CamaTech Fetišas Vergas Išsiskiriantis Sijonas Mini PU Odos Atidaryti Klubo Nelaisvėje Suknelė SM Nelaisvėje Restranit Suaugusiųjų Žaidimas Erotinis Žaislas Moterims

€7.26

-20%

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: erotiniai žaislai, spank me, erotinis žaidimas, Pigūs erotiniai žaislai, Aukštos Kokybės spank me, Kinija žaidimas erotika Tiekėjų.

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą,mes pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės,pakuotės bus langelį arba juodos spalvos plastiko maišą be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Savybės: aukštakulniais, mini sijonas su atvira nugara;Iškirpti dizaino rėmus ir formų galinis;Skintight šlapias atrodo, audinys tvirtai laikosi savo kreives;Veikiami apačioje yra puikus fetišas žaisti;High shine baigti, kad sugauti akis. Atgal Iškirpti Atidaryti Klubų Dizainas, Stangrina Šlaunis, Pakelia iki Užpakalis. Elastinga ir glotni medžiaga, labai seksualus ir patogus.

Specifikacijos: Savybės: Moteris nelaisvėje restraintrant diržai, sekso žaislai moterims Funkcijas: Fetišas nelaisvėje, flirtuoti sekso produktai porų Medžiaga: PU Oda Spalva: Juoda, Raudona, Balta Dydis: vienas Dydis , koreguoti sandarumą iki dirželis. jis tinka juosmens į 56.7-93.3 cm. Sijonas Ilgis: 48cm

Pakuotė: 1x Išsiskiriantis Sijonas

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt!

Visi daiktai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta. Patvirtinti Adresą ir Telefono Numerį, kuriuo galite palikti mums. Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku, todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Tai gali vėluoti dėl griežtos muitinės ir blogas oras (lietus, potvynis, sniegas).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Prašome susisiekti su mumis per Kapt.lt pranešimą, jei negavote prekės po 60 dienų, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti visus trūkstamus elementus.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 40 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais, labai labai Ačiū. Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti, prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų. Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą, Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau, iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę. Jei turite bet kokių klausimų, pls nedvejodami rašykite mums: Mūsų darbo laikas yra 17:00-06:00 [Pacific Time](Išskyrus sekmadienį)

DUK

Medžiaga PU Odos
Dydis One Size, Fits Most People
spalva Juoda, raudona, rožinė
Modelio Numeris MA255
Pakuotė Diskretiška pakuotė
Tipas Atidaryti Klubo Nelaisvėje Diržas
Sijonas Ilgis 48cm
Prekės Pavadinimas camaTech
Lytis Vyrų ir moterų, Vergų, Poroms
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Funkcija Atgal Iškirpti Flirtuoti ir Išsiskiriantis
Nepadori Nuotrauka No
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 8cm (3.94in x 1.97in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai