Stilingas Audinio Vonios Užuolaidų Užsakymą Mielas Animacinių filmų Pelėda Miške Dušo Užuolaidos 66 * 72 60 * 72 48 * 72

€14.32

-49%

€28.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio užuolaidos vonios kambarys, vonios uždanga, vonios kambarys audinio užuolaidos, Pigūs audinio užuolaidos vonios kambarys, Aukštos Kokybės vonios kambario užuolaidų, Kinija vonios kambarys audinio užuolaidos Tiekėjų.

Dear Sir/Madam, Kaip a nice day! Visi mūsų produktai gali būti pritaikytas. Jei norite tinkinti savo atvaizdą, prašome susisiekti su mumis nustatyti, ar vaizdas yra pakankamai aiškūs.

Užsakymą Dušo Užuolaidos

Pavargau ieškoti ypatingas dušo uždanga jūsų vonios kambariui?

Tada it\\'s laiko apsvarstyti projektuojant ypatingas dušo užuolaidos naudojant savo mėgstamas nuotraukas, vaizdo ar teksto, ir jums patiks metu, atsižvelgiant dušas.

Išbandykite mūsų naują vandeniui poliesterinio audinio dušo užuolaidos su naujausias dizaino. Jūsų unikalaus dizaino bus gyvinti savo vonios kambarys ir creat patogus maudymosi aplinka.

Tai poliesterio dušo užuolaidos gali atspausdinti įvairiausius spalvų su bauda išsamumo. Be to, šis kietas, tvirtas audinys leidžia lengvai valyti.

Vaizdai jį naudojant šilumos dažų sublimacijos technologija ilgalaikį poveikį. Don\\'t nesiryžta, Nustatyti, kad tema vonios asmeninį dušo užuolaidos suderinti plytelių šurmulio ir spalvos dabar!

Savybės:

1)sukurti montuoti standartizuotas vonia, kubilai

2)užkirsti Kelią nuo vandens purslų iš dušo kabina

3)Aplinkai draugiškas

4)Minkšti ir patogūs perdavimas jausmas

5)skalbimo Mašinų šalta. Nenaudokite baliklio ar būgniniai sausas

6)Įrengti, su C formos užuolaidų kabliukai galite užsakymą jūs savo unikalų stilių Dušo Užuolaidos,Tiesiog reikia atsiųsti mums savo nuotraukas. Pristatymas Metodas: Paprastai,mes laivas Jungtinės amerikos valstijos, Australija, Kanada ir Jungtinė Karalystė pagal ePacket . Jei esate ne per šių keturių šalių, we will ship užsakymą Kinija Paštu, Oro Paštu. Galite mokėti papildomai, laivybos mokestis Mėgautis DHL kurjerių tarnyba ir greitesnis pristatymas. Pristatymo Laikas: ePacket: Išskyrus 7-15 darbo dienų Kinija Paštu Oro Paštas: Išskyrus 10-20 darbo dienų DHL: Išskyrus 3-7 darbo dienas

Dydis 60X72inch, 66X72inch, 60X79inch, 66X79inch, 72X72inch, 72X79inch
Modelis Animacinių filmų
Medžiaga Poliesteris
Stilius Klasikinis
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris P9
Prekės Pavadinimas shunqian
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai