo sagtis,saugojimo krepšys. -Lengvai tvarkymas ir laikymas. -Medžiaga:Poliesteris Taftos -Spalva:Skiedra Balta Šilta Patarimas: -Mes turime automobilių padengti daugiau kaip 1000 automobilių modelių, jei norite, automobilių padengti kitų automobilio modelio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Automobilių padengti tik gali atsparus šviesos lietaus ,kai jis yra nedidelis lietus, ar smarkus lietus,kai vanduo gali prasiskverbti į automobilių padengti. Automobilių padengti yra nešiojamas dizainas,tiek medžiagos, automobilių padengti, nėra labai stora ,pajusite, kad jis plonas,bet prašome nesijaudinkite,jo kokybė yra vidutinės trukmės,ir ji yra lengva įdiegti ir saugojimas. -Po to kai jūs gaunate produktą,jei nesate patenkintas,prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš pažadu, aš padarysiu jus tenkina,Ačiū ! Paketą Sudaro: 1 x Automobilio Dangčiu ( Su Mažmeninės prekybos Maišelis)

Prekės Pavadinimas cawanerl
Automobilio Markė Už Renault Avantime
Elemento Ilgio 4.7m
Medžiagos Tipas Poliesteris
Elemento Aukštis 1.8m
Elemento Tipas Automobilių Apima
Metų Universalus
Prekės Svoris 0.86kg
Elemento Plotis 1.87m
Specialios Funkcijos Anti-UV, Dulkėms,Lankstus
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.12kg (2.47lb.)
Pakuotės Dydis 29cm x 18cm x 7cm (11.42in x 7.09in x 2.76in)

Panašūs produktai