NAUJAS 925 Sterlingas Sidabro kostiumu nustatyti, Austrija kristalų užsienio prekybos žvaigždė papuošalai didmeninė

€15.89

-48%

€30.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys, didmeninė rinkinys, Austrijos kristalų, Pigiai komplektas, Aukštos Kokybės didmeninės rinkinys, Kinija austrijos kristalų Tiekėjų.

Kilmės vieta: Shenzhen

spalvos:: N564+R276+J202-6#, a N564+R276+J202-7#, a N564+R276+J202-8#, a N564

Pirmą kartą didmeninė 100 juanių iš partijos ar iš partijos (gali būti skirtingų stilių kiekvienas gabalas 1) ()

Antra kartų papildymo, neribotas, kiekis, neribotas kiekis.

Jei nesate patenkinti didmeninė kaina 50 juanių bylinėjimosi išlaidas, bandinys, mėginys mokestis 50 $gali būti perkeliami į kitą mokėjimo naudoti Ačiū

Produkto pristatymas

Gaminio spalva: (fizinis fotografavimo, jei yra spalva, prašome imtis tikrasis produktas)

Gaminio dydis: Žiedas: 10*12 Pakabukas: 10*19 ausies Ding: 10*12

Svoris: Žiedas: 3.48 G Pakabukas: Yra 1,93 G Auskarai: 4.96 G

Pagrindinis akmuo: 7*9 Pavaduotojas akmuo: 32

Serijos numeris: XMT167

Gaminio medžiaga: produkto kaina yra ekologiškas, vario, paviršiaus danga 18K platina, aukštos kokybės, nėra lengva pakeisti spalvą

Pakabukas nėra grandinės, jums reikia eiti į vieną grandinę grandinės gali būti

produkto Įpakavimas: Opp krepšys

Produkto charakteris: nė žodžio, spausdinimas (kreiptis į klientų aptarnavimo centrą)

Mes turime visų rūšių produktų, prekių Paramos mišrios partijos; Sveiki atvykę į teirautis

Apie Pristatymo

Paramos mišrios partijos, 4 dienų prieš gaunant mokėjimo dieną, pristatymas, daugiau, logistikos galimybes, galite kreiptis reikia paaiškinti naudą EMS!

Produktas yra sandelyje

Jei produktas yra sandelyje, nėra jokių abejonių, kad kompanija\\'s produktai nebus sandėlyje, svarbiausia yra, ar trūksta prekių papildymo lentynos. Jungtinės amerikos valstijos ir Jungtinės amerikos valstijos norėdami įkelti produktus į svetainę buvo gamybos didmeninės prekybos produktus, tikrai bus užpildyti kuo greičiau. Padalinys specializuojasi didmeninės juvelyrikos, daugelį metų fizinio didmeninė prekyba, didmeninė klientų bazę, namuose, ir užsienyje stabili, todėl greitis kiekvienos produktų siuntos yra gana greitas.

Produktas yra labai norisi prekes, prašome nufotografuoti produktų iki susisiekti su klientų aptarnavimo darbuotojų skaičiui nustatyti savo produktų (kreiptis, jei pristatymo dieną) patvirtino prekių, bet pro ir jokių mokėjimų, prekių pristatymo, mes negali garantuoti antra dienų arba po to, kai prekės vis dar sunku Paulius Oi, kiti klientai turi mokėti pristatymo, aš tikiuosi, kad tėvai, kurie gali suprasti.

[pirkti]

pastabos: 1: fizinis nuotrauka yra nuoroda tik, mūsų prekės, kurių buvo imtasi natūra. Tačiau dėl gamtos gamtos perlas yra nieko nepaprasto, nes jei padaryta dvasios, yra visiškai taip, jei ir, kaip patinka, kaip du žirniai, nuotraukos kontrastas perlas spalva gali šiek tiek skirtis, tačiau tai yra paties lygio prabos. Ekrano parametrai, fotografavimo kampas, šviesos ir kt. taip pat gali sukelti kai kurių klaidų, taigi kūdikis yra natūra dominuoti! Jei turite specialių reikalavimų, prašome susisiekti su klestintis prieš.

Ši parduotuvė Šaudyti visų nuotraukų produktai, profesionalus fotografas, vėlai kruopštus remontas, sistemos ir spalvos koregavimas, stengiuosi būti nuosekli, su realiomis prekėmis, tačiau nuo fotografavimo šviesos, kampas, spalvos nuokrypis, spalva atskirų pažinimo skirtumai gali lemti fizinės, ten bus kai spalvotos nuotraukos, galutinę spalvą iš tikrasis produktas turi viršenybę. Prašome atidžiai pasirinkimą prieš perkant kartu su mūsų klientų aptarnavimo. Spalva klausimus, nebus pripažįstamas, jei priežastys, dėl jo pakeitimo.

2, Nes nuotrauka negali būti lyginama su fiziniu yra santykis, todėl prieš perkant, prašome peržiūrėti produkto aprašymas dydžio, dydis, palyginti ir tada nusprendžiau pirkti.

3: parduotuvėje kiekvieną dieną daug prekių paskirstymo, atsargų bus pakeisti bet kuriuo metu, jei ne prekes, prašome, atleisk man!

4: klientas, gaudamas prekes, prašome su pašto ar pasiuntinių personalo patikrą vietoje, kai rasti prekių kiekis neturi kokybės problemų, arba prekes, prašome susisiekti su mumis, ir paklausti, pašto ar pasiuntinių darbuotojų atestavimą, jei nėra išduotas pažymėjimas, pašto ar pasiuntinių, jei dėl produkto nebuvimas arba kokybės problema ir iššūkis, mes negali būti tvarkomi, prašau pasirašyti už mane!

[kaina pranašumą]

Vientisumo + prekės + paslaugos = 100% pasitenkinimo

925

3

3---

72

QQ

1

a

b

c

d/

2

3

4/

3

4 :

a

b

c 3

d

kostiumas derinys + + Papuošalai, Auskarai, Pakabukas
Metalų Tipas Sidabrinė
Proga Šalis
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Formos\modelis Augalų
Taikoma kartų Turizmo Suvenyrų, Vestuvių, Darbuotojų Gerovei
Medžiaga Crystal
Modelio Numeris moterų papuošalai
Lytis Moteris
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Stilius Ponios
Tekstūros medžiagos Sidabrinė
NĖRA. XMT167
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas Nustatyti
Apdorojimo pritaikymas savo reikmėms Taip
Bauda ar Mados Mados
Pakavimas Nepriklausoma pakuotė
Prekės Pavadinimas HUARONGKANGYOU
Gydymo Procesas Electroplate
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 5cm (7.87in x 7.09in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai